- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.641
kimsecikler yokmuş çağrı yapıyım bariGEL VATANDAAŞ GEEEL SOHBETE GEL MUHABBETE GEEEEELL ............
öyle valla baksana in cin top oynuyoBu gece herkes bi alemde arkadaşlar
bende geldim ama yazamiyorum gicik oldum ya onceden ne guzeldi ya simdi on kez sifre giriyorum anca size ulasabiliyrum makinada isim bitti gitti cocuklar bende hemen actim tlfonu sizi bi goriyim dedim nasilsin lalok asmincim true mavi persocum ben uzanmisim tek ayakla besigi salliyorum bi yandan yaziyorum arada bi oglumda kapiya gelip cagiriyo !!!anneeeeeee babam diyo gelsin tamam diyorum gitmiyorum gidersem yazamam sonra aklim sizde kalir :)))))
öyle valla baksana in cin top oynuyo
bende geldim ama yazamiyorum gicik oldum ya onceden ne guzeldi ya simdi on kez sifre giriyorum anca size ulasabiliyrum makinada isim bitti gitti cocuklar bende hemen actim tlfonu sizi bi goriyim dedim nasilsin lalok asmincim true mavi persocum ben uzanmisim tek ayakla besigi salliyorum bi yandan yaziyorum arada bi oglumda kapiya gelip cagiriyo !!!anneeeeeee babam diyo gelsin tamam diyorum gitmiyorum gidersem yazamam sonra aklim sizde kalir :)))))
Sorma vallahi bizimkine küstüm bende yanımda kahve içiyo ama konuşmuyoruz hıhh
aboowww ne yaptıda kızımızı küstürdü acaba
neyse cok israr ettiniz gidiyim bari dicem ama gitmiiiiiceeeeeemm mmm.cunku bende kusum geldiginden beri bi sinirli artik kime kizdysa ? bende yemgini cayini verdim bende cocuklarin odasinda oturuyorum hepsi uyudu galiba bende kalkip bi kahve yapicam canim cdkti aksam aksam buyrun bi tatli kahvemi icin
seni hic gormedim ama cok guzel olduguna eminim kalbinin guzelligi yuzune vurmustur sen takma kalcayi beli falan supersiin super ...)))))
kimsecikler yokmuş çağrı yapıyım bariGEL VATANDAAŞ GEEEL SOHBETE GEL MUHABBETE GEEEEELL ............
kizlar bizim mahallenin3 genci askerden izne gelmisler acemi birlginden usta birlginr gidicekler yarin bende simdi onlarin elbislerini dikicem askerde vermisler onlara ama hepside cok bol ve buyuk benimde dikis makinam var diye getirmis birazdan onlari dikmeye baslicam bu arada terziyim varsa sokukleriniz basim ustune .... : ))))))) en buyuk asker bizim asker !""!!!!!!!!!!!!
Efenimmm biri beni çağırıyormuş şimdi kapımı calıp soledıler de
evet evet ben çağırdım müsaitsen oturup iki lafın belini kıralım diyecektim
Müsait olmazmıyım edelim kız zaten sinirler tavandaydı bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?