kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

kızlar bugün iş arkadaşımızın doğum günüydü mayıs gibi evlenio hediye olarak çeyiz alalım dedik hiç bişey almadı daha nasıl bunları aldık :)herkes ayrı almış ama uyumlu

Eklentiler

• $indir (1).jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 11
  • $Bernardo-pembe-çiçekli-klasik-kahve-fincanı-modeli-500x272.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $634598916265263671.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 10
  • $images.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
annen sizde mi perocum?

Bizde canımcım dedim ya yanlız bırakamıyorum o bizde biz onda mecburen yapayalnız kadın babam öleli sonradan evlendi tekrar bi boşanma olunca depresyona girdi kadın kaça bölünüyorum düşün

kızlar bugün iş arkadaşımızın doğum günüydü mayıs gibi evlenio hediye olarak çeyiz alalım dedik hiç bişey almadı daha nasıl bunları aldık :)herkes ayrı almış ama uyumlu

Immm vintage modası mutfaklarda uyumlu görünüyorlar hayatımm

bu moda önce itici geldi şimdi o kadat tatlı gelio ki

Abartı değil ama bi kaç parça bulunduruyorum mutfakta profesyonelliği önde tutmak tercihim
Azımsanamayacak bir bıçak kolexiyonum var hergün dokunurum bakımlarını yaparım yani traş olunacak kadar keskin olmalılar

vaufff mutfakta iddialı gördüm seni ben artık hiç bir şeye yetişemiyorum

kızlar ya çok ama çok bıraktım herşeyi bi toparlanmam lazım kendime bile bakmıyorum artık çok yordu bu iş beni çokkkkkkkkkkkkkk eve bakmıorm hep dışarda yiorm şişko oldum sporu da bıraktım dansıda kitabı da dersi de

Toparlanmalısın canım yaşadığını hisset yorgunluğun bile bi keyfi var.
İllaki yeniyo dışarda olunca ama bende çok üzülüyorum

Bizde haftanın 2 günü kırmızı et pişer(eşim yapar)
2 gün balık(eşim yapar)
3 gün kalıyor geriye..
İddialı değilim ama yapıyorum yemek o üç gün..
Yaa şimdi düşündüm de..
Ne b...tan bi ev kadınıyım yaww..
Diğer bütün işleri kadın yapıyor zaten..
Ütü yapmasını bilmiyorum mesela ıyyyy sevmem zaten..

Ayy bende nefret ediyorum yardımcı alıyoruz bazen ama başkasının yaptığı ütüyüde beyenmiyo bizimki bende düzenim bozulmuş gibi hissediyorum mecburen yapıyorum sabahın körlerinde kalkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…