- Konu Sahibi melek19824
-
Yoo ben öyle bişey demedim ki evli bile değilim çok erken dedim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
sanada çok geçmiş olsun canım stres yapmayın diyorlar ama stres yapmamak elde değilki sen kaç yıllık evlisin
Saol cnm evet ve stersle hormon buyurmus ayrica cok kafamiza takiyoruz diyede olmayabiliyormus ama ister istemez dusunuyoruz ozellikle bn ailemden uzagim yurtdisinda yasiyorum ve cocuklara cok cok farkli bir yapim var yoldan gececek cocugu bile sevmk isterim, bn 1 yil 2 ay oldu evliyim ama 5aydir istiyoruz isteee ole durum sen ne kadardir evlisin ?
benimde 2 yıl olacak benim ailemde çok uzakta allahın işine karışılmaz ama arkadaş hiç çocuk istemiyenler çatır çatır doğuruyo biz de istiyoruz ancak hastanelerde sürünüyoruz of ya offff çok canımı sıkıyo bu iş yaaa
benimde 2 yıl olacak benim ailemde çok uzakta allahın işine karışılmaz ama arkadaş hiç çocuk istemiyenler çatır çatır doğuruyo biz de istiyoruz ancak hastanelerde sürünüyoruz of ya offff çok canımı sıkıyo bu iş yaaa
benim şimdi çıkmam lazım canım daha sonra görüşürüz inşallah öpüyorum seni
Oluruna bırakın hanımlar herşey olacağına varır allahın izniyle.
Inanki cnm dusunmeden edemiyoruz butun anne kalmakmisteyenler bole ama Allahtan umit kesilmez neler neler duyuyoruz hamile kalamayacaklar bile Rabbim nasip ediyor ve kaliyorlar Allah bize ve tum isteyenlere nasip etsin :))
Lalokçuğum bende çıkıyorum kusura bakmazsan havaalanına bırakıcam misafirimi :))
Lalokcum ordamısın canım
lalok .!.:Ne guzel cnm ya ben hep evdeyim 7/24 tirnaklarimla ugrasiyordum guzel tirnak hastasiyim ama bir turlu tirnaklarimi adam edemiyorumm
Ne guzel cnm ya ben hep evdeyim 7/24 tirnaklarimla ugrasiyordum guzel tirnak hastasiyim ama bir turlu tirnaklarimi adam edemiyorumm
hangi şehirde oturuyon
canım ben ağrılıyım şimdi muğlada oturuyorum kimbilir daha hangi şehirleri gezcem evlendim izmire geldim bu sene de muğladayım eşimin işi karayollar olduğu için iş bitince şirket başka yerlere gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?