kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Baktı kaynın saf gibi ben buna yamarım kendimi ohh diye düşünmüştür
Dengesiz insanla uğraşmak çok zor ya

Baktı kaynın saf gibi ben buna yamarım kendimi ohh diye düşünmüştür
Dengesiz insanla uğraşmak çok zor ya

aynen öle çünkü bu kızın sevgilisi vardı
sevgilisi mühürünü patlattı sonra ayrıldı ondan. ben çocuğu tanıyorum anlattı bana herşeyi. dengesiz bu dedi

O konuşmalar duruyosa kaynına göndersene
Bak de konuştuğun kız bu biçim

duruyo konuşmalar. kaynıma söledim ben gösteriyim mi dedim. banane dedi ben sana göster dedim mi diyo. ben neyin ne olduğunu biliyorum kimse karışmasın dedi.
nan dedim bu abine sulanıyodu, yok öle bişi sen abartıyosun herzamanki gibi dedi.

E tabiki ben kaynın için demiştim sevmediği insanla mı evlencekmiş sırf evlenmiş olmak için
O da ayrı dengesiz herhalde

nefes alsın yeter modunda
bütün gün telefonlar, faceler ooo
kıza aşık oldu bile

Son düzenleme:
bu arada kızı gene kovdum sildim, yazma bana rahatsızz dedim oda bana sen sevgilimi benden kıskanıyon, eskiden kocanı kıskandığın gibi dedi

nefes alsın yeter modunda
bütün gün telefonlar, faceler ooo
kıza aşık oldu bile

Bence de o biraz abazalığa girmiş direk :26:
Heey allahım ne hali varsa görsün bırak sizden uzak olsunlar da evlenirse de uzak durursunuz zor olmaz mesafeyi koyunca araya

Ne yüzsüz bi kızmış yaaa

Bence de o biraz abazalığa girmiş direk :26:
Heey allahım ne hali varsa görsün bırak sizden uzak olsunlar da evlenirse de uzak durursunuz zor olmaz mesafeyi koyunca araya

Ne yüzsüz bi kızmış yaaa

yüzsüzki ne yüzsüz
ev telefonundan bile arıyodu eşimi eskiden
kaç defa suratına kapattık

Son düzenleme:
bu arada kızı gene kovdum sildim, yazma bana rahatsızz dedim oda bana sen sevgilimi benden kıskanıyon, eskiden kocanı kıskandığın gibi dedi

Ayyy
Hee anaaam hee hee dünya senin etrafında dönüyo hee sen çok güzelsin hee iyiversene şuna

nefes alsın yeter modundabütün gün telefonlar, faceler ooo kıza aşık oldu bile
Kiz dengesiz se kayninizinda asagiya kalir yani yok....Ya akilli adam 2 gundur tanidigi kizin pesinden kosarmi....Abisini yengesini hice sayarmi....Sizler ustunuze dusen gorevi yapin halada kaynin laf anlamiyorsaNe hali varsa gorsun akilli adamsa neyin ne oldugunu kendisi gorur....Bir tek seyi var diye kadinin evlenilmezki....

onu bıraakk, sayfada eşim bi yetki vermişti ona ve bi şifreyi annesinin ev telefonunu yazmıştı.ibliste kodundan anlamış tel numarası olduğunu.eşiminde bi ara cebi bozuktu
geçen kaynanam dioki bi kız aradı evi, kocanı sordu.kim o dedim , X miydi ismi?? heeeee dedi
ulan dedim orayıdamı arıyo, sen merak etme dedi ben ağzının payını verdim benim oğlumu benim evimden kimse arıyamaz
hatta dedim ona dio ne arıyosun olumu olum evli utanmıyomusun sen, oda demişki yaaa teyzeee internetle alakalı bişi dicektim, sayfayla alakalı
sussssssss demiş kaynanam kapatmış suratına

şu anda zaten konuşmuorum. kızı sildim attım zaten kayınımada resti çektim.
eşimde kızı kovalamıştı zaten heryerden hala daha eşime mesaj atıyomuş arasıra : zahmet olmazsa kardeşine sölermisin beni arasın gibilerinden

öyle dedim zaten
sen mükemmelsin, bütün erkekler sana hasta herkes sana aşık
benim kocamda sana aşık dedim

İyi demişsin

Öyle kaynanaya can kurban be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…