- Konu Sahibi melek19824
-
ya sorma okuduysan muhabbeti neler oldu kasıldım iyice canım bari siz yapmayın
Selam kızlaaaaarrrrrr ben geldimmmNapıyosunuz ki ben şantiyeden şimdi ofise girdimm ay sıcaktan başım ağrıdı yaa :84::84:rahat bir hayaaaat istiorm artık :2:
Sıkma canını hayatım düzene girer yavaş yavaş spor salonuna falan yazıl ne biliyim zamanını değerlendir sonra arıyosun boş vakitlerine yanıyosun
Hoşgeldin mavi
spor salonları da ücretlibeş kuruş parasız kim alsın beni
bazen düşünüyorum acaba evlensem mi diyesonra kendime daha çok kızıyorm bu yaşta ne evlenmesi diye hep bi gelgit içindeyim
spor salonları da ücretlibeş kuruş parasız kim alsın beni
bazen düşünüyorum acaba evlensem mi diyesonra kendime daha çok kızıyorm bu yaşta ne evlenmesi diye hep bi gelgit içindeyim
Yansimidi dil kurslarına gidebilirsin
ne oldu bebeğim ya bi kısmı okudum sonlara gellmedim okuyayım bari
sıkıntıdan evlenmeyimi düşünüyon daha neler
sıkıntıdan değilde çalışmaktan gözüm korkuyo ailemden uzakta tanımadgım bi yerde tek basıma kalmaktan korkuyorum hem hastaneye baslayacagm tanımadıgım bi ortam tanımadgm insanlar, hastane yabancı sehir yabancı ev mahalle yabancı alısmak zor olacak, evlenme kısmı sakaydı ama bunlar gercek. aileme söyleyemiyorum bunları yaparm ben kendime güveniyorum diyorum ama illa ki korkuyo insan.
Oku canım bohçamı hazırlıyolar
selam canım hoş geldinnnn:119:
sıkıntıdan değilde çalışmaktan gözüm korkuyo ailemden uzakta tanımadgım bi yerde tek basıma kalmaktan korkuyorum hem hastaneye baslayacagm tanımadıgım bi ortam tanımadgm insanlar, hastane yabancı sehir yabancı ev mahalle yabancı alısmak zor olacak, evlenme kısmı sakaydı ama bunlar gercek. aileme söyleyemiyorum bunları yaparm ben kendime güveniyorum diyorum ama illa ki korkuyo insan.
ne bohçası ya okudum da kaçırdımmı ben
İllaki tedirgin oluyosundur ama korkcak bişey yok inan ki hayat devam ediyo anası babası olmayanlar napsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?