kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Elimi sürmüyorum hatunum sağolsun ütüyü muntazam yapar..
Donumuza kadar ütülüyor..

Anneemmm bizim hatunda donlarına çok önem verir vallahi benden başka biri ellediği zaman kıyameti koparır anneme bile geçen gün bi kıyamet koptu koştum geldim noldu dedim annen donlarımı asıyo dedi ters ters baktı annemde garibim neye uğradığını şaşırdı git sen as ozaman dedim işim var olur dedi annem kahkahayı bastı gülmekten ağladık yani

Kızlar bu arada annem dediki bu gün bol dua edin. çok çok mübarek bir günmüş tüm dinlerden insanlar için... Bugün dua kapıları açıkmış.

Kızlar çıkıyorum gelirim yine ara ara öptüm al nanaklardann

kizlar yeni gelen arkadaslr size e
manet
galiba bir laptop almak sart olicak yazamiyorum tlfnla ama simdi butceyi asar daha camasir makinasinin taksitlri yeni basladi bitsin alicam insallah

kizlar yeni gelen arkadaslr size e
manet
galiba bir laptop almak sart olicak yazamiyorum tlfnla ama simdi butceyi asar daha camasir makinasinin taksitlri yeni basladi bitsin alicam insallah

Hayırlı olsun makinen canımm, telefonun varken bılgısayar içinde bütçeni sarsma bız senle bölede iyiyiz

Kimsecikler yokkk ohhhh herkes gezmelerde kim bilir neler yapıyor bn burda oturmuş meşgale arıyom kendime arada yokluyorum gelen olursa hmn katılırım şimdilik ben kaçarrr

Kimsecikler yokkk ohhhh herkes gezmelerde kim bilir neler yapıyor bn burda oturmuş meşgale arıyom kendime arada yokluyorum gelen olursa hmn katılırım şimdilik ben kaçarrr

Kıyamam ben sana yaa bende bakıyorum ara ara ama çıkmak zorunda kalabiliyorum

kizlar bizim mahallenin3 genci askerden izne gelmisler acemi birlginden usta birlginr gidicekler yarin bende simdi onlarin elbislerini dikicem askerde vermisler onlara ama hepside cok bol ve buyuk benimde dikis makinam var diye getirmis birazdan onlari dikmeye baslicam bu arada terziyim varsa sokukleriniz basim ustune .... : ))))))) en buyuk asker bizim asker !""!!!!!!!!!!!!

Kolay gelsin hayatım iyi yapmışlar mahallenin meleğisin sen
Çok şükür bi kaç bişey bende biliyorum canım zahmet etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…