• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

hayırdır inşallah sana ne oldu kız kim sinir etti kim üzdü söyle cezalandıralım:53:

Evde bosuma gıtmeyen seyler oldu sınırlendım bı baktım ablam skype de benı araıyor annemı falan gordum sonra bı baktım sinirim gecmemiş bn sinirlendiğimde de illaki temizlik yaparım sakın oluyum dıye kalktım evı sıldım toz oldım bı baktım sinirim geçmiş :1::1::1::1:

Evde bosuma gıtmeyen seyler oldu sınırlendım bı baktım ablam skype de benı araıyor annemı falan gordum sonra bı baktım sinirim gecmemiş bn sinirlendiğimde de illaki temizlik yaparım sakın oluyum dıye kalktım evı sıldım toz oldım bı baktım sinirim geçmiş :1::1::1::1:

aman hayatım şimdi iyi olmana sevindim zaten temizlik rahatlatır insanı

eee daha daha nasılsın güzelim nasıl gidiyo hayat:34:

alıştım artık takmamaya çalışıyorum canım türkiyeye ne zaman gelmeyi düşünüyon

Aralıkta gelip subata kadar kalmayı dusunuyorduk ama yazın burası hıc cekılmıyor burdakıler kacıyor sıcaklardan bızde kıs vaktı gıdıp turkıyede dolasamıyacaz mıllet sıcaklardan kacarken bız gelıp gene evde kapanacaz, sonra eşimle konustuk bıkac daha erteleyıp yazın tadını cıkarılm dedık cnm mayıs hazıranda dusunuyoruz inşllh

Son düzenleme:
Aralıkta gelip subata kadar kalmayı dusunuyorduk ama yazın burası hıc cekılmıyor burdakıler kacıyor sıcaklardan bızde kıs vaktı gıdıp turkıyede dolasamıyacaz mıllet sıcaklardan kacarken bız gelıp gene evde kapanacaz dedık sonra eşimle konustuk bıkac daha erteleyıp yazın tadını cıkarılm dedık cnm mayıs hazıranda dusunuyoruz inşllh

hayırlısı olsun canım yazın türkiye gibisi yok zaten iyi yapmışsınız bence

Back