Kızlar sizce ne yapmalıyım?

istanbulda 1000 tl ye oturacağınız ev nasıl bir ev olur, nasıl bir semtte olur farkında mı acaba ?
arkadaşlarınız size ne için yardım edecekler ? kira mı ödeyecekler, yemeğinizi mi verecekler ?
iş bulmayı kolay sandığına göre sanırım iş hayatının ne olduğunu da daha anlamamış.
bu adam sorumsuz.

Ben bunu daha once baska bir konuda denedim suclu çıktım. Cok cabuk ondan vazgeciyor oldum. Yeterince sevmiyor oldum. Suclu ciktim kisaca. Yeniden kullanmam uygun olmaz
Sadece hayat kaitenizi korumaya calisiyorsunuz oysa. Ne desem bilemedim. Anasinin evinden cikmayacak belli ki. Amac tamamen o da olabilir

Iste ben de onu anlamiyorum. Liseden beri calisan adam her seyi tecrube etmis görmüş olgun olduğunu düşündüğüm birisi bu karari vermesi cok sacma geliyor bana

millet istanbuldan kaçmaya çalışır sizin macera arayısınız tutmuş. millete güvenip gitmek ne demektir. kendi arkadaşlarınız bile istanbulda kendine yetebiliyormuş gibi yardım mı dilenicekmişsiniz. bu erkekler de aileci olmaya başladı. uzak durun ailelerden

sormayin valla ne onlarla ne onlarsiz

Bir Bursalı olarak en doğru kararı vermişsiniz bence ikna çabalarına başlayın.. Gerçekten İstanbul’a göre çok daha makul bi şehir ve çok güzel hayırlısı olsun bu arada Rabbim tamamına erdirsin inşAllah

O tam olarak bu mantikla yaklasiyor ama is olmadan nasil geciniriz

1000 tl ye istanbul da nerede oturacakmışsınız ?
İşinizi gücünüzü hiç bozmayın derim hele hele istanbul için hiç.
Nişanlınız pembe gözlüğünü bir çıkarsın bence.
Buraya gelince hiç birşey hayal ettiği gibi olmayacak.
Hem arkadaşlarınız size yardım etmek zorunda değil ki.
Diretin derim.

Inatci birisi oldugu için sirf inadindan istifa edebilir. Nasil dusuncesi degisecek bilmiyorum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…