- Konu Sahibi melek19824
-
Allah afiyet versin cnm kolay degil biryerden biryere tasinmaniz ama esinin isi nerdeyse orasi bize lazim, bnde iste evlenir evlenmez esimle buraya geldim cok gurbetlik cektim cokta ask acisi cektimoyuzden ondan ayri kalamadim
benimde severek olduğu için evliliğimle ilgili hiçbir sorunum yoktek sorunum arkadaş falan olmaması bütüngün evde oturup sıkılmak ha birde bebiş özlemi...
Ben geldim kızlar
:)) sevginiz hic bitmesin cnm cok sukur bnde de ayni sorun var ama sen disari cik bircok insanla diyalog kurabilirsin ama bnde yok arapca biliyorum ama buranin arapcasi gibi degil ornegin yani doktora gidiyorum esime soleyip tercume edecek kendimi aptal hissediyorum disarda :)) bn evde yalniz degilim gorumcemle yasiyorumm ama etrafinda birsuru insana alismisim bn yani yalniz hissediyom cokbebis ozlemi dahada mahfediyor iste
Hosgeldinnnn cnm
Ben geldim kızlar
hoşgeldin canım
canım benim etrafımdakiler komşular falan çoğu yaşlı insanlar hiç yaşıtım yok ne bilim ya onların arasına girdiğim zaman kendime huzurevinde gibi hissediyorum bende kalabalık aileden geldiğim için arkadaş çevrem çok geniş olduğu için bana şimdi çok zor geliyor çünkü hepsi benden çok uzakta ama doğrusunu söylemek gerekirse senin işin daha zor bu arada eşin ne iş yapıyor
Sende haklisin aslinda alistigimiz duzenden farkli bir duzene alismak zor geliyor insllh izne bi gidiyim oturmuyacam evimde :)) benim esim berberr canim bnde burda oturmamak icin turkiyedeyken kuaforlugu ogrenip geliyim dedim nisanliyken izin vermedi bana calistirmayacam dedi heleki kuweytte hic dedi bnde artik ona guzel yemekler yapmayi ogreniyim baska isim yok :)) ayrica sen yas kac ?
benimkide çalıştırmıyo çocuk gelişimi mezunuyum 24 yaşındayım canım
Aaa sen uni.mesunuzun ve esin calistirmiyor ama sikma canini insallh enkisa zamanda bebisler oyalar seni :) bnse oyuzden okumadim aslinda cok farkli bir hikayem var bnm abim muhendis ablam ogretmen bnse evin en kucugugum evlendim iste allah pisman ettirmesin ne diyelim
Bende, geldim sekerler allah,muhabbetimizi aetirsin gitti mi misafirin persephone
Çocuklar dünyanın en güzel en masum şeyleri ama neden bu kadar çocuk istiyosunuz anlamıyorum daha yaşınız genç önünüzde koca bir hayat var doya doya yaşayın çünkü yaşlanınca ben ne yapmışım benimkide hayat mı diyeceksiniz allah dedirtmesin şekerlerim gönlünüze göre olsun herşey.
Bende, geldim sekerler allah,muhabbetimizi aetirsin gitti mi misafirin persephone
öyle diyosun da canım iş yok güç yok her yenigün bir diğer günün aynısı en azından hayatımda değişiklik olur tabi bide sağlık sorunu varsa daha çok canı sıkılıyor insanın ya olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?