Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bu kişinin sitede dolanmasından çok rahatsızım Mune Kazen her konuda her yorumunda çok ayrı insanların sinirini zıplatma amaçlı yorumları var. Bilerek yapıyor eminim. Bu konu özelinde yazdıklarını bir okur musunuz yazdığı yorumları, tacize tecavüze uğrayanları kıskanmak direnmeyi abartı bulmak vs.Gerçekten çok çok ağır laflar edilir ama değmez. Çünkü bilinçli yapıyorLinç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Gayet güzelsin, etrafında kıskançlıktan deliren çekemeyen insanlar hep olacak,olabilir diyeceksin saçını savurup hayatına devam edeceksinArkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Hatta ne guzel saapiliyorum diye zevk almaya baksaydi dimiLinç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Tecavüzdense ölmek daha mantıklı.hmm anlamdım.şahane bir mantık.
Tecavüz ederken de öldürüyorlar çünkü, hatta tecavüz ettikten sonra öldürüyorlar, işkence ederek tecavüz edip sonra yine öldürüyorlar.Evet ölmeyi tercih ediyor.tecavüze izin veren kadını neden öldürsünler.eee ölmek daha önemsiz demek ki gozünüzde.
Sen gercekten cok problemli birisin bence buna kanaat getirdim artik. Allah etrafindakikere sabir versin.Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
En azından bir şansı olabilir diye dedim.tamam neyse.Hatta ne guzel saapiliyorum diye zevk almaya baksaydi dimi
Sen o sozu cok yanlis anlamissin bence
Bence makyajin filan bi tuhaf.. yoksa saclarin filan cok guzel.. belki kisa bir model saca gitmelisin ve makyaj yapmayi ogrenmelisin..en onemliside bu kompleksin icin tedavi edilmelisinArkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Toplum algisı yanlış.Özgecan olayında mesela tecavüzün gerçekleşmediği anlaşılınca neredeyse kizı kahraman ilan edeceklerdi bak canını vermiş namusunu vermemiş diye.hatta en azından tertemiz gitmiş falan tarzı skandal açıklamalar yapıldı kızı övme amaçlı.bu konuda toplum algısı çarpık onu diyorum ben.ölmüş kız tecavüz olsa ne olmasa ne.Yanlis olan tarafi su ki, bir tehdit aninda her bir insanin tepkisi bambaska olur. Asla genellenemez. Sen teslim olursun, baskasi savasir, bir digeri iletisim kurup konusarak ikna etmeye cabalar vs. Ve gercekten o tehditle karsilasana kadar nasil tepki verecegini sen dahil kimse bilemez.
Ama senin yapmaya calistigin genelleme, tecavuze ugrayan kadinlara 'neden bagirmadin?' diye sormak kadar sacma. Tek tip makineden cikmiyoruz, farkli evlerden gelen farkli duygulari olan insanlariz, bu kadar dinamik canlilari tek tip dusunce ile degerlendiremezsin.
Toplum algisı yanlış.Özgecan olayınxa mesela tecavüzün gerçekleşmediği anlaşılınca neredeyse kizı lahraman ilan edeceklerdi bak canını vermiş namusunu vermemiş diye.hatta en azından tertemiz gitmiş falan tarzı skandal açıklamalar yapıldı kızı övme amaçlı.bu konuda toplum algısı çarpık onu diyorum ben.
Bence kafayi sexle bozmussun senEn azından bir şansı olabilir diye dedim.tamam neyse.
Öyle valla ya.kurtulmak istoyorum çok yorucu.ben de normal kadınlar gibi düşünmek istiyorum.Bence kafayi sexle bozmussun sen
Öyle öyle de toplumun helal olsun izin vermemiş demeye getirmesi de çok absürt ve yanlış.Bugune kadar kac tane tecavuz edilip serbest birakilan kadin haberi duydun? Buna oranla kac tane once tecavuz edilip sonra oldurulen kadin haberi duydun? Amac zaten kadin uzerinde %100 kontrol saglamak, seri tecavuzculer genelde evlere giriyor odasinda tecavuz edip cikiyor. Kim neden birini kacirmakla ugrassin ve sonra da serbest birakma riskini alsin?
Rica ederim hirslarindan arin biraz mantikli dusun.
Benim haberim bile yoktu tecavuz edilmediginden mesela, olsaydi bile helal olsun filan demezdim cunku cok kotu sekilde olduruluyor bu insanlar. Karsidakiler sapik ruhlu katiller.. bi insanin kafasina kursun sksan katil olursun ama baya eziyet ede ede olduruyolar. Kafana birseyle vura vura olduren mi ararsin, kollarini bacaklarini keserek iskence ederek olduren mi.. Allah hepsinin belasini versinÖyle öyle de toplumun helal olsun izin vermemiş demeye getirmesi de çok absürt ve yanlış.
Surek li sex mi dusunuyorsun ya da surkeli yapmak mi istiyorsun nedir yani?Öyle valla ya.kurtulmak istoyorum çok yorucu.ben de normal kadınlar gibi düşünmek istiyorum.
Öyle öyle de toplumun helal olsun izin vermemiş demeye getirmesi de çok absürt ve yanlış.
Size acıyorum.Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Vuvv sen uçmuşsun. Dünyalı değilsin ama nesinAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Yok yaa,ilgi çekmek için yapıyorsun.Bu kadar da olamaz.İnsanlari çıldırtmak hoşuna gidiyor.Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?