• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Ya benim görümce dün gitti ya bizimkinin diğer ablası yani diğer görümce bohçamı hazırlıyomuş dün adanaya yolcu ettik ya anlatmış hemen beni iş iyice ciddiye gidiyo benimde sinirlerim bozuldu vallahi :47:

sonunda zaten olmayacakmı sinirlerini neden bozuyosunki onlar bohçayı hazırlasınlar bi köşede dursun sen yine bildiğine devam et

evet en iyi örnek erkek arkadasım ailesini küçükken kaybetmiş aslında annesi yaşıyo ama babasıyla ayrılınca bi daha dönüp çocuuguna bakmamıs babası büyütmüş 14 yasına kadar 14 yasında da babasını anevrizmadan kaybetti. son 4 senesini (su an 18 yasında oda benim gibi) yurtta geçirdi simdi oda tıbbi sekreter. oda çalısmıyo ve ben surdan 1 saatlik yola korkuyoken o kalktı yunanistana gidiyo :53: bide onu göremicem on ay kadar onunda korkusu var

Askere gitmiş gibi düşün hayatınız için gerekli şeyler sonuçta 10 ay sık dişini kolay olmayacağını biliyorum ama engelleri aşarsınız en azından yine bir arada olursunuz inş.
:16:

Yangına körükle gitme canımcımm her kafadan farklı bi ses çıkıyo :1:

sıkma canını strese de gerek yok bence bırak onlarda hevesleniyor.:34: sen ne zaman istersen o zaman olacak tabiki bu arada sende şamatalı yapma canım sad bi kır düğünüü veya nikah.. gerçi aile ne ister bilemeyizde adanalı sonuçta:64:

Askere gitmiş gibi düşün hayatınız için gerekli şeyler sonuçta 10 ay sık dişini kolay olmayacağını biliyorum ama engelleri aşarsınız en azından yine bir arada olursunuz inş.
:16:

inşallah, bekleyecegim henüz gitmedi burda ama bu iki hafta içinde gidecek :5: neyse ki tezkere tarihi belli :21: 31 temmuz 2014 kesin dönüş tarihi :ssz:

sıkma canını strese de gerek yok bence bırak onlarda hevesleniyor.:34: sen ne zaman istersen o zaman olacak tabiki bu arada sende şamatalı yapma canım sad bi kır düğünüü veya nikah.. gerçi aile ne ister bilemeyizde adanalı sonuçta:64:

Bunları düşünmek bile delilik geliyo şuan..Burada biz ne istiyoruz o önemli hayatım bide onun 4. evliliği olucak olursa inan şaftı kesicek beynim bu düşüncelerden.:53:

Back