kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Bendende selam gelsin....
Bende fransada yasiyorum....
yeni tasindigim yerde hic turk yok...
soyle guzel lak lak yapacagim....
bir arkadasim var yani komsum oda fransiz....
eski oturdugum bolgeyi ozluyorum butun akrabalarim arkadaslarim anam babam orda....
neyseki seneye kismet olursa geri tasinacagiz...
Allahtan gecen hafta okullar acildi okula gît gel hem zaman geciyor....
hemde arkadasliklar ediniyom.....

hoşgeldin şırnaklı arkadaş

istanbuldan a.s. olsun sana o zaman :3:

canım sıkkın

hosbulduk arkadasim hayirdir ne oldu elimden gelen bisey olursa seve seve yardim ederim

anaammmmmmmmmmm bu internet super birsey teeee dunyanin bir ucundan bir ucuna :52::52::52::52::52::52::52:simdi yazmayim nerde oldugumu malum akraba ve arkadaslarda var burda yurtdisi diyelim sirnakli kardesimize bende evli 3 cocuklu azicik gobuslu bir anneyim:27:kizim 10 yasinda 5.sinifa gidiyor oglum 2.sinif bide cimcime var teyzesi evlere senlikkkkkkk 2011 modelli :52::52::52:kk bagimlisiyim :27:buraya hergun bakmadan ise baslayamiyorum o derece:52::52:

hahaha bilmeden ikici kont falanmi actim acaba..bende uc cocuklu accik gobuslu anneyim..en kucugum 2011 model :))) yurt disindan sirnaga slm olsun bendende :D

arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........

Ankaradan selamlar :)

Bende 20 yaşında üniversite son sınıf öğrencisi Allah nasip ederse geleceğin Matematik öğretmeniyim :)

Aramıza hoşgeldiin :)

Ya sen derdi cok seviyorsun yada o senden vazgecemiyorsun....
ayrilmaz ikili oldunuz....
saka bir tarafa hayirdir....

yazıcamda o şam şeytanı yüzünden yazamıyorum.
gerizekalımıdır
malmıdır
kafayı benle bozdu yaahuuu

O zaman iyi etmişim :1:

Hayırdır dertli misin bi önceki msjında başımda bi dert var demişsin de :44:

Kim snirlendirdi seni çekelim kulaklarını :19:

iblisin teki sinir etti beni.
kene gibi yapıştı bana.

bu arada yanlış anlaşılmasın,erkek değil, bayan

Back