- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi melek19824
-
Allah yazdıysa bozsun bee
çocuğun başını yakcan sen böyle diye diye
kız dengesiz. bildiğiniz dengesiz. benle normal konuştuğunda yediği haltların çoğunu anlatmıştı bana şimdi meryem ana ayağına yatıyo
kapak atacak yermi arıyo napıyo bilmiyorum
eşimde diyoki sen karışma, gaganı her yere sokma, naparlarsa yapsınlar dio
Baktı kaynın saf gibi ben buna yamarım kendimi ohh diye düşünmüştür
Dengesiz insanla uğraşmak çok zor ya
geçen falcıya gittik kaynım bana dioki sorrr benim ne zaman evleneceğimi sor
ahanda buraya yazıyorum
Evlilik meraklısı desene evlenmiş olmak için evlenilir mi yahu ne o öyle çocuk oyuncağı gibi :26:
aynen öle çünkü bu kızın sevgilisi vardı
sevgilisi mühürünü patlattı sonra ayrıldı ondan. ben çocuğu tanıyorum anlattı bana herşeyi. dengesiz bu dedi
yaş ilerliyo. iş güç yok. ev kızı. nereye kadar öle
bide sevgiliside terketti
O konuşmalar duruyosa kaynına göndersene
Bak de konuştuğun kız bu biçim
E tabiki ben kaynın için demiştim sevmediği insanla mı evlencekmiş sırf evlenmiş olmak için
O da ayrı dengesiz herhalde
duruyo konuşmalar. kaynıma söledim ben gösteriyim mi dedim. banane dedi ben sana göster dedim mi diyo. ben neyin ne olduğunu biliyorum kimse karışmasın dedi.
nan dedim bu abine sulanıyodu, yok öle bişi sen abartıyosun herzamanki gibi dedi.
nefes alsın yeter modunda
bütün gün telefonlar, faceler ooo
kıza aşık oldu bile
Bence de o biraz abazalığa girmiş direk :26:
Heey allahım ne hali varsa görsün bırak sizden uzak olsunlar da evlenirse de uzak durursunuz zor olmaz mesafeyi koyunca araya
Ne yüzsüz bi kızmış yaaa
bu arada kızı gene kovdum sildim, yazma bana rahatsızz dedim oda bana sen sevgilimi benden kıskanıyon, eskiden kocanı kıskandığın gibi dedi
yüzsüzki ne yüzsüz
ev telefonundan bile arıyodu eşimi eskiden
kaç defa suratına kapattık
Kiz dengesiz se kayninizinda asagiya kalir yani yok....Ya akilli adam 2 gundur tanidigi kizin pesinden kosarmi....Abisini yengesini hice sayarmi....Sizler ustunuze dusen gorevi yapin halada kaynin laf anlamiyorsaNe hali varsa gorsun akilli adamsa neyin ne oldugunu kendisi gorur....Bir tek seyi var diye kadinin evlenilmezki....nefes alsın yeter modundabütün gün telefonlar, faceler ooo kıza aşık oldu bile
Ayyy
Hee anaaam hee hee dünya senin etrafında dönüyo hee sen çok güzelsin hee iyiversene şuna
Yokk artık ya
Kiz dengesiz se kayninizinda asagiya kalir yani yok....Ya akilli adam 2 gundur tanidigi kizin pesinden kosarmi....Abisini yengesini hice sayarmi....Sizler ustunuze dusen gorevi yapin halada kaynin laf anlamiyorsaNe hali varsa gorsun akilli adamsa neyin ne oldugunu kendisi gorur....Bir tek seyi var diye kadinin evlenilmezki....
öyle dedim zaten
sen mükemmelsin, bütün erkekler sana hasta herkes sana aşık
benim kocamda sana aşık dedim
onu bıraakk, sayfada eşim bi yetki vermişti ona ve bi şifreyi annesinin ev telefonunu yazmıştı.ibliste kodundan anlamış tel numarası olduğunu.eşiminde bi ara cebi bozuktu
geçen kaynanam dioki bi kız aradı evi, kocanı sordu.kim o dedim , X miydi ismi?? heeeee dedi
ulan dedim orayıdamı arıyo, sen merak etme dedi ben ağzının payını verdim benim oğlumu benim evimden kimse arıyamaz
hatta dedim ona dio ne arıyosun olumu olum evli utanmıyomusun sen, oda demişki yaaa teyzeee internetle alakalı bişi dicektim, sayfayla alakalı
sussssssss demiş kaynanam kapatmış suratına
İyi demişsin
Öyle kaynanaya can kurban be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?