Mutfak Dekorasyonu kızlar sizce hangisini almalıyım?

deniz_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
171
0
46
Kocaeli
Son düzenleme:
Açık renkli olan benim hoşuma gitti, tabi bu işler tercih ve zevk meselesi canım..

bunun yatak odasını beğenmemiştim ağır durmuyodu diye ama yemek odası hoşuma gitti şuanda aldığım yatak odasının yemek odasıyla aynı olan takımı mı alsam yoksa bunlardan başka birini mi karar veremiyorum hafta sonuna kadar seçmem lazım of ya yatak odasının fotoğrafınıda ekliyim

Yatak odasıda güzel canım, önemli olan senin fikrin, içine sinen olması, eğerki kararsızsan biraz daha araştırsanız olmaz mı?

araştırdım canım ama çok hoş mobilyalar yok çok güzel olanları da var ama pahalı oluyolar biraz uygun olması da lazım ilk koyduğum resimdeki yatak odasını aldık peki beyaz olan yemek odası kötü durmaz dimi bütün mobilyalarda aynı olmasın diyorum ama

Hepsi aynı olmasın diyorsan, neden olmasınki? senin içine sinmesi yeterli..

saol canım ya çok zor gerçekten bide ben çok kararsız biriyim alıp sonradan pişman olmak istemiyorum

saol canım ya çok zor gerçekten bide ben çok kararsız biriyim alıp sonradan pişman olmak istemiyorum

Rica ederim,bende sen gibiyim böyle şeylerde çok düşünürüm, heleki eşya olunca, diğer türlü hemen değiştiremiyorsunda, yok pişman olmazsın,epey bakmışsın çünkü, dediğim gibi hangisine gönlün yattıysa onu al.

cnm ilk 2 resmdeki yemek takımyla yatak odası çok şık resmde koyu göründğne bakma aslında koyuda değil gördüğüm için sölyrm o takımın adıda liza bnce hepsinden en şık olanı o tabi yine terch senin )

yatak odası takımını çok beğenerek aldım ışıl ışıl ama yemek odasınıda aynı alsam evi boğarmı diye düşünüyorum

yatak odası takımını çok beğenerek aldım ışıl ışıl ama yemek odasınıda aynı alsam evi boğarmı diye düşünüyorum

bnce boğmaz cnm çnkü farklı odalar ve öle koyu mobilya değil bu takım netteki resmi öle çıkmış ışıl ışıl dedğin gbi başka nereden alablrsn bellonadan mı sadece yoksa başka markalarada bakar msn?

istikbale baktım doğtaşa baktım ordanda beğendim ama pahalı olduğu için alamayız herhalde önerebiliceğin bişeyler varsa bakarım

istikbale baktım doğtaşa baktım ordanda beğendim ama pahalı olduğu için alamayız herhalde önerebiliceğin bişeyler varsa bakarım

cnm resm ekliym sana bikaç tane uygun şeyler ..
bunlar ikea nın modelleri bana güzel ve fiyat olarkta çok uygun geldi cnm sende bak bi bakalım begenicek msn?
bide ider mobilya var onunda sitesine bak derim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…