• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

:34:kızlar bugün iş arkadaşımızın doğum günüydü mayıs gibi evlenio hediye olarak çeyiz alalım dedik hiç bişey almadı daha nasıl bunları aldık :)herkes ayrı almış ama uyumlu

Eklentiler

• $indir (1).jpg
    $indir (1).jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 10
  • $Bernardo-pembe-çiçekli-klasik-kahve-fincanı-modeli-500x272.jpg
    $Bernardo-pembe-çiçekli-klasik-kahve-fincanı-modeli-500x272.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $634598916265263671.jpg
    $634598916265263671.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 10
  • $images.jpg
    $images.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
annen sizde mi perocum?

Bizde canımcım dedim ya yanlız bırakamıyorum o bizde biz onda mecburen yapayalnız kadın babam öleli sonradan evlendi tekrar bi boşanma olunca depresyona girdi kadın kaça bölünüyorum düşün :ssz:

:34:kızlar bugün iş arkadaşımızın doğum günüydü mayıs gibi evlenio hediye olarak çeyiz alalım dedik hiç bişey almadı daha nasıl bunları aldık :)herkes ayrı almış ama uyumlu

Immm vintage modası mutfaklarda uyumlu görünüyorlar hayatımm :16:

bu moda önce itici geldi şimdi o kadat tatlı gelio ki:16:

Abartı değil ama bi kaç parça bulunduruyorum mutfakta profesyonelliği önde tutmak tercihim :16:
Azımsanamayacak bir bıçak kolexiyonum var hergün dokunurum bakımlarını yaparım yani traş olunacak kadar keskin olmalılar :ssz:

kızlar ya çok ama çok bıraktım herşeyi bi toparlanmam lazım kendime bile bakmıyorum artık:14: çok yordu bu iş beni çokkkkkkkkkkkkkk eve bakmıorm hep dışarda yiorm şişko oldum sporu da bıraktım dansıda :14:kitabı da :14:dersi de:14:

kızlar ya çok ama çok bıraktım herşeyi bi toparlanmam lazım kendime bile bakmıyorum artık:14: çok yordu bu iş beni çokkkkkkkkkkkkkk eve bakmıorm hep dışarda yiorm şişko oldum sporu da bıraktım dansıda :14:kitabı da :14:dersi de:14:

Toparlanmalısın canım yaşadığını hisset yorgunluğun bile bi keyfi var.
İllaki yeniyo dışarda olunca ama bende çok üzülüyorum :(

Bizde haftanın 2 günü kırmızı et pişer(eşim yapar)
2 gün balık(eşim yapar)
3 gün kalıyor geriye..
İddialı değilim ama yapıyorum yemek o üç gün..:ssz:
Yaa şimdi düşündüm de..
Ne b...tan bi ev kadınıyım yaww..
Diğer bütün işleri kadın yapıyor zaten..
Ütü yapmasını bilmiyorum mesela ıyyyy sevmem zaten..:47:

Bizde haftanın 2 günü kırmızı et pişer(eşim yapar)
2 gün balık(eşim yapar)
3 gün kalıyor geriye..
İddialı değilim ama yapıyorum yemek o üç gün..:ssz:
Yaa şimdi düşündüm de..
Ne b...tan bi ev kadınıyım yaww..
Diğer bütün işleri kadın yapıyor zaten..
Ütü yapmasını bilmiyorum mesela ıyyyy sevmem zaten..:47:

Ayy bende nefret ediyorum yardımcı alıyoruz bazen ama başkasının yaptığı ütüyüde beyenmiyo bizimki bende düzenim bozulmuş gibi hissediyorum mecburen yapıyorum sabahın körlerinde kalkıp :50:

Back