kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

karı kız meseleleri yawwwwwwwww

Son düzenleme:
tek diyebileceğim Allah sabır versin

Son düzenleme:

Allah'ııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm o nasıl bir insandır ya
Amacı eşine yaklaşmak olmasın baktı sen varsın yaklaşamıyo heee dedi kardeşini kullanıyım gelsin buraya bende onlara gidiyim falan
Benim aklıma direk bu geldi valla okuyunca
Kaç yaşında ki srtk

valla benimde aklıma o geliyo ne yalan söyliyimm
s*rtük bizden 3 yaş küçük.

Son düzenleme:
kayıma söledim o kız sakın ha sakınn karşıma getirme dedim
s****sin gitsin ne hali varsa görsün sende onu bana savunuyosan senlede işim bitti dedim

valla benimde aklıma o geliyo ne yalan söyliyimm
s*rtük bizden 3 yaş küçük.

Sen kaç yaşındasn ki blmiyorum
Valla blmiyorm ama ilk okuduğumda direk o aklıma geldi

kayıma söledim o kız sakın ha sakınn karşıma getirme dedim
s****sin gitsin ne hali varsa görsün sende onu bana savunuyosan senlede işim bitti dedim

Kaynına da yazık ya kız yapıştıysa napsın çocuk
Ama tabii 2 günlük kız için size karşı gelmesi yanlış anlıcaktır o da hatasını
Kaynın kaç yşında

eşimle ben 30-31. kayınım 29 s*rtk 27 yada 28 tam bilmiyorum.
ama kaptırdı kendini yaa eşimle kavga etti bilet parası ver gidicem kızın yanına diee eşimde vermedi die ikiside çıldırdı

bu arada kendim konu açmıyorum izim kaybolsun diye. eşim oda takipte okumasını istemiyorum
böyle idare edicem :))))

iblis kız internetle çok içli dışlı burayıda biliyo olabilir bi ara demiştim ona kk da takılıyorum die

Psikolojisi bozuk bence de
EŞin ne diyor bu duruma :26:

eşim diyoki ben ona sayfa işlemlerini yaptırıyodum sayfanın amelesi olarak kullanıyodum ne bilim bu kadar rahatsız olduğunu şimdide kardeşim onla vakit kaybediyor takma kafana diyo.nasıl takmıycam kavga ettirdi beni kaç yıllık kayınımla.
gerçi eşim öle diyo ama onunlada kavga etti.

Ayy aman açma sonra eşin niye anlatıyosun özelimizi bilmem ne diye olay çıkarmasın

Ayy aman açma sonra eşin niye anlatıyosun özelimizi bilmem ne diye olay çıkarmasın

zaten dedi bana bi kaç defa gidiyosun kk da herşeyimizi anlatıyosun hiç mi özel bişeyimiz olmıcak bizim ordakilerin hepsi herşeyimizi bilmek zorundamı die

Çocuğun aklını almış desene erkek milleti işte

2 yakınlığa hemen ağına düşüveriyo böyle kızların

Ayy aklı başına gelsin bian önce kaynının inşallah kız baya bildiğin maşa yapmış bunu kendni sizin huzurunuzu illa bi yerden kaçırcam diye

kızlar şimdi ben kaynımı biliyorum. bi kız biraz yüz verince hemen evlenmek istiyor.
kızda biraz dengesiz olduğu için, bu yaşına gelip evlenmediği için bence bu ikisi evlenir
şaka yapmıyorum haaa

ben o zaman katil olurum
demedi demeyin

zaten dedi bana bi kaç defa gidiyosun kk da herşeyimizi anlatıyosun hiç mi özel bişeyimiz olmıcak bizim ordakilerin hepsi herşeyimizi bilmek zorundamı die

Erkeeekleeer işte biz gibi değiller ki biz anlatmayınca sinirimizi atablir miyiz hiç

kız dengesiz. bildiğiniz dengesiz. benle normal konuştuğunda yediği haltların çoğunu anlatmıştı bana şimdi meryem ana ayağına yatıyo
kapak atacak yermi arıyo napıyo bilmiyorum
eşimde diyoki sen karışma, gaganı her yere sokma, naparlarsa yapsınlar dio

Allah yazdıysa bozsun bee
çocuğun başını yakcan sen böyle diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…