Kızlar Sizce Güzel miyim?

Allah sana akıl fikir versin Ferhans.

Bence tam tersi. Herşey elinin altında, hayatında bir değer üzerine kendini hiç kısıtlamamış ve doyumsuz bir insan. Muhafazakâr değil tam tersi. Çoğu şeyi yaşamış ama vakitli değil .

Evet güzel bir genç kızsın.
İnsanların özgüvenini zedelemesine lütfen izin verme.

Bence tam tersi. Herşey elinin altında, hayatında bir değer üzerine kendini hiç kısıtlamamış ve doyumsuz bir insan. Muhafazakâr değil tam tersi. Çoğu şeyi yaşamış ama vakitli değil .

Meraktan eski konularina baktim, muhafazakar ve kisitlandigi bir ailede dogmus. Boyle konularda analizim pek sasmaz.

Ne zaman seni görsem ne diyor yahu bu der gibi bakıyorum. @Ferhans sinirlerimizi zıplatma artık, aşırı çarpık düşüncelerin var. Taciz tecavüz güzelliyorsun, kadınların tipiyle, beğenilmesiyle tecavüz arasında bağlantı kuruyorsun, dahası mağdur kadınları kıskanıyorsun. Bu çarpık fikirlerin için bir de durun düşünün diyorsun. Biz sana hayvanlar cansız varlıklar bile tecavüze uğruyor diyoruz, sen ne diyorsun. Sence bunun güzellikle, kıyafetle veya başka bir konuyla bir ilgisi mi var? Öleceğinize tecavüze uğrayın bitsin diyorsun resmen şimdi de. Ne kadar hastalıklı bir kişiliksin. Hakaret olarak algılama, tedavi ol.

Bizim sinifimizda bir kiz vardi. Acayip erkek delisiydi boyle ilgi gormek istiyordu devamli, ama ergen hormonlariyla bile erkekler ondan kaciyordu resmen erkeklerin ilgisi icin yapmadigi yoktu ama oyle de iticiydi. Benim gozumde Ferhans gorunce o kiz aklima geliyor.

Yok valla beğenilen biri olmama rağmen böyle maalesef.hep daha fazlasını istiyorum.

Gerizekalisin herhal
Baska aciklamasi olamaz

Yok valla beğenilen biri olmama rağmen böyle maalesef.hep daha fazlasını istiyorum.

Hiç inanmiyorum. Begenilen biri, erkeklerin kendisini begendigine gelip adam gibi merhaba dedigini, tanismak istedigini, kucuk iltifatlar ettigini, normal sekilde ilgilendigini bilirdi. Tutup taciz, tecavuzu begenilmek sanip kiskancliktan catlamazdi.

Senin bi dedigin bir dedigini tutmuyor zaten. Bir bakiyorum kimse yok, kimse bana bakmiyor, jimseyi bulamiyorum diye agliyorsun, ertesi gun her gun 3 kisiyle sevisiyorum yaziyorsun. O gun moduna gore atiyorsun kafadan bir şey. Ama saglikli ilişkiler ve iletisim kurabildigini dusunmuyorum hic bir erkekle.

Çünkü aç kalmışsın zamanında. İlgilenmemişler senle. Çocukluktan geliyor travmaların. Şimdi ailem çok iyiydi deme, yemezler. Böyle orijinal bi tip normal aileden çıkamaz, mümkünü yok.

Lütfen tecavüz konusu gibi hayati bir konuda yorum yapma.
Böyle bir yorumu kabul etmiyorum kendi adıma
Pıskolojık tedavi görmen gerek senin.

Çok guzelsin. Gerçekten. Boyle guzel gozler pek fazla da bulunmaz ha bu arada. Kendinizi diger insanlarla kiyaslamayin. Ben de bir yaş donemimde hiç sevmiyordum kendimi. Çok fazla kompleksim vardi. Surekli onun orasi oyle benimki boyle falan diyordum. Meger kendimi sevmiyormuşum. Şimdi kendimi sevdikden sonra çook guzel olduğumu farkettim.

Ülkede o kadar olay oluyor, sen utanmadan bunu kıskandığını yazıyorsun ısrarla.
Cidden utanmaz bir insansın.
Git tedavi ol ve bu saçma düşüncelerini kendine sakla.
Neye kizdiginizi anlayamadım ama benim yaptığımı yapabilirsiniz,en azından sinirleriniz bozulmaz.

Eklentiler

• IMG_20221226_125623.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 90

Ne yapalim hepimiz kocalarimizi bosayalim hepsi Ferhans'a mi kalsin istiyor anlamiyorum ki

Ben de erkeklerle sadece cinsellik odakli, yuzeysel iliskiler yasadigini ve bu nedenle duygusal bag kuramadigi icin doyum hissini yasamadigini dusunuyorum.

Bence orta güzelliktesiniz. Sizin yerinizde olsam saçlarımı keserdim. Uzun saç sanki olmamış birde hacimsiz duruyor. Ve kaş şeklinizide değştirin çok kavisli biraz düzleştirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…