kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

bende geldim ama yazamiyorum gicik oldum ya onceden ne guzeldi ya simdi on kez sifre giriyorum anca size ulasabiliyrum makinada isim bitti gitti cocuklar bende hemen actim tlfonu sizi bi goriyim dedim nasilsin lalok asmincim true mavi persocum ben uzanmisim tek ayakla besigi salliyorum bi yandan yaziyorum arada bi oglumda kapiya gelip cagiriyo !!!anneeeeeee babam diyo gelsin tamam diyorum gitmiyorum gidersem yazamam sonra aklim sizde kalir :)))))

Git canım bekletme adamcağızı biz buradayız herzaman yani

aslına bakarsan meleğinde gitmeye niyeti var hahaha git canım git nasılsa alıştık senin gitmelerine

neyse cok israr ettiniz gidiyim bari dicem ama gitmiiiiiceeeeeemm mmm.cunku bende kusum geldiginden beri bi sinirli artik kime kizdysa ? bende yemgini cayini verdim bende cocuklarin odasinda oturuyorum hepsi uyudu galiba bende kalkip bi kahve yapicam canim cdkti aksam aksam buyrun bi tatli kahvemi icin

aboowww ne yaptıda kızımızı küstürdü acaba

Kilo vermişim de kıvrımlarım gitmiş,
Ya kilo al,ya da spor yapalım diyo sanki zaman varmış gibi..
1 ay sabredemedi prensimiz Antalya'da geçiricez kışı bol bol zaman var işlerin hepsini erteliycez dedik ama şoklara gittim kilo alsam suç versem suç

Afiyet olsun hayatım içiyorum ben
Bende sinirliyim benimkine beyonce kalçalarım yokmuşmuş artık bende spora başlıcam 1 avuç bırakıcam popomu zaten çok dikkat çekiyomuş bilmem ne krizlere soktu beni bıktım kıskançlıklarından evde beyonce dışarda Kezban oluyorum .
Onu giyme popon çıktı bunu giyme belin çıktı illallah ettirdi

seni hic gormedim ama cok guzel olduguna eminim kalbinin guzelligi yuzune vurmustur sen takma kalcayi beli falan supersiin super ...)))))

Saol hayatım o senin güzelliğinden adamda haklı bu ara bakamıyorum kendime zayıfladım iyice çok sağlıklı değil incecik bel koca popo :S zayıflayınca iyice çıktı biraz daha kilo vermeliyim (((((

Bnde bu şifre problemini yasıyorum 2 dk dolandıktan sonra şifre istiyor hem telden de girmemişim aman da kocasına naz yapıyor bu koca senı bosamadan gıt yanına

Ellerine saglık cnm sende on parmakta on marifett eminim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…