Kızlar Sizce Güzel miyim?

Tamam işte en sevdiğimiz yorumcular da geldiysa yanar gider ortalık
Sonrası İstiklal Marşı ve kapanış

Ya ben bu kişinin sitede dolanmasından çok rahatsızım MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen her konuda her yorumunda çok ayrı insanların sinirini zıplatma amaçlı yorumları var. Bilerek yapıyor eminim. Bu konu özelinde yazdıklarını bir okur musunuz yazdığı yorumları, tacize tecavüze uğrayanları kıskanmak direnmeyi abartı bulmak vs.Gerçekten çok çok ağır laflar edilir ama değmez. Çünkü bilinçli yapıyor

Gayet güzelsin, etrafında kıskançlıktan deliren çekemeyen insanlar hep olacak,olabilir diyeceksin saçını savurup hayatına devam edeceksin

Hatta ne guzel saapiliyorum diye zevk almaya baksaydi dimi

Sen o sozu cok yanlis anlamissin bence

Tecavüzdense ölmek daha mantıklı.hmm anlamdım.şahane bir mantık.

Evet ölmeyi tercih ediyor.tecavüze izin veren kadını neden öldürsünler.eee ölmek daha önemsiz demek ki gozünüzde.
Tecavüz ederken de öldürüyorlar çünkü, hatta tecavüz ettikten sonra öldürüyorlar, işkence ederek tecavüz edip sonra yine öldürüyorlar.

Geçiyorum bana ne hakla benim istemediğim bir şey yapıyorlar, beddua ettireceksin kendine ferhan, gerçekten korkunçsun. Cinsellik senin için önüne gelenle yaşanabilecek kadar bayağı olabilir de herkes için öyle değil.

Sen gercekten cok problemli birisin bence buna kanaat getirdim artik. Allah etrafindakikere sabir versin.

Bir insan neden taciz edilmek ister sanki sadece guzel kadinlar mi tacize ugruyor…

Bence makyajin filan bi tuhaf.. yoksa saclarin filan cok guzel.. belki kisa bir model saca gitmelisin ve makyaj yapmayi ogrenmelisin..en onemliside bu kompleksin icin tedavi edilmelisin

Toplum algisı yanlış.Özgecan olayında mesela tecavüzün gerçekleşmediği anlaşılınca neredeyse kizı kahraman ilan edeceklerdi bak canını vermiş namusunu vermemiş diye.hatta en azından tertemiz gitmiş falan tarzı skandal açıklamalar yapıldı kızı övme amaçlı.bu konuda toplum algısı çarpık onu diyorum ben.ölmüş kız tecavüz olsa ne olmasa ne.

Bugune kadar kac tane tecavuz edilip serbest birakilan kadin haberi duydun? Buna oranla kac tane once tecavuz edilip sonra oldurulen kadin haberi duydun? Amac zaten kadin uzerinde %100 kontrol saglamak, seri tecavuzculer genelde evlere giriyor odasinda tecavuz edip cikiyor. Kim neden birini kacirmakla ugrassin ve sonra da serbest birakma riskini alsin?

Rica ederim hirslarindan arin biraz mantikli dusun.

Öyle öyle de toplumun helal olsun izin vermemiş demeye getirmesi de çok absürt ve yanlış.

Öyle öyle de toplumun helal olsun izin vermemiş demeye getirmesi de çok absürt ve yanlış.
Benim haberim bile yoktu tecavuz edilmediginden mesela, olsaydi bile helal olsun filan demezdim cunku cok kotu sekilde olduruluyor bu insanlar. Karsidakiler sapik ruhlu katiller.. bi insanin kafasina kursun sksan katil olursun ama baya eziyet ede ede olduruyolar. Kafana birseyle vura vura olduren mi ararsin, kollarini bacaklarini keserek iskence ederek olduren mi.. Allah hepsinin belasini versin

Ben seni hic anlayamiyorum biliyor musun? Ama gozumde canlanan Ferhans, oldukca muhafazakar bir cevrede buyumus, es kaza universite okuyup memur olarak ailesinde calisan birkac kadindan biri olmus, evlenmeden once cinsellik yasadigi icin kendini cevresindekilerden cok farkli goren ama bir yandan da bu evlenmeden once cinsellik yasayarak bekledigi doyum ve ozgurluk hissini yasayamadigi icin hircinlasip etrafina saldiran bir kadin.

Halbuki dunya uzerindeki butun memeliler sevisiyor, ekstra bir olayi yok.

Size acıyorum.

Vuvv sen uçmuşsun. Dünyalı değilsin ama nesin

Bence güzel değilsin ama çirkin de sayılmazsın.

Yok yaa,ilgi çekmek için yapıyorsun.Bu kadar da olamaz.İnsanlari çıldırtmak hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…