- Konu Sahibi melek19824
-
Ya benim görümce dün gitti ya bizimkinin diğer ablası yani diğer görümce bohçamı hazırlıyomuş dün adanaya yolcu ettik ya anlatmış hemen beni iş iyice ciddiye gidiyo benimde sinirlerim bozuldu vallahi
Ya benim görümce dün gitti ya bizimkinin diğer ablası yani diğer görümce bohçamı hazırlıyomuş dün adanaya yolcu ettik ya anlatmış hemen beni iş iyice ciddiye gidiyo benimde sinirlerim bozuldu vallahi
evet en iyi örnek erkek arkadasım ailesini küçükken kaybetmiş aslında annesi yaşıyo ama babasıyla ayrılınca bi daha dönüp çocuuguna bakmamıs babası büyütmüş 14 yasına kadar 14 yasında da babasını anevrizmadan kaybetti. son 4 senesini (su an 18 yasında oda benim gibi) yurtta geçirdi simdi oda tıbbi sekreter. oda çalısmıyo ve ben surdan 1 saatlik yola korkuyoken o kalktı yunanistana gidiyobide onu göremicem on ay kadar onunda korkusu var
gideyim yardım edeyim bende bohçana
sonunda zaten olmayacakmı sinirlerini neden bozuyosunki onlar bohçayı hazırlasınlar bi köşede dursun sen yine bildiğine devam et
Yangına körükle gitme canımcımm her kafadan farklı bi ses çıkıyo
Askere gitmiş gibi düşün hayatınız için gerekli şeyler sonuçta 10 ay sık dişini kolay olmayacağını biliyorum ama engelleri aşarsınız en azından yine bir arada olursunuz inş.
Olur herhalde bilmiyorum ama mutluyum böyle kaldıramam okadar şamatayı
sıkma canını strese de gerek yok bence bırak onlarda hevesleniyor.sen ne zaman istersen o zaman olacak tabiki bu arada sende şamatalı yapma canım sad bi kır düğünüü veya nikah.. gerçi aile ne ister bilemeyizde adanalı sonuçta
hiiiçç kusura bakma gülüm ne demişler hamama giren terler
inşallah, bekleyecegim henüz gitmedi burda ama bu iki hafta içinde gidecekNeyse ki tezkere tarihi belli 31 temmuz 2014 kesin dönüş tarihi
Bunları düşünmek bile delilik geliyo şuan..Burada biz ne istiyoruz o önemli hayatım bide onun 4. evliliği olucak olursa inan şaftı kesicek beynim bu düşüncelerden.
inşallah, bekleyecegim henüz gitmedi burda ama bu iki hafta içinde gidecekneyse ki tezkere tarihi belli 31 temmuz 2014 kesin dönüş tarihi
Takılma oralara...
Benimkinin 2.eşiyim ben
Bunları düşünmek bile delilik geliyo şuan..Burada biz ne istiyoruz o önemli hayatım bide onun 4. evliliği olucak olursa inan şaftı kesicek beynim bu düşüncelerden.[/QUO
PEKİ O NE DÜŞÜNÜYOR O KONULARDA CANIM EVLİLİK DÜĞÜN FİLAN ? BİDE ÇOCUĞU VAR MI ?
takılsam zaten birlikte olmazdık en sonuncusuyla ben doğmadan boşanmışlar zaten ona mı takılcam
Ne ara hamama girdim haberim bile yok ki
hadi bakalım allah kavuştursunnnn artık hemen şafak takvimini koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?