kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Kızlar erkeklerinizle nasıl tanıştınız?

Valla canım uzun hikaye ama ilk görüşte aşk bizimkisi o beni görmüş beyenmiş takip edip ailemi fln bulmuş bi bahaneyle eve davet ettirmiş kendini

erkek dediğin masaya yumruğunu vurmasını bilecek
kadın dediğinde o masayı o erkeğin kafasına geçirmesini bilecek okadarrrr değmez be erkekler için üzülmeye

Kızlar bizimki dışarı çıkalım diye tutturdu çıkmam lazım kusura bakmayın dönünce okurum hepsini öpüyorum hepinizii

Bız aynı mahhalede oturuyoz bnmkı de yurtdısında cokta gıtmezmıs turkıyeye kendı havasında bızde abısı sayesınde tanıstık abısıyle dıyaloglarımız guzel abı kardes gıbı abısıde yurtdısına gıttı buda 1 yıl sonra ızne gelecek abısı bana cam sakızı coban armaganı hedıye gondermıs bu bıze geldı hedıyeyı vermk ıcın bnı gorur gormez asık olmus bana o bnı tanımıyordu dogrudurust, tabı bnde cok hoslanmıstım serserı bır tıpı vardıı gezıp tozmlar ama cokta yakısıklııııı bana yuz vermez dedım meger oda benı begenmıs gel zaman gıt zaman soledııı ama abım ızın vermedı ılışkimize (

Eeee? Nasıl ikna ettiniz?

(İzin vermeyısının sebebıde cok eskı aıleler arasında gecmiş bır konu oldu) bu yurtdısına gıttıkten sonra ablası bıze gelıyor abısının bnden hoslandıgını soluyor, neymiş halamlar abımı doldurusa getırmıs bu cocuk bu kızı sevmıyor annesı babası begenmiş onlar karar verıyor cocugun yerıne demısler abımde buda kızmıs ıste ılskımıze karsı cıktı. Bız bır yıl gızlı gorustuk sevgısınden emın olmk için

benimki sivaslı ben ağrılıyım ama 16 yıldırda izmirde oturuyorlardı ağrıya gelmişti arkadaşımın kocasının arkadaşıydı tanıştık bir dahada ayrılamadık bzimkiler pek yanaşmadılar ama biz vazgeçmedik bizim dediğimiz oldu ve tabi evlendik

Sonra??

Bnmkıde 4yılda bır turkıyeye ınerken hemen ertesı yıl gene onu öahhelede gorduk ızne gelmiş bnı gormeye, normalde abım ıstanbulda okuyordu tesadufen oda memlekete dondu ve bırsekılde esımın abımle konusmasını sagladım ogun kıyamet gunuydu bnm ıcın buraya gelebılmk ıcın cok sey atlattım ve esım emrıvakı yapıp abımın karsısına gectı ve benı sevdıgını anlatmıs abıme, bnde evın balkonunda abıme bakınıyordum cunku ust komsularda konustular bı baktım abım ve esım :))) bn kendımı odaya kılıtledım korkudan :)) sonra bana abım ne desın hadı gıyın cık doleş onunla dıye :)))

Hayırlısı olmuş canım..

Vayyyyyy helal olsun yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…