kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

sanada çok geçmiş olsun canım stres yapmayın diyorlar ama stres yapmamak elde değilki sen kaç yıllık evlisin

Saol cnm evet ve stersle hormon buyurmus ayrica cok kafamiza takiyoruz diyede olmayabiliyormus ama ister istemez dusunuyoruz ozellikle bn ailemden uzagim yurtdisinda yasiyorum ve cocuklara cok cok farkli bir yapim var yoldan gececek cocugu bile sevmk isterim, bn 1 yil 2 ay oldu evliyim ama 5aydir istiyoruz isteee ole durum sen ne kadardir evlisin ?

Son düzenleme:

benimde 2 yıl olacak benim ailemde çok uzakta allahın işine karışılmaz ama arkadaş hiç çocuk istemiyenler çatır çatır doğuruyo biz de istiyoruz ancak hastanelerde sürünüyoruz of ya offff çok canımı sıkıyo bu iş yaaa

benim şimdi çıkmam lazım canım daha sonra görüşürüz inşallah öpüyorum seni

Kesinlikle ole vallahi kime ne zaman verecegini Rabbim bilir ama etrafimiza baktikca dusunmuyor degiliz bn yas 22 ama hala kendimi bebek icin kucuk goruyorum bazen ama sonucta sevdigimle evlendim bebgi dusunmem gerekiyor hos bizden yasca kucukler doguruyor buyutuyor kimileri ilk geceden bile kalabiliyorlar biz dedigin gibi surunuyoruz hastahanelerde ama Allah insallah sanada banada en kisa zamanda hamile kalmamizi nasip eder

Oluruna bırakın hanımlar herşey olacağına varır allahın izniyle.

Inanki cnm dusunmeden edemiyoruz butun anne kalmakmisteyenler bole ama Allahtan umit kesilmez neler neler duyuyoruz hamile kalamayacaklar bile Rabbim nasip ediyor ve kaliyorlar Allah bize ve tum isteyenlere nasip etsin :))

Aynen canım hayırlıysa olsun zaten hayırsız evlat olmaz olsun

Lalokçuğum bende çıkıyorum kusura bakmazsan havaalanına bırakıcam misafirimi :))

canım ben ağrılıyım şimdi muğlada oturuyorum kimbilir daha hangi şehirleri gezcem evlendim izmire geldim bu sene de muğladayım eşimin işi karayollar olduğu için iş bitince şirket başka yerlere gönderiyor

Allah afiyet versin cnm kolay degil biryerden biryere tasinmaniz ama esinin isi nerdeyse orasi bize lazim, bnde iste evlenir evlenmez esimle buraya geldim cok gurbetlik cektim cokta ask acisi cektim oyuzden ondan ayri kalamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…