- Konu Sahibi melek19824
-
Bendende selam gelsin....
Bende fransada yasiyorum....
yeni tasindigim yerde hic turk yok...
soyle guzel lak lak yapacagim....
bir arkadasim var yani komsum oda fransiz....
eski oturdugum bolgeyi ozluyorum butun akrabalarim arkadaslarim anam babam orda....
neyseki seneye kismet olursa geri tasinacagiz...
Allahtan gecen hafta okullar acildi okula gît gel hem zaman geciyor....
hemde arkadasliklar ediniyom.....
hoşgeldin şırnaklı arkadaş
istanbuldan a.s. olsun sana o zaman
canım sıkkın
anaammmmmmmmmmm bu internet super birsey teeee dunyanin bir ucundan bir ucunasimdi yazmayim nerde oldugumu malum akraba ve arkadaslarda var burda yurtdisi diyelim sirnakli kardesimize bende evli 3 cocuklu azicik gobuslu bir anneyim kizim 10 yasinda 5.sinifa gidiyor oglum 2.sinif bide cimcime var teyzesi evlere senlikkkkkkk 2011 modelli kk bagimlisiyim buraya hergun bakmadan ise baslayamiyorum o derece
hosbulduk arkadasim hayirdir ne oldu elimden gelen bisey olursa seve seve yardim ederim
arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........
Bende diyorum carie nerelerde acaba...mühim bişi değil ama her an patlak verebilir
şeytan kılıklının teki hasta etti beni
umarım karşıma çıkmaz öldürürüm onu
Bende diyorum carie nerelerde acaba...
Ya sen derdi cok seviyorsun yada o senden vazgecemiyorsun....öyle bi dert varki başımda offffffff :))
uykularım kaştı yaaa
Sizee
Canım sıkıldı öyle daldım
Ya sen derdi cok seviyorsun yada o senden vazgecemiyorsun....
ayrilmaz ikili oldunuz....
saka bir tarafa hayirdir....
ii ettin
benimde canım sıkılıyor çünkü
O zaman iyi etmişim
Hayırdır dertli misin bi önceki msjında başımda bi dert var demişsin de :44:
Kim snirlendirdi seni çekelim kulaklarını
Yolarız o kenennin sacini basini sen uzulme bacim.....iblisin teki sinir etti beni.
kene gibi yapıştı bana.
bu arada yanlış anlaşılmasın,erkek değil, bayan
Yolarız o kenennin sacini basini sen uzulme bacim.....
iblisin teki sinir etti beni.
kene gibi yapıştı bana.
bu arada yanlış anlaşılmasın,erkek değil, bayan
Aaa zoru neymiş
Belli etseydin bari konuyu tam anlayamadm ama yolarız saçlarını tek tek sen snirlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?