kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Kalsiyum verdi 2yil sonra tekrar kemik taramasi yapilcakmis.

Anladım dediğim gibi difenak isimli ilacı doktoruna söylersen mutlaka önerir tanıdığım yatalak bi hasta vardı şuan yürüyo masallahı var sadece kalsiyum magnezyum ve bu ilaçla tüm kemikleri süngerleşmiş durumdaydı kırıktı kemiklerinin hepsi

Kizlar bizimmkinin sesi yanda,annesinin,evinden geliyo onlarda disarda oturuyo ses geliyo galiba bizim etleri onlara kaptirdi demistim banada getir mangal eti offf ya cok ta canim cekmisti ya …

Kizlar bizimmkinin sesi yanda,annesinin,evinden geliyo onlarda disarda oturuyo ses geliyo galiba bizim etleri onlara kaptirdi demistim banada getir mangal eti offf ya cok ta canim cekmisti ya …

Imm yapma ya yeni yemek yedim canımı çektirme

Mangal deme yaww haftanın 4 günü yapıyor benim ki
Afiyet olsun iste geitrsinler sana.

evliyiz doğum günü kutluyoruz :) bugün doğum günüm eşim bana çiçek aldı elbise aldı ama ben mutlu olmadım bugün manasız gerginim !!!

Doğum günün kutlu oslun canım manasız gerginlik mi olurmuş yoksa beyendiğin o yüzük yerine elbise mi almış ta gerginsin ahh biz kadınlarr yokmu

evliyiz doğum günü kutluyoruz :) bugün doğum günüm eşim bana çiçek aldı elbise aldı ama ben mutlu olmadım bugün manasız gerginim !!!

İyiki doğdun..
Nice mutlu yıllara canım..
Happyyyyde birthday to youuuuu happyyyyde birthday to youuuu

Difenak i doktora sorarim saol.ankaradayim.selam vermemek icin sapka takiorum hizli yuruyorum yinede yakalaniyorsun.dikkat daginiklikta var hiperaktiflik birini dinlemek iskence gelior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…