- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
Benim ki hafta sonları dşında kahvaltı etmez![]()
Biz kahvaltı sevmeyiz Forever coffeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki hafta sonları dşında kahvaltı etmez![]()
kızlar günlerden ne bugün
Benımkı geldı kahvaltıya gorusuruz bırazdan kızlar
Pazartesi canım
hahahah gelin deyip durmayın ya hadii gelinn !!! Nerdesin canımm![]()
![]()
Biz kahvaltı sevmeyiz Forever coffeeee![]()
heee e arkadaş benimki hafta sonları dışarda kahvaltı etmez dediya bende günlerimi karıştırdım acaba dedim
kiz gel sana bi aga bulalim aga karisi ol
İşe gitmeden Türk kahvesi yaparım,içer gider o kadar
Sonra ben kendi kendime yaparım kahvaltımı![]()
valla şantiyeden yeni geldimYorgun bitkin haldeyim gelmekten gelin değil o gelinlik giyen gelin hani sen dedin ya adanalı benimki diye
nerdesin mavi kendi kendime mi konusuyorum
cok mutsuzum arkadasim bu koyde cocuklarim ziyan olucak napicam bilmiyorum okul var ogretmen yok saglik ocagi var doktor yok daha gecen hafta basladi ama bizim burda bugunokula gittim sevincli sevincli baktim okul kapali ogretmen,yokmus ;(
bende çok sıkılıyorum burda, şehrin göbeği ve eskişehir çoğu şehre göre çok büyük ve gelişmiş bi yer ama hergün zaten çarşıdayım insan ondanda sıkılıyor yahu :44: ailemle yaşıyorum bekarım 18 yasındaym hemsireym ama şu an atama bekliyorm kpssye girdik bakalım tercih yapacagız tabi atama olursaparam pulumda yok özel hastaneye gir çalış diyeceksiniz kasımda atama var onu bekliyorum 2 ay içinde özele girilmiyo onlarda 2 yıllık sözleşme istiyolar bacım
evde boş boş oturuyorm kurs filan gideyim diyorm onlarda uzun sürüyormuş annem 2 aylık kurs mu olur diyo. herkes bi yerlerde ben evdeym çok sıkıcı
bütün arkadaslarm ya işe basladı ya da üni.ye ben burda kaldım
![]()
bende çok sıkılıyorum burda, şehrin göbeği ve eskişehir çoğu şehre göre çok büyük ve gelişmiş bi yer ama hergün zaten çarşıdayım insan ondanda sıkılıyor yahu :44: ailemle yaşıyorum bekarım 18 yasındaym hemsireym ama şu an atama bekliyorm kpssye girdik bakalım tercih yapacagız tabi atama olursaparam pulumda yok özel hastaneye gir çalış diyeceksiniz kasımda atama var onu bekliyorum 2 ay içinde özele girilmiyo onlarda 2 yıllık sözleşme istiyolar bacım
evde boş boş oturuyorm kurs filan gideyim diyorm onlarda uzun sürüyormuş annem 2 aylık kurs mu olur diyo. herkes bi yerlerde ben evdeym çok sıkıcı
bütün arkadaslarm ya işe basladı ya da üni.ye ben burda kaldım
![]()
Yok canım sadece hafta sonları kahvaltı eder benim ki![]()
Benim ki hiç bişey istemez bendenvalla benimki sabah 6da beni çağırır hayatım hani akşam beni uyandır kahvaltı hazırlıycam demiştin e tabi bazen duymamazlıktan gelirim benimkide uyanık olduğunu biliyom gıcık der ve gider bende sonra ararım hayatım niye beni uyandırmadın sana kahvaltı hazırlıycaktım derim kahkaha atar kapatırımçünkü bazen hakediyo
Üzme kendini güzelim..
Hayırlısı olsun de hayırlısı olsun![]()