kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

erkek arkadasin da ayni isi mi yapiyo yoksa senle mi geldi deniz altinda magarayami girdiniz yaaa cok heycanli bizim burdada cooooiok eski tastan evler var koca bi cinar agacinin altindan akan bi kaynak suyu var yaz kis buz gibi

O dünyada ki 7 seçkin arkeologtan biri bende öyle tanıştım yani bide 30 yaş büyük kendileri benden yani baya tecrübeli:))) dünyanın heryerini gezmiş şimdi yine geziyoruz orayı bilmemesi olanaksız yani

asmincim aksama kadar kaynananla mi oturuyosun yalniz orasi esinin koyumu senin ailen nerde gercektn calismak ozguven verir bende sin bir yildir astim kendimi kabugumdan ciktim internet falan cocuklarin okuluna gidiyorum bi kac kez ogretmenini yemege cagirdim kaynanama kalsa habire cicukb dogurcam evden cikmicam benim kaynanam bitisikte oturuyo ama yinede karisiyi

O dünyada ki 7 seçkin arkeologtan biri bende öyle tanıştım yani bide 30 yaş büyük kendileri benden yani baya tecrübeli:))) dünyanın heryerini gezmiş şimdi yine geziyoruz orayı bilmemesi olanaksız yani

umarim bi gun tanisiriz ne zaman yolunuz duserse bu taraflara basimin ustunde yeriniz var gelin size gozleme yapiyim sizin icin keci kesiyim yaparim valla cok severim misafiri

neymiş bana kıyamıyormuş erkeklerin yeni bahaneleride bu olsa gerek

Aynen kulak bile asma kıyamıyomuşta evde turşunu mu kurcak seninde bi hayatın var yani ilerde çocuklarına seni doğurdum işte hayatım bundan ibaret mi diyecekmişsin ?

canım biz eşimin işinden dolayı 8 ay önce taşındık muğlanın köyüne daha önce izmirde oturuyorduk kayınvalidemin yanımda olmasını ben istedim annem gibi zaten çocuk için ilaç tedavisi görüyorum etrafımda hiç yaşıtım yok buda benim canımı çok sıkıyo eşim işten gelince pcnin başından ayrılmıyor zaten hep çiftlik oyunları falan o yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum çalışma konusu için çok tartıştık ama kabul etmiyor bende tartışmaktan bıktım valla

umarim bi gun tanisiriz ne zaman yolunuz duserse bu taraflara basimin ustunde yeriniz var gelin size gozleme yapiyim sizin icin keci kesiyim yaparim valla cok severim misafiri

İnş. canım yolumuz düşer elbet senin gönlünün güzelliği yeter :)

Muhabbet koyu kizlar bnden de bir yorum melekcim butun kaynanalar bir degill inanki yani cok sukur bnm kaynanam genc deil cokta yasli degill ama harika dusuncelere sahipp , asmincim sen ne tur tedavi goruyorsun ? Bnde bebek istiyorum olmuyor bnde tedavi goruyorumm

bende adet düzensizliği var yani çok gecikmeli oluyor iğne valan kullandım doktor geçen ayda yumurtlama olmuyormuş dedi ilaç kullanıyom bu ay yine kontrole gidicem

insallah en yakin zamanda sende kucagina alirsin bebisini senin icinde dua edicem

bende adet düzensizliği var yani çok gecikmeli oluyor iğne valan kullandım doktor geçen ayda yumurtlama olmuyormuş dedi ilaç kullanıyom bu ay yine kontrole gidicem

Anladim cnm gecmis olsun bndede prolaktin hormonun cok yuksek cikti hatta hormon degeri degil hormon hucresi sis buyuk gozukuyordu gozlerin arka kisminda bulunuyormus bu hormon 3 ay once film cektirince cikti ilaca basladim gecen haftada iste tekrar kontrol icin film cektirdim az oncede esim gitii sonucunu aldi yarin kadin dogumcuma gosterecem. Doktor ilaci kullanirken hamile kalma sansin var dedi ama malesef kalamadim insallh baska sorunlarla karsilasmam ki daha yumurtluyormuyum ona bile baktiramadim bu prolaktin hormonundan

sanada çok geçmiş olsun canım stres yapmayın diyorlar ama stres yapmamak elde değilki sen kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…