• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Gönül kimi severse güzel odur.Bu söz sabah aklıma geldi size nasipmiş:)))

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Ördeğe bilimum damacanaya tecavüz edilen bir ülkede, yani cinsel açlığın nirvanası olan bu yerde taciz edilen kızları mı kıskanıyorsun? Patolojik bir durum.

Eee dikkat çekmeyen birisi neden taciz edilsin ki.şikayetçi olman ve istememen dikkat çektiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.
Ya konuşmayayım diyorum da bu dünyada bebeklerin, hayvanlarin hatta cansız objelerin başına neler geliyor yani dikkat çekmekle ne alakası var nasıl bir çarpık düşünce tarzı bu ?

Ferhans bu hic olmadi. Ben guzel bir kadinim, daha dogrusu renkli goz acik renk ve kivircik sac ile Turkiye'de standartlara cok benzemeyen bir kadin oldugum icin dikkat cekiyorum. Senin o cok kiskandigin olay basima geldiginde daha universiteye yeni baslayacaktim. Yogun bakim sureci, ilaclar, coook uzun soluklu psikoterapi...Hayati bastan ogrendim ve cok zordu. Su an tamamen atlatmis durumdayim ve cok mutlu oldugum bir hayatim var ama yine de o sureci kimsenin yasamasini istemem.

Git hastanedesin zaten psikolojik yardim al ve ne diledigine dikkat et.
Yoğun bakım neden?

Ya konuşmayayım diyorum da bu dünyada bebeklerin, hayvanlarin hatta cansız objelerin başına neler geliyor yani dikkat çekmekle ne alakası var nasıl bir çarpık düşünce tarzı bu ?

Şu ana kadar bu kadar ciddi bir vaka olduğunu fark etmemiştim ferhans’ın ama bayağı ağır problemleri var. İğrendim.

Eee dikkat çekmeyen birisi neden taciz edilsin ki.şikayetçi olman ve istememen dikkat çektiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.
Adamlar kediye köpeğe eşeğe hatta damacanaya tecavüz ediyor. 2 yaşında bebeğe yapan var: cazibeyle ne alakası var. Beynine açıp bakmak lazım senin

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Kendini ne kadar sevip beğenirsen o kadar güzel olursun çünkü özgüvenin aurana yansır. Kimi için kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklıdır ama ben beğenmem. Güzeller hep renkli gözlü ve altın orana sahip olmak zoru da değil. Gayet güzelsin, kendi güzelliğine ikna olduğunda daha da güzelleşeceksin.

Karsi koydugum icin cok ofkelenip, darp edip ben bayilinca öldüm sandigi icin yolun kenarina koymus. Bizzat kendi ifadesi.

Ahh çok üzüldüm gerçekten, şimdi mutlu olmanıza çok sevindim umarım güzelliklerle dolu bir hayatınız olur ❤️

Şu ana kadar bu kadar ciddi bir vaka olduğunu fark etmemiştim ferhans’ın ama bayağı ağır problemleri var. İğrendim.
Toplu tecavüz girişimine uğramaktan son anda kurtulmuş biri içinde aynı kıskançlık cümlelerini kullanmıştı. İçimden başka şeyler geçiyor ama Ferhans da olsa hiçbir kadının yaşamasını istemeyeceğim için dile getirmiyorum. Kadinlardan da o yüzden nefret ediyor zaten. Agir vaka kendisi.

Ahh çok üzüldüm gerçekten, şimdi mutlu olmanıza çok sevindim umarım güzelliklerle dolu bir hayatınız olur ❤️

Tesekkur ederim, 10kusur sene gecti uzerinden, 30 oldum simdi :) Yurtdisina yerlestim, doktorami yeni bitirdim, global bir sirkette ekip lideriyim, en onemlisi her seye ragmen asik oldum ve 3.5 senelik evliyim. 🥰 Simdi geriye donup bakinca boyle ben yasamamisim gibi geliyor ama atlatmasi zor surecler, hic ama hic kimsenin yasamasini istemem.

Sen kendini nasıl gorursen diğerleri de öyle görür seni.Fikrimi söyleyecek olursam gerçekten guzelsin Ölene kadar kendinlesin o yüzden kendinle olan sorunu cozmelisin. Meditasyon yapmani öneririm.

Son zamanlarda kadınlar kendilerini çirkin buluyor, öz güven, kendini sevme sorunu yaşıyor. Halbuki gayet güzelsiniz.
Böyle düşünmenize sebepten bence influencer denilen kişiler yüzünden. O kadar herkes aynı ki artık, güzel olan, olması gereken oymuş gibi geliyor. Kalıplaşmış bir güzellik figürü var insanlarda. Ben hiçbirini takip etmiyorum gayette halimden mutluyum. Ama takip etsem muhtemelen kendimde hep bi eksikler arayacağım.
Geçen bi kismetse olur yarışmacıların baktık mesela. Kadınların hepsinde estetik var. Hele dudaklar hepsinde aynı. Şişme balon gibi dudaklar. Bunlar yapay. Karakteristik olan şeyler daha hoştur her zaman. Farklılıklar güzeldir.

Tesekkur ederim, 10kusur sene gecti uzerinden, 30 oldum simdi :) Yurtdisina yerlestim, doktorami yeni bitirdim, global bir sirkette ekip lideriyim, en onemlisi her seye ragmen asik oldum ve 3.5 senelik evliyim. 🥰 Simdi geriye donup bakinca boyle ben yasamamisim gibi geliyor ama atlatmasi zor surecler, hic ama hic kimsenin yasamasini istemem.
Peki o pezevenge noldu?
Hapiste çürüyordur inşşş:dua:

aynenn öyle burun estetiginden sonra oldu hersey evet baskaları normal bulacaktır kilom 62 ve ben vermek istiyorum buna bile takıyorum
Bu yorumu yapıyorsan acil psikolojik destek alma vaktin gelmiş. Tehlikeli noktaya yaklaşıyorsun

Şu mesaj beni o kadar mutlu etti ki, öncelikle insan, sonra kadın, en son da kız annesi olarak. Güzel bir kahve yapıp şimdiki güzel hayatınızı kutlayacağım 🥰 Gerçekten kimse yaşamasın böyle şeyler, çok ağır süreçler bunlar...

Back