- Konu Sahibi melek19824
-
Bunları düşünmek bile delilik geliyo şuan..Burada biz ne istiyoruz o önemli hayatım bide onun 4. evliliği olucak olursa inan şaftı kesicek beynim bu düşüncelerden.[/QUO
PEKİ O NE DÜŞÜNÜYOR O KONULARDA CANIM EVLİLİK DÜĞÜN FİLAN ? BİDE ÇOCUĞU VAR MI ?
Böyle olması hoşuna gidiyo heralde alttan alttan sırıtıyo tekliften yırtacağını sanıyo sanırım avcunu yalar ama
Var cnm 2.sinden 1 3.sünden 2 çocuklarıyla ilgilide bi sorunumuz yok zaten
Takılsam zaten birlikte olmazdık en sonuncusuyla ben doğmadan boşanmışlar zaten ona mı takılcam
ayyy çok güldüm deli yaaaaaKaç yaşında ki ????
peki o ne düşünüyor o konularda canım evlilik düğün filan ? Bide çocuğu var mı ?
konuya balıklama daldım ciddi mi bu
Böyle olması hoşuna gidiyo heralde alttan alttan sırıtıyo tekliften yırtacağını sanıyo sanırım avcunu yalar ama
Var cnm 2.sinden 1 3.sünden 2 çocuklarıyla ilgilide bi sorunumuz yok zaten
İİ CANIM SORUNSUZSA ÇOCUK OLAYI ÖNEMLİ DEĞİL YA SEN NE DİYORDUN DÜN ARKADAŞ ORTAMIMDA Bİ ADAMLA TANIŞTIM ADAM ARTİST GİBİ FİLAN 45 YAŞINDA 36 ÇOCUĞU VAR ÜLKE ÜLKE GEZEN Bİ ADAM TÜCCARŞOK OLDUM ZENCİ BİLE VAR ÇOCUK DELİ ADAM YAAAAA
30 yaş var işte sen hesapla ama benim gibi 10 tane çıkarır cebinden mel gibson a benziyo
İİ CANIM SORUNSUZSA ÇOCUK OLAYI ÖNEMLİ DEĞİL YA SEN NE DİYORDUN DÜN ARKADAŞ ORTAMIMDA Bİ ADAMLA TANIŞTIM ADAM ARTİST GİBİ FİLAN 45 YAŞINDA 36 ÇOCUĞU VAR ÜLKE ÜLKE GEZEN Bİ ADAM TÜCCARŞOK OLDUM ZENCİ BİLE VAR ÇOCUK DELİ ADAM YAAAAA
Ohhh maşşallahhhHayatını kadınlara adamış adam
yeni gelen arkadaşlar vede gelecek olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz peşin peşin söyleyim dedim
yeni gelen arkadaşlar vede gelecek olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz peşin peşin söyleyim dedim
o zamannnn no problem benimki de benden 8-9 yaş büyükkk
Ohhh maşşallahhhHayatını kadınlara adamış adam
DİREK Bİ DE ÇOCUK YAPMIŞ MİLLET UĞRAŞIR TUTTURAMAZ :) BU ARADA AİLENİN DÜŞÜNCESİ NE CANIM İLİŞKİN VE EVLİLİK KONUSUNDA :26:
Ulytaucum hoş geldin..
aynen bende peşin peşin söyleyeyim dalın muhabbete arada kendinizle ilgili tanıtma bilgileride olsun ahahah
yaşla ilgili hiç sıkıntım olmadı annem bile böylesini arasan bulamazdın allah mutlu etsin sizi diyo.
DİREK Bİ DE ÇOCUK YAPMIŞ MİLLET UĞRAŞIR TUTTURAMAZ :) BU ARADA AİLENİN DÜŞÜNCESİ NE CANIM İLİŞKİN VE EVLİLİK KONUSUNDA :26:
hoşgördükkkk
Hoşbuldum canıım
DalıyorumTanıtayım istanbuldan bir adet taze evli ulytau, kitap okumayı ve kk yı çok sever
Hiç sıkıntım olmadı çok şükür hepsi saygılı hayatıma hepside onu çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?