• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Bunları düşünmek bile delilik geliyo şuan..Burada biz ne istiyoruz o önemli hayatım bide onun 4. evliliği olucak olursa inan şaftı kesicek beynim bu düşüncelerden.:53:[/QUO

PEKİ O NE DÜŞÜNÜYOR O KONULARDA CANIM EVLİLİK DÜĞÜN FİLAN ? BİDE ÇOCUĞU VAR MI ?

Böyle olması hoşuna gidiyo heralde alttan alttan sırıtıyo tekliften yırtacağını sanıyo sanırım avcunu yalar ama :52:
Var cnm 2.sinden 1 3.sünden 2 çocuklarıyla ilgilide bi sorunumuz yok zaten :16:

ayyy çok güldüm deli yaaaaa:52: Kaç yaşında ki ????
peki o ne düşünüyor o konularda canım evlilik düğün filan ? Bide çocuğu var mı ?

30 yaş var işte sen hesapla ama benim gibi 10 tane çıkarır cebinden mel gibson a benziyo :16::16:

Böyle olması hoşuna gidiyo heralde alttan alttan sırıtıyo tekliften yırtacağını sanıyo sanırım avcunu yalar ama :52:
Var cnm 2.sinden 1 3.sünden 2 çocuklarıyla ilgilide bi sorunumuz yok zaten :16:

İİ CANIM SORUNSUZSA ÇOCUK OLAYI ÖNEMLİ DEĞİL YA SEN NE DİYORDUN DÜN ARKADAŞ ORTAMIMDA Bİ ADAMLA TANIŞTIM ADAM ARTİST GİBİ FİLAN 45 YAŞINDA 36 ÇOCUĞU VAR ÜLKE ÜLKE GEZEN Bİ ADAM TÜCCAR :52: ŞOK OLDUM ZENCİ BİLE VAR ÇOCUK DELİ ADAM YAAAAA

yeni gelen arkadaşlar vede gelecek olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz peşin peşin söyleyim dedim:46:

hoşgördükkkk :16:

Ulytaucum hoş geldin..:ssz:

hoşbuldum canıım :27:

aynen bende peşin peşin söyleyeyim dalın muhabbete arada kendinizle ilgili tanıtma bilgileride olsun ahahah:52:

dalıyorum :27: tanıtayım istanbuldan bir adet taze evli Ulytau, kitap okumayı ve kk yı çok sever :52:

Back