- Konu Sahibi melek19824
-
Hayir canim esim zaten burali amcamin oglu benim ailem yaklasik 30 yildir istanbul'a yerlesmis simdide ordalar bende 7yildir evliyim akraba evliligi anliyacagin ama pisman deyilim cok sukur cocuklarimda saglikli sorun yok.sadece ilk zamanlar seviyodum burayi ama artik zor geliyo kaldikca gordukce dahada anliyorum zorlugunu bikere cevre yok komsulara gidip gelme yok koy yeri ya iki kere gitsen dedikodu oluyo
cok saol antalya ya hep gitmek istedim ama hic kismet olmadi giden akrabalarimiz var orda calisiyolar.zaten oyle yapiyorum tek ugrasim cocuklarim esim evim tabi insan paylasacak dostlara ihtiyac duyuyo beni unutmayin bu konuda yazarsaniz cok sevinirim....
mrb misri Allah yardimcin olsun oralarda bende cok sicak kanliyim ya ben hep gorusmek yazismak isterim hatta diyarbakira gelirsen bizede gel seni misafir etmek isterim kiz neler yapiyosun bak ben senin yasinda 4 cocuk yaptim evde kaldin galiba gel bizim koyde bulalim sana bi aga oglu....;-)
kiz ne hobisi ;-) ineklerin kecilerin arasinda hobi kimin aklina gelir)))) tek hobim cocuklarm ve internet bizimki zaten biz uykudayken gidiyo biz uykudayken geliyo.bak suan bizim kapinin onunde oturuyorum coban kecileri inekleri otlatmaktan getiriyo epsi onumden geciyo sana selmlari var...;-)))))))
Adim eslem ^^slm esmacim okuyomusun orda istanbulda nerdesin .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?