• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Bende islerimi bitirdim yemek bulasik cocuklari uyutma fasli derken bi baktm is,bitti bizim kapinin onune hali serdim elimde tlfon size msj yaziyorum yildizlarin altinda ;)))))

Ohhh kebapp :1: :52: Bende aynen yemek olayı falan derken yeni dinleniyorum kahvem elimde boğaza karşı tüttürüyorum köprünün mavi ışıkları yanıyo şuan karşımda ışıklardan çok yıldır görünmüyo :24:

Bende islerimi bitirdim yemek bulasik cocuklari uyutma fasli derken bi baktm is,bitti bizim kapinin onune hali serdim elimde tlfon size msj yaziyorum yildizlarin altinda ;)))))

Ohh keyfine diyecek yok cnm :))

öyle diyosun da canım iş yok güç yok her yenigün bir diğer günün aynısı en azından hayatımda değişiklik olur tabi bide sağlık sorunu varsa daha çok canı sıkılıyor insanın ya olmazsa diye

Kesinlikle katiliyorum asmincim, zaten istesekte olmuyorki ve nisanlanan dugunden korkmayacak evlenende cocugu sona birakmayacakk sevdigin adamla yuvani buyutmk icin ccouk olmazsa olmazlardan :))

Canım inş. sağlık sorunlarını atlatırsın hayırlısıyla zamanı gelince çocukta olur daha çok gençsin yani sırf can sıkıntısı için doğurulurmu çocuk büyük sorumluluk aşkınıda hayatınıda doruklarında yaşa takıntı haline getirme yani olucağı varsa olur :16:

hayırlısı olsun yapacak bişey yok allah herkesin gönlüne göre versin

Back