kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Allah tan eşimde bende asosyal tipleriz..
Ne gideriz ne gelirler
Yan evde yaşayan kiracının bebişi oldu gitmedik valla..
Otların arasından hayırlı olsun demiştik

Çok iyisin gerçekten bizimde ilk tanışmamızdı zaten öyle kimseyi istemez evde bin pişman oldu yüzümü göremedi diye

Gitmem zaten gündüzleri evde değil bankacı kız..
Hamile olduğunu bile görmedik o kadar yani
USA ya gitmiş doğurmuş gelmiş..yan evden bebek sesi gelince ne oluyor yawww demiştik eşimle

Hmm ole diyorsan bosver ozamn gitme

Amin cnm cumlemize :))) bizlerde mutluyuz bu sohbetten sayenizde bnde sikilmiyorum :))

Persephone valla galiba on parmaginda on marifet biriyle,arkadas olmusuz istanbuldaki arkadaslr koyden istediginiz bisey,varmi valla isteyin getiririm yeterki isteyin

Persephone valla galiba on parmaginda on marifet biriyle,arkadas olmusuz istanbuldaki arkadaslr koyden istediginiz bisey,varmi valla isteyin getiririm yeterki isteyin

Saol canım sen gel yeter ki özlemişsindir inş bende burda olurum :)

Konu gorumcelerden acildiysa bnde 3 tane var hatta biriyle birlikte ayni evde yasiyorum arada zit dusuncelerde de oluyoruz :))

Hmm aynı evde yaşamak zor ya kim olursa olsun kendi annen bile rahat hareket edemiyosun

Sağol canım.. bu arada ben avrupa yakasındayım bahçeşehir..

Anladım canım karşının trafiği hiç çekilmiyo işim olunca bin dereden su getiriyorum gitmemek için allah yardım etsin dicemde burasıda aynı ama en azından yeşillik bol

Hmm aynı evde yaşamak zor ya kim olursa olsun kendi annen bile rahat hareket edemiyosun

Aslinda haklisin ama bn yatak odam icinde duslugum yani biraz daha rahatim bi salon mutfak ortak

Kv ile mi yaşıyorsun cnım?

Cnm bn yurt disinda yasiyorum gorumcemle esi burda bnm esimde ayni evde yasiyordu bnde katildim onlara iste :)) ama normlde turkiyedeki evim kaynanamin ustu

ben gelene kadar bizim narlarda tam olurlar dalindan koparip getiriyim mi size true sende gelemezmisin zeytinburnuna koskoca koyde bizim bahcenin narlari meshur inanin,kaynanam lar tane ile satiyolar alanlarda hep doktor komutan gibi deyerli insanlara,yolliyolar ben yanimda getircem sizin icin insallah kismet olurda size,ulastiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…