- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
çok pis kıskandım şimdi bende gidip yemek yiyim bari:) keyfin daim olsun tatlım
hosgeldin true nasilsin hee bide persephone,gorumce nin gidisinimi kutluyosun:))
hosgeldin true nasilsin hee bide persephone,gorumce nin gidisinimi kutluyosun:))
İnş canım beklerim buralarda olursam görüşürüzde kahvemi içersin
Bekle beni,istanbul bayramda ordayim gecmiyo gunler saatler '.''...'
Insllh cnm kismet yinede tesekkur ederim :)
Gorumce gidisinin serefine mi diyosunuz
Hahahahah vallahi öyle gibi görünüyo evlenmeden ev kadını oldum ya bi yandan işim gücüm var yanlızda bırakamıyorum kaça bölündüm anlatamam
Hahahahah vallahi öyle gibi görünüyo evlenmeden ev kadını oldum ya bi yandan işim gücüm var yanlızda bırakamıyorum kaça bölündüm anlatamam
Bayramda istanbulda mısın??
Gorumcesi iyiymis ya iyi gorumceye can kurban bende gorumcemle berdelim yani o benim ben onun abisiyle evliyim o kiyden sehire ben sehirden koye
Allah tan eşimde bende asosyal tipleriz..
Ne gideriz ne gelirler
Yan evde yaşayan kiracının bebişi oldu gitmedik valla..
Otların arasından hayırlı olsun demiştik
Hiç bilmiyorum canım antalyada annemin yazlığı var e annemde burada babamda yıllar önce vefaat etti yanlız kadın antalya istanbul mekik dokuyoruz burda olursam görüşürüz ama çocuklarınıda getiriyomusun :))
Bayramda istanbulda mısın??
Hahaaa kaca bolundun kiz ? Bide gorumcenin gozundede iyi gorunmk lazim :))
Kiyamm sana ya sehirden indim koye, koy guzel gorsun cnm ole de mutlusun allah bu mutlulugunu bozmasin
Olurmu kiz oleee bi hayirli olsuna gidin bari sen git :))
Karıştı sohbet yawwbende çocuk yok.. Bu arada başın sağolsun canım.
Aynen nasıl karışmış bölee yorgunluğuma verin
Kiyamm sana ya sehirden indim koye, koy guzel gorsun cnm ole de mutlusun allah bu mutlulugunu
Coooook saol tek sikintim yalnizkigimdi sayenizde oda gitti valla,mutluyum allah baska dert vermesin
Sorma ya içli köfte göndermişti adanadan bana afiyetle yemiştim kk da paylaştım hatta hadi gel beraber yapalım dedi zaten mutfak ev işi bitiriyo yemek yapmayı çok seviyorum ama onun gözüne girmek için dediğin gibi daha bi özenli olmam gerekti bide k.valide yok onlar küçükken vefaat etmiş yani ablamı annem yerine koydum vallahi çokta sevdim ilk tanışmamızdı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?