- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
Nar nerde yetişiyor melek??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalsiyum verdi 2yil sonra tekrar kemik taramasi yapilcakmis.
Sosyal fobide var bide numunelikmisim gibi geliyor yalnizim mutsuzum.
Sosyal fobide var bide numunelikmisim gibi geliyor yalnizim mutsuzum.
Allah iyi etsin evkimisin ne yapiyosun
Kizlar bizimmkinin sesi yanda,annesinin,evinden geliyo onlarda disarda oturuyo ses geliyo galiba bizim etleri onlara kaptirdi demistim banada getir mangal eti offf ya cok ta canim cekmisti ya
Kizlar bizimmkinin sesi yanda,annesinin,evinden geliyo onlarda disarda oturuyo ses geliyo galiba bizim etleri onlara kaptirdi demistim banada getir mangal eti offf ya cok ta canim cekmisti ya
evliyiz doğum günü kutluyoruz :) bugün doğum günüm eşim bana çiçek aldı elbise aldı ama ben mutlu olmadım bugün manasız gerginim !!!
evliyiz doğum günü kutluyoruz :) bugün doğum günüm eşim bana çiçek aldı elbise aldı ama ben mutlu olmadım bugün manasız gerginim !!!
Nar nerde yetişiyor melek??
Bizim burda bahcede birsuru nar agaci var koyde cok bahce var ama hicbiri bizimkiler gibi deyil bi yiyen bidaha istiyo evden ikiyuz metre uzakta
Difenak i doktora sorarim saol.ankaradayim.selam vermemek icin sapka takiorum hizli yuruyorum yinede yakalaniyorsun.dikkat daginiklikta var hiperaktiflik birini dinlemek iskence gelior.
Doğum günün kutlu oslun canım manasız gerginlik mi olurmuş yoksa beyendiğin o yüzük yerine elbise mi almış ta gerginsin ahh biz kadınlarr yokmu[/QU
dalga mı geçiyosun manasız gerginim olamaz mı sinirliyim ne yapıcaksın gülüyosan gül beni güldüremezsin lütfen alay etme !!!
Doğum günün kutlu oslun canım manasız gerginlik mi olurmuş yoksa beyendiğin o yüzük yerine elbise mi almış ta gerginsin ahh biz kadınlarr yokmu[/QU
dalga mı geçiyosun manasız gerginim olamaz mı sinirliyim ne yapıcaksın gülüyosan gül beni güldüremezsin lütfen alay etme !!!
Dalga geçmek mi??sinirliysen sinirlisin bu şekilde kabalaşmaya hakkın yok!
Pardonda ben alay etmiyorum gerginsin diye ortamın havasını dağıtmaya çalışıyorum bende kabahat insanlık yapıyorum benim ne işim olur gerginsen gerginsin geril dur belki kırışıklıkların gider ay sinirlerimi bozdun![]()
Pardonda ben alay etmiyorum gerginsin diye ortamın havasını dağıtmaya çalışıyorum bende kabahat insanlık yapıyorum benim ne işim olur gerginsen gerginsin geril dur belki kırışıklıkların gider ay sinirlerimi bozdun![]()
Topikten çıkıyorum canım..diğer topiklerde dolaşacağım..
Görüşürüz arkadaşım,sende çık istersen![]()
İyiki doğdun..
Nice mutlu yıllara canım..
Happyyyyde birthday to youuuuu happyyyyde birthday to youuuu![]()