Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?Karsi koydugum icin cok ofkelenip, darp edip ben bayilinca öldüm sandigi icin yolun kenarina koymus. Bizzat kendi ifadesi.
Çocukluğunda görmediğin ilgiyi sapıklarda mı arıyorsun yani bu mudur?Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Ölmeyi tercih mi ediyor? Sen nasıl bir vakasın ya. Çok şey yazarım da banlanmak istemiyorum.Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Tecavüzdense ölmek daha mantıklı.hmm anlamdım.şahane bir mantık.Ölmeyi tercih mi ediyor? Sen nasıl bir vakasın ya. Çok şey yazarım da banlanmak istemiyorum.
Evet ölmeyi tercih ediyor.tecavüze izin veren kadını neden öldürsünler.eee ölmek daha önemsiz demek ki gozünüzde.Ölmeyi tercih mi ediyor? Sen nasıl bir vakasın ya. Çok şey yazarım da banlanmak istemiyorum.
Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Sizce insan o anda canını düşünebilir mi? O iğrenç heriften kurtulmak için çabalar sadece. Kaldı ki böyle şerefsizler önce tecavüz edip sonra öldürüp bir yerlere de gömüp kaçabiliyor. Ne yapacak o halde adamın suyuna mi gidecek? Çok değişiksiniz. Tedavi olmanız gerekiyor. Bu taciz edilen kadınları kıskanmak bile normal değil. Çocukken defalarca taciz edildim! Ve inanın güzellikle, çekicilikle alakası yok! Kıskanılacak bir şeyde değil. Tamamen travma sebebi. Ben o yaşadığım şeylerden sonra erkekler bana dokunduğunda ürperiyordum bir süre. Şuan bile hayatıma birini alamıyorum, sağlıklı ilişkiler kuramıyorum.Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı? Baştan yapmasın da velev ki yaptı ? Hiçbirşey ölümden önemli moli diyorum.ne ezbere konuşuyonuz be.
Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ? Eee tabi ki suyuna gidecek.bırak deyince bırakıyor sanki.suyuna giden ve kurtulan bir çok insan var.iyi siz iyice kudurup kendinizi öldürtün bana ne.laftan anlamiyonuz.banlanacağım zaten de sonra görüşürüzSizce insan o anda canını düşünebilir mi? O iğrenç heriften kurtulmak için çabalar sadece. Kaldı ki böyle şerefsizler önce tecavüz edip sonra öldürüp bir yerlere de gömüp kaçabiliyor. Ne yapacak o halde adamın suyuna mi gidecek? Çok değişiksiniz. Tedavi olmanız gerekiyor. Bu taciz edilen kadınları kıskanmak bile normal değil. Çocukken defalarca taciz edildim! Ve inanın güzellikle, çekicilikle alakası yok! Kıskanılacak bir şeyde değil. Tamamen travma sebebi. Ben o yaşadığım şeylerden sonra erkekler bana dokunduğunda ürperiyordum bir süre. Şuan bile hayatıma birini alamıyorum, sağlıklı ilişkiler kuramıyorum.
Seninle bu konuyu uzun uzun yazışmaya gerek yok.Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı?
Toplu tecavüz girişimine uğramaktan son anda kurtulmuş biri içinde aynı kıskançlık cümlelerini kullanmıştı. İçimden başka şeyler geçiyor ama Ferhans da olsa hiçbir kadının yaşamasını istemeyeceğim için dile getirmiyorum. Kadinlardan da o yüzden nefret ediyor zaten. Agir vaka kendisi.
Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ?
Bende diyorum ki insan o haldeyken canını düşünemiyor. Yaşamadığınız için anlamamanız normal. Ne olursa izin versin demiyoruz. O halde bir kadına ne tavsiye verilebilir ki? Ne desek boş.Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ?
Gösterişli damacanaDamacanayamda tecavüz ediyorlar Ferhans bence bir daha düşün.
Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ? Eee tabi ki suyuna gidecek.bırak deyince bırakıyor sanki.suyuna giden ve kurtulan bir çok insan var.iyi siz iyice kudurup kendinizi öldürtün bana ne.laftan anlamiyonuz.banlanacağım zaten de sonra görüşürüz
Sen psikyatriye başlamıştın, yanında psikoloğa da ihtiyacın var. Lütfen tedaviyi bıraktım deme. Bir gün yol kenarında cesedini bulacaklar, çok beğendiler diye zevkten öldü diyeceğiz. Nasıl kafa kızım buAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?