- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.661
hayırdır inşallah sana ne oldu kız kim sinir etti kim üzdü söyle cezalandıralım
Evde bosuma gıtmeyen seyler oldu sınırlendım bı baktım ablam skype de benı araıyor annemı falan gordum sonra bı baktım sinirim gecmemiş bn sinirlendiğimde de illaki temizlik yaparım sakın oluyum dıye kalktım evı sıldım toz oldım bı baktım sinirim geçmiş
Evde bosuma gıtmeyen seyler oldu sınırlendım bı baktım ablam skype de benı araıyor annemı falan gordum sonra bı baktım sinirim gecmemiş bn sinirlendiğimde de illaki temizlik yaparım sakın oluyum dıye kalktım evı sıldım toz oldım bı baktım sinirim geçmiş
eee daha daha nasılsın güzelim nasıl gidiyo hayat
Iyiyim cnm benim sen nasılsın ?? Valla bende hayatt aynı bır kotu bır ıyısen napıyon ?
eh işte tatlım ya benimde senden pek bi farkım olduğu söylenemez 2 gündür yine adetim gecikti ona taktım kafayı
Canım benim ya ılac mı ıcıyorsn adet olmk için bole gec kaldııkca sancı fazlalaşırr
dr adetin 3. günü gel olmazsanda 10 gün sonra gel dedi bakıcaz artık ne bilim yaaaa offff
Canım bnm ınsallh adetın hemen gelirrsıkma canını lutfen sıkıntı da gecıktırır
alıştım artık takmamaya çalışıyorum canım türkiyeye ne zaman gelmeyi düşünüyon
Yatağımdan yazıyorum uyuyamıyorum kızlar yardım edin
Yatağımdan yazıyorum uyuyamıyorum kızlar yardım edin
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişbu uykusuzluk beni mahvetmiş zaten neden uyuyamıyon
Hosgeldınn canım :)Selam Kızlarr...
Ben de geldimmmm...
Aralıkta gelip subata kadar kalmayı dusunuyorduk ama yazın burası hıc cekılmıyor burdakıler kacıyor sıcaklardan bızde kıs vaktı gıdıp turkıyede dolasamıyacaz mıllet sıcaklardan kacarken bız gelıp gene evde kapanacaz dedık sonra eşimle konustuk bıkac daha erteleyıp yazın tadını cıkarılm dedık cnm mayıs hazıranda dusunuyoruz inşllh
Hosgeldınn canım :)
hayırlısı olsun canım yazın türkiye gibisi yok zaten iyi yapmışsınız bence
Hahahaaa mantıklıı:) sızınkılere soleyın saçlarınızı oksasınlar uyursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?