• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

ben gelene kadar bizim narlarda tam olurlar dalindan koparip getiriyim mi size true sende gelemezmisin zeytinburnuna koskoca koyde bizim bahcenin narlari meshur inanin,kaynanam lar tane ile satiyolar alanlarda hep doktor komutan gibi deyerli insanlara,yolliyolar ben yanimda getircem sizin icin insallah kismet olurda size,ulastiririm

Bide eksi olan narlarin eksisinide yaptin mi ohhhh , cnm ben bi koyde gordum yerinaltinda sakliyorlar narlari mevsimi bittikten sonra piyasaya cikariyorlar sizde de olemi ?

Trafikten hiç bahsetme...
Arabam hurdaya çıkacak yakında kullanmaya kullanmaya:ssz:

Elim ayağım araba nasıl kullanmayayım metrobüs kullanıyorum bazen acil yetişmem gerekirse ondada bin pişman oluyorum :25:

Aslinda haklisin ama bn yatak odam icinde duslugum yani biraz daha rahatim bi salon mutfak ortak

Hmm anladım canım demek istediğim aşkını istediğin gibi yaşıyamıyosun evin her köşesinde :48::77:

Orasi kesin ama ne yapalim canimcikmiyoz odadan zaten burdaki duzen bnden once boyleydi ayrica ondan ayri olmaktan cok daha guzel

Kizlar kemik erimesi cikti sirt agrisindan uykular haram oldu.

Kalsiyum + magnezyum kullanmalısın canım mutlaka bide eczanelerde çok ucuza satılan ama kısa sürede kemik ağrılarını gideren ve onaran difenak diye bir ilaç var tavsiye ederim doktoruna danışıp alabilirsin:ssz:

Elim ayağım araba nasıl kullanmayayım metrobüs kullanıyorum bazen acil yetişmem gerekirse ondada bin pişman oluyorum :25:

Senin için tabii gerekli..Allah sabır versin:ssz:
Kaynım arabasını değiştiriyor sattı yani..
Arabasız kaldı,benim arabamı kullan yeni araban gelinceye kadar dedim:ssz:
Aylık 500 e kiraladım kaynıma:52::52::52:

Senin için tabii gerekli..Allah sabır versin:ssz:
Kaynım arabasını değiştiriyor sattı yani..
Arabasız kaldı,benim arabamı kullan yeni araban gelinceye kadar dedim:ssz:
Aylık 500 e kiraladım kaynıma:52::52::52:

Hahahahah akıllı kadınsın valla en azından motor çalışmış olur hemde kar edersin :1:

Insallhh cnm ya zaten cok kalici degiliz insallh 2-3 yil daha sonra ver elini turkiye ordaki hayatimiza geri donecez insallh cunku esim bikti buralardan

Ozaman sık dişini geçiciyse keyfini çıkar hiç takma yani:ssz:

Back