kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

ilahi varya seracim hakkaten bayilcam gulmekten allah senide guldursun iyiki internet var oda abim istabuldan yolladi telefonda ordan baglaniyorum internete.ya valla kanim cok kaynadu kiz sana ;-) kaldgn yerdrn az bahsetsene neler yapiyosun merak ettim

sanada selamlar hemserim napiyosun yurt disinda evlendindemi gittin? gecen ay annem k.valdem siirte kaplica varmis orda oraya gittiler bide veysel karani turbesini ziyaret etmisler

bende 3.5 sene kadar doğuda bir ilde yaşadım
gerçekten cok zor insanız sonucta sosyallik olmayınca bunalım kacınılmaz
terör yüzünden doğu şuan olması gereken konumda değil
inş zamanla oralarında değeri artar ülkemin her şehri yşanılabilir yerler haline gelir..
........
aslında doğuda komşuluk iyidir hele dısardan gelene canlarını veririler ama sizin orası farklı herhalde

selam arkadaşım ben antalyadayım
boşver konuyu komşuyu dedikodudan başka birşey yok
ilgini sevgini zamanını çalmaktan ötesini yapmıyorlar günümüzde çoğunluğu
sen zamanını sevgini çocuklarına eşine ver
bir sıkıntın olursa bizimle paylaş
oğlun 1.sınıfa başlıyormuş hayırlı olsun
derslerinde yardımına ihtiyacı olacak
aman ihmal etme
diğeri de anaokuluna gidecek
yükün biraz hafiflemiş ne güzel
öpüyorm çok çok görüşmek üzere....

Hayir canim esim zaten burali amcamin oglu benim ailem yaklasik 30 yildir istanbul'a yerlesmis simdide ordalar bende 7yildir evliyim akraba evliligi anliyacagin ama pisman deyilim cok sukur cocuklarimda saglikli sorun yok.sadece ilk zamanlar seviyodum burayi ama artik zor geliyo kaldikca gordukce dahada anliyorum zorlugunu bikere cevre yok komsulara gidip gelme yok koy yeri ya iki kere gitsen dedikodu oluyo

kadınlar kulubüne ben de bu yüzden üye oldum biliyor musun bulunduğum yerde geçiciyim ve pek çevrem yok burada hergün bol bol lak lak yapıyorum, bir kadın olarak lak lak yapma kapasitem çok fazla, eşim akşama kadar çalışıp gelip bir de benimle evde lak lak yapamıyor tabi adamcağız :) ben de kelime kontenjanımı burada dolduruyorum :)tanıştığıma memnun oldum arkadaşım...:16:

Son düzenleme:
cok saol antalya ya hep gitmek istedim ama hic kismet olmadi giden akrabalarimiz var orda calisiyolar.zaten oyle yapiyorum tek ugrasim cocuklarim esim evim tabi insan paylasacak dostlara ihtiyac duyuyo beni unutmayin bu konuda yazarsaniz cok sevinirim....

Merhaba, bende doguluyum ama hollandada kaliyorum. Burda benimde pek cevrem yok. Hollandalilar bizim gibi degiller. Hic sicak degiller. Bende sicak bir insanim, o yuzden pek anlasmiyoruz. Bende senin yasinda sayilirim (26 demistin degilmi) ve calisiyorum. Evli degilim, sevdigimde yok :)
Böyle.. Merak ettigin birsey veya herhangi bir konuda yardima ihtiyacin varsa.. Söyle, olurmu? Bende Diyarbakirliyim bu arda..

cok saol antalya ya hep gitmek istedim ama hic kismet olmadi giden akrabalarimiz var orda calisiyolar.zaten oyle yapiyorum tek ugrasim cocuklarim esim evim tabi insan paylasacak dostlara ihtiyac duyuyo beni unutmayin bu konuda yazarsaniz cok sevinirim....

canim mesajımın altındaki " alıntı ile cevapla"bölümüne tikladıktan sonra mesajını yazarsan bana cevap yazmış olduğunu daha kolay görürüm öpüyorum.:16:

Bendende selam gelsin....
Bende fransada yasiyorum....
yeni tasindigim yerde hic turk yok...
soyle guzel lak lak yapacagim....
bir arkadasim var yani komsum oda fransiz....
eski oturdugum bolgeyi ozluyorum butun akrabalarim arkadaslarim anam babam orda....
neyseki seneye kismet olursa geri tasinacagiz...
Allahtan gecen hafta okullar acildi okula gît gel hem zaman geciyor....
hemde arkadasliklar ediniyom.....

mrb misri Allah yardimcin olsun oralarda bende cok sicak kanliyim ya ben hep gorusmek yazismak isterim hatta diyarbakira gelirsen bizede gel seni misafir etmek isterim kiz neler yapiyosun bak ben senin yasinda 4 cocuk yaptim evde kaldin galiba gel bizim koyde bulalim sana bi aga oglu....;-)

mrb misri Allah yardimcin olsun oralarda bende cok sicak kanliyim ya ben hep gorusmek yazismak isterim hatta diyarbakira gelirsen bizede gel seni misafir etmek isterim kiz neler yapiyosun bak ben senin yasinda 4 cocuk yaptim evde kaldin galiba gel bizim koyde bulalim sana bi aga oglu....;-)

Oyy cok sagol.. He Vallah Allah bagislasin. Ben nisanlamistim 8-9 ay once ayrildim.. Dedim hele once kariyer yapayim hehe :))
Saka bir yana, ortada gercekten ciddi sorun var, acilen biriyle tanismam gerek. Ben burda uzun yillardir yasiyorum ve sanirim TR den biriyle yapamam.. Isteyen cok ama bence anlasamam ben.. Ne ise, hayirlisi lee :)

Senin hobbilerin varmi? Hosuna giden birsey, yapmak istedigin seyler..

kiz ne hobisi ;-) ineklerin kecilerin arasinda hobi kimin aklina gelir :-))))) tek hobim cocuklarm ve internet bizimki zaten biz uykudayken gidiyo biz uykudayken geliyo.bak suan bizim kapinin onunde oturuyorum coban kecileri inekleri otlatmaktan getiriyo epsi onumden geciyo sana selmlari var...;-)))))))

Benden arkadas olmaz ablam olursunuz cokca kucugum ^^16 yasindayimm daha maalesef .sitede kendimden kuucugunu hic gormedim ama yasitim var bayaa .istanbuldayimm burda ki ablalarim haric buyuk sehirde yalnizim >_< ^^ Allah cocuklarinizdan ayirmasin..

kiz ne hobisi ;-) ineklerin kecilerin arasinda hobi kimin aklina gelir :-))))) tek hobim cocuklarm ve internet bizimki zaten biz uykudayken gidiyo biz uykudayken geliyo.bak suan bizim kapinin onunde oturuyorum coban kecileri inekleri otlatmaktan getiriyo epsi onumden geciyo sana selmlari var...;-)))))))

Haha ne guzel yaaaa.. Bende istiyorummmmm :)
Bizde yagmur yagiyor ve cok soguk.. Oturmussum tv izliyorum... Oralari ozlemissim Vallah

hoşgeldin şırnaklı arkadaş

istanbuldan a.s. olsun sana o zaman :3:

canım sıkkın

Back