• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Burdayım daha gıtmedım kızlar,bızım kahvaltı saatlerımız canım gec uyanıyoruzzz ooo daha oglen yemegı ayrıca akşam yemegı sattlerımızde var ama işte gecıkmeli :)))
Hıcbırı canım ya prolaktın sut hormonun asırı derecede yuksektı onun tedavısındeyım 3 ay sonrakı sonucuna bakacaz bugun ınsallah,
Tesekkur edıyorum sıze gelınce yazarım ınsallh hadı bn kactımmmm :)

bende çok sıkılıyorum burda, şehrin göbeği ve eskişehir çoğu şehre göre çok büyük ve gelişmiş bi yer ama hergün zaten çarşıdayım insan ondanda sıkılıyor yahu :44: ailemle yaşıyorum bekarım 18 yasındaym hemsireym ama şu an atama bekliyorm kpssye girdik bakalım tercih yapacagız tabi atama olursa :43: param pulumda yok özel hastaneye gir çalış diyeceksiniz kasımda atama var onu bekliyorum 2 ay içinde özele girilmiyo onlarda 2 yıllık sözleşme istiyolar bacım :50: evde boş boş oturuyorm kurs filan gideyim diyorm onlarda uzun sürüyormuş annem 2 aylık kurs mu olur diyo. herkes bi yerlerde ben evdeym çok sıkıcı :25: bütün arkadaslarm ya işe basladı ya da üni.ye ben burda kaldım :19:

İşe gitmeden Türk kahvesi yaparım,içer gider o kadar:ssz:
Sonra ben kendi kendime yaparım kahvaltımı:6:

Bizdede biri olunca mecburen hazırlanıyo normalde aklımıza gelmez yani kahvaltıda yemek yapar yeriz beraber oda işte saat kaçta aklımıza gelirse :ssz:

bende çok sıkılıyorum burda, şehrin göbeği ve eskişehir çoğu şehre göre çok büyük ve gelişmiş bi yer ama hergün zaten çarşıdayım insan ondanda sıkılıyor yahu :44: ailemle yaşıyorum bekarım 18 yasındaym hemsireym ama şu an atama bekliyorm kpssye girdik bakalım tercih yapacagız tabi atama olursa :43: param pulumda yok özel hastaneye gir çalış diyeceksiniz kasımda atama var onu bekliyorum 2 ay içinde özele girilmiyo onlarda 2 yıllık sözleşme istiyolar bacım :50: evde boş boş oturuyorm kurs filan gideyim diyorm onlarda uzun sürüyormuş annem 2 aylık kurs mu olur diyo. herkes bi yerlerde ben evdeym çok sıkıcı :25: bütün arkadaslarm ya işe basladı ya da üni.ye ben burda kaldım :19:

Üzme kendini güzelim..
Hayırlısı olsun de hayırlısı olsun:6:

Sıkma canını hayatım düzene girer yavaş yavaş spor salonuna falan yazıl ne biliyim zamanını değerlendir sonra arıyosun boş vakitlerine yanıyosun :50:

Yok canım sadece hafta sonları kahvaltı eder benim ki:ssz:

valla benimki sabah 6da beni çağırır hayatım hani akşam beni uyandır kahvaltı hazırlıycam demiştin e tabi bazen duymamazlıktan gelirim benimkide uyanık olduğunu biliyom gıcık der ve gider bende sonra ararım hayatım niye beni uyandırmadın sana kahvaltı hazırlıycaktım derim kahkaha atar kapatırım:1: çünkü bazen hakediyo

valla benimki sabah 6da beni çağırır hayatım hani akşam beni uyandır kahvaltı hazırlıycam demiştin e tabi bazen duymamazlıktan gelirim benimkide uyanık olduğunu biliyom gıcık der ve gider bende sonra ararım hayatım niye beni uyandırmadın sana kahvaltı hazırlıycaktım derim kahkaha atar kapatırım:1: çünkü bazen hakediyo
Benim ki hiç bişey istemez benden:ssz:

Selam kızlaaaaarrrrrr ben geldimmm :21::21::21::21: Napıyosunuz ki ben şantiyeden şimdi ofise girdimm ay sıcaktan başım ağrıdı yaa :84::84:rahat bir hayaaaat istiorm artık :2:

Üzme kendini güzelim..
Hayırlısı olsun de hayırlısı olsun:6:

tabi ki hayırlısı olsun baska sehre gidecegm muhtemelen atama olsada, orda ayrı bi düzen tanımadıgm bilmedgm bi şehirde tek basıma oda zor, burda da kaldıkca iyice sinirlerim oynuyor evin annesi modundayım daha doğrusu temizlikçisi su an aksama ne yemek yapsam diye düsünüyrm annemler işten gelecek.. :44:

Back