- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.061
Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı çıkmaz bir sokağa benzetiyorum (şebnem ferah)
Çok zor bir gün geçiriyorum kızlar psikolojik olarak
Gunaydin asmincim kusme kiz,bizim aramizda kusluk olmasin nazaragelmeyelim ...bende bugun silopiye yani sehre inicem aylik ignemi yapicam camasir makinam bozuktu bi ydir eltiminkiyle idare ediyodum yeni bi makina almaya karar verdim ama hangimarka,aliyim sizce internette cogunluk bosch tavsiye ediyo almisken iyisini alicam dokuz kilo olanlardan ....cocuklar icinde ust bas bakicam yani bugun yine sizi ekersem ssbebi budur canlarim vallahi hepinize coookkk alistim giderseniz naparim bilmiyorum hepinizi cooooookkkk seviyorum.....')
Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı çıkmaz bir sokağa benzetiyorum (şebnem ferah)
Çok zor bir gün geçiriyorum kızlar psikolojik olarak
Hoşgeldin asmincim nasılsın ?
yaşasssın burdaymış benim arkadaşım iyiym canım benim akşam beni bırakıp kaçtınız çok üzüldüm sen nasılsın bakalım
ıyıyım canım bnm tesekkur ederımm sız yazısıyordumuz esım gelınce acık kaldı sonra bı baktımm cıkmıssınız kusura bakma tatlımmm
anladım canım sorumluluklarımız var tabi dünyamız burayla sınırlı değil sonuçta nasıl geçiyo günün
Aynen canım, aynı bee canım kahvaltımızı edıp eşimi işe yolladım işte oturuymmm patlıyacammm sıkıntıdannn bee
benimki saat 6da gitmiş bende 2 saat önce uyandım kahvaltı iş derken şimdi oturdum daha gidip ağda yapıcam makinayı fişe taktım ısınsın diye ısınana kadar biraz konuşuruz dedim
Ellerıne saglık cnm bnm sen kavınvalden sızınlemı yasıyo? Ovvv agdaaa kılsız olaydık bu acılara katlanmasydık ne guzel olurduu yaaa
evet canım kayınvalidem büyük oğlunun yanındaydı düğünden sonra yanıma aldım ha ağda işini hiç sorma şimdiden titremeye başladım valla
Cok ıyısın sen canım ya cogu ınsan kayınvaldeyı kovmktn beter edıyorr helal sana hos kavınvaldeler ıyı davransa gelinlere bole bırsey olmaz herhalde bnde cok severım kavnvaldemı, bilmem mi bu tıtremeleriii :)) allahhhh kolaylık versın sana cnm ama agda yapıp temızlendık mı bı huzur doguyor ınsana vallah
bizim köyde kuaför yoktu geçen ay açıldı gittim kadın ağdayı yaptı kalanlarıda cımbızla çekmeye başladı dedim bırak istemiyorum seyrek seyrek bırakmıştı aptal o yüzden kendim yapmaya karar verdim izmirdeyken gidiyodum kuaföre 15 dkda bitiyodu tertemiz olup çıkıyodum bu kuaför aynı cellat gibiydi be sinir şey beceremiyosan ne diye bulaşıyon böyle işlere diyecektim ama diyemedim
bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı çıkmaz bir sokağa benzetiyorum (şebnem ferah)
çok zor bir gün geçiriyorum kızlar psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?