- Konu Sahibi melek19824
-
ben gelene kadar bizim narlarda tam olurlar dalindan koparip getiriyim mi size true sende gelemezmisin zeytinburnuna koskoca koyde bizim bahcenin narlari meshur inanin,kaynanam lar tane ile satiyolar alanlarda hep doktor komutan gibi deyerli insanlara,yolliyolar ben yanimda getircem sizin icin insallah kismet olurda size,ulastiririm
Aslinda haklisin ama bn yatak odam icinde duslugum yani biraz daha rahatim bi salon mutfak ortak
Hmm anladım canım demek istediğim aşkını istediğin gibi yaşıyamıyosun evin her köşesinde
Trafikten hiç bahsetme...
Arabam hurdaya çıkacak yakında kullanmaya kullanmaya
hoşbulduk küçük bi ilçeden yazıyorum :)
Kizlar kemik erimesi cikti sirt agrisindan uykular haram oldu.
Aslinda haklisin ama bn yatak odam icinde duslugum yani biraz daha rahatim bi salon mutfak ortak
Hmm anladım canım demek istediğim aşkını istediğin gibi yaşıyamıyosun evin her köşesinde
Orasi kesin ama ne yapalim canimcikmiyoz odadan zaten burdaki duzen bnden once boyleydi ayrica ondan ayri olmaktan cok daha guzel
Gecmis olsun canim ya allah sifa versinKizlar kemik erimesi cikti sirt agrisindan uykular haram oldu.
Orasi kesin ama ne yapalim canimcikmiyoz odadan zaten burdaki duzen bnden once boyleydi ayrica ondan ayri olmaktan cok daha guzel
Kesinlikle ayrı kalmaktan iyi ilerde düzeninizi oturtursunuz inş canım rahat rahat yaşarsınız
Elim ayağım araba nasıl kullanmayayım metrobüs kullanıyorum bazen acil yetişmem gerekirse ondada bin pişman oluyorum
Senin için tabii gerekli..Allah sabır versin
Kaynım arabasını değiştiriyor sattı yani..
Arabasız kaldı,benim arabamı kullan yeni araban gelinceye kadar dedim
Aylık 500 e kiraladım kaynıma
a.s kardesim sanada iyi aksamlar hosgeldin nerden yaziyon nasilsin
Hahahahah akıllı kadınsın valla en azından motor çalışmış olur hemde kar edersin
Kesinlikle ayrı kalmaktan iyi ilerde düzeninizi oturtursunuz inş canım rahat rahat yaşarsınız
Insallhh cnm ya zaten cok kalici degiliz insallh 2-3 yil daha sonra ver elini turkiye ordaki hayatimiza geri donecez insallh cunku esim bikti buralardan
Kalsiyum verdi 2yil sonra tekrar kemik taramasi yapilcakmis.
iyiyimm sağol :)
Insallhh cnm ya zaten cok kalici degiliz insallh 2-3 yil daha sonra ver elini turkiye ordaki hayatimiza geri donecez insallh cunku esim bikti buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?