• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Sıkma canını hayatım düzene girer yavaş yavaş spor salonuna falan yazıl ne biliyim zamanını değerlendir sonra arıyosun boş vakitlerine yanıyosun :50:

spor salonları da ücretli :ssz: beş kuruş parasız kim alsın beni :14:

bazen düşünüyorum acaba evlensem mi diye:27: sonra kendime daha çok kızıyorm bu yaşta ne evlenmesi diye :1: hep bi gelgit içindeyim

spor salonları da ücretli :ssz: beş kuruş parasız kim alsın beni :14:

bazen düşünüyorum acaba evlensem mi diye:27: sonra kendime daha çok kızıyorm bu yaşta ne evlenmesi diye :1: hep bi gelgit içindeyim

Düzelir hayatım sıkma sen tatlı canını para için evlenilirmi ayol çalış kendi ayakların üzerinde dur :34:

sıkıntıdan evlenmeyimi düşünüyon daha neler

sıkıntıdan değilde çalışmaktan gözüm korkuyo ailemden uzakta tanımadgım bi yerde tek basıma kalmaktan korkuyorum hem hastaneye baslayacagm tanımadıgım bi ortam tanımadgm insanlar, hastane yabancı sehir yabancı ev mahalle yabancı alısmak zor olacak, evlenme kısmı sakaydı ama bunlar gercek. aileme söyleyemiyorum bunları yaparm ben kendime güveniyorum diyorum ama illa ki korkuyo insan.

sıkıntıdan değilde çalışmaktan gözüm korkuyo ailemden uzakta tanımadgım bi yerde tek basıma kalmaktan korkuyorum hem hastaneye baslayacagm tanımadıgım bi ortam tanımadgm insanlar, hastane yabancı sehir yabancı ev mahalle yabancı alısmak zor olacak, evlenme kısmı sakaydı ama bunlar gercek. aileme söyleyemiyorum bunları yaparm ben kendime güveniyorum diyorum ama illa ki korkuyo insan.

İllaki tedirgin oluyosundur ama korkcak bişey yok inan ki hayat devam ediyo anası babası olmayanlar napsın ?

ya canım benim zaten insan bir meslek sahibi olmak için okur sende yüzmüşsün kuyruğuna kadar gelmişsin iyi yönünden bak yeni arkadaşların olacak ev arkadaşların olacak en önemlisi kendi ayaklarının üzerinde duracaksın başarırsın bence evde oturmak içinmi okadar okudun gayret et bence

selam canım hoşgeldin öncelikle..canım bende ailemden uzakta başka şehirde ve tek başımayım... ve üstelik uzun süre hastalık tedaviside gördüm.. güçlü ol yaaa...canını sıkmaya değmez.. ki senin çalıştığın kurum belli bak bana şantiyelerde bi yığın madenci ve inşaatçının içinde doğru dürüs bi bayan yok muhabbet edecek bile amaaaa mutluyum güçlüyüm

ne bohçası ya okudum da kaçırdımmı ben:53::53::53:

Ya benim görümce dün gitti ya bizimkinin diğer ablası yani diğer görümce bohçamı hazırlıyomuş dün adanaya yolcu ettik ya anlatmış hemen beni iş iyice ciddiye gidiyo benimde sinirlerim bozuldu vallahi :47:

İllaki tedirgin oluyosundur ama korkcak bişey yok inan ki hayat devam ediyo anası babası olmayanlar napsın ?

evet en iyi örnek erkek arkadasım ailesini küçükken kaybetmiş aslında annesi yaşıyo ama babasıyla ayrılınca bi daha dönüp çocuuguna bakmamıs babası büyütmüş 14 yasına kadar 14 yasında da babasını anevrizmadan kaybetti. son 4 senesini (su an 18 yasında oda benim gibi) yurtta geçirdi simdi oda tıbbi sekreter. oda çalısmıyo ve ben surdan 1 saatlik yola korkuyoken o kalktı yunanistana gidiyo :53: bide onu göremicem on ay kadar onunda korkusu var

Back