- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
Allah tan eşimde bende asosyal tipleriz..
Ne gideriz ne gelirler
Yan evde yaşayan kiracının bebişi oldu gitmedik valla..
Otların arasından hayırlı olsun demiştik
Gitmem zaten gündüzleri evde değil bankacı kız..
Hamile olduğunu bile görmedik o kadar yani
USA ya gitmiş doğurmuş gelmiş..yan evden bebek sesi gelince ne oluyor yawww demiştik eşimle
Amin cnm cumlemize :))) bizlerde mutluyuz bu sohbetten sayenizde bnde sikilmiyorum :))
:))) ne kadar hamaratmis bizim gelin diye dusunmustur :)) cnm cok iyi yapmissin iki tarafli anlasmak lazim hayirlisi tatlim
Çok iyisin gerçekten bizimde ilk tanışmamızdı zaten öyle kimseyi istemez evde bin pişman oldu yüzümü göremedi diye
İlk tanışma ise normal canım yabenim görümcem 6 yıl önce vefat etmiş tanıyamadım malesef
İlk tanışma ise normal canım yabenim görümcem 6 yıl önce vefat etmiş tanıyamadım malesef
Persephone valla galiba on parmaginda on marifet biriyle,arkadas olmusuz istanbuldaki arkadaslr koyden istediginiz bisey,varmi valla isteyin getiririm yeterki isteyin
Persephone valla galiba on parmaginda on marifet biriyle,arkadas olmusuz istanbuldaki arkadaslr koyden istediginiz bisey,varmi valla isteyin getiririm yeterki isteyin
Başınız saolsun canım,üzülme hayırlısı böyledir belki
Konu gorumcelerden acildiysa bnde 3 tane var hatta biriyle birlikte ayni evde yasiyorum arada zit dusuncelerde de oluyoruz :))
Konu gorumcelerden acildiysa bnde 3 tane var hatta biriyle birlikte ayni evde yasiyorum arada zit dusuncelerde de oluyoruz :))
Sağol canım..bu arada ben avrupa yakasındayım bahçeşehir..
Anladım canım karşının trafiği hiç çekilmiyo işim olunca bin dereden su getiriyorum gitmemek için allah yardım etsin dicemde burasıda aynı ama en azından yeşillik bol
a.s kardesim sanada iyi aksamlar hosgeldin nerden yaziyon nasilsin
Hmm aynı evde yaşamak zor ya kim olursa olsun kendi annen bile rahat hareket edemiyosun
Kv ile mi yaşıyorsun cnım?
Bende yalnizim.34 yas bitti evde pinekliorum canim sikilio.cok kirilgan icine kapanik biriyim offff:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?