• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Allah sana akıl fikir versin Ferhans. 🫠

Ben seni hic anlayamiyorum biliyor musun? Ama gozumde canlanan Ferhans, oldukca muhafazakar bir cevrede buyumus, es kaza universite okuyup memur olarak ailesinde calisan birkac kadindan biri olmus, evlenmeden once cinsellik yasadigi icin kendini cevresindekilerden cok farkli goren ama bir yandan da bu evlenmeden once cinsellik yasayarak bekledigi doyum ve ozgurluk hissini yasayamadigi icin hircinlasip etrafina saldiran bir kadin.

Halbuki dunya uzerindeki butun memeliler sevisiyor, ekstra bir olayi yok.
Bence tam tersi. Herşey elinin altında, hayatında bir değer üzerine kendini hiç kısıtlamamış ve doyumsuz bir insan. Muhafazakâr değil tam tersi. Çoğu şeyi yaşamış ama vakitli değil .

Evet güzel bir genç kızsın.
İnsanların özgüvenini zedelemesine lütfen izin verme.

Bence tam tersi. Herşey elinin altında, hayatında bir değer üzerine kendini hiç kısıtlamamış ve doyumsuz bir insan. Muhafazakâr değil tam tersi. Çoğu şeyi yaşamış ama vakitli değil .

Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim 😔

Meraktan eski konularina baktim, muhafazakar ve kisitlandigi bir ailede dogmus. Boyle konularda analizim pek sasmaz.

Ne zaman seni görsem ne diyor yahu bu der gibi bakıyorum. @Ferhans sinirlerimizi zıplatma artık, aşırı çarpık düşüncelerin var. Taciz tecavüz güzelliyorsun, kadınların tipiyle, beğenilmesiyle tecavüz arasında bağlantı kuruyorsun, dahası mağdur kadınları kıskanıyorsun. Bu çarpık fikirlerin için bir de durun düşünün diyorsun. Biz sana hayvanlar cansız varlıklar bile tecavüze uğruyor diyoruz, sen ne diyorsun. Sence bunun güzellikle, kıyafetle veya başka bir konuyla bir ilgisi mi var? Öleceğinize tecavüze uğrayın bitsin diyorsun resmen şimdi de. Ne kadar hastalıklı bir kişiliksin. Hakaret olarak algılama, tedavi ol.

Ben seni hic anlayamiyorum biliyor musun? Ama gozumde canlanan Ferhans, oldukca muhafazakar bir cevrede buyumus, es kaza universite okuyup memur olarak ailesinde calisan birkac kadindan biri olmus, evlenmeden once cinsellik yasadigi icin kendini cevresindekilerden cok farkli goren ama bir yandan da bu evlenmeden once cinsellik yasayarak bekledigi doyum ve ozgurluk hissini yasayamadigi icin hircinlasip etrafina saldiran bir kadin.

Halbuki dunya uzerindeki butun memeliler sevisiyor, ekstra bir olayi yok.

Bizim sinifimizda bir kiz vardi. Acayip erkek delisiydi boyle ilgi gormek istiyordu devamli, ama ergen hormonlariyla bile erkekler ondan kaciyordu resmen erkeklerin ilgisi icin yapmadigi yoktu ama oyle de iticiydi. Benim gozumde Ferhans gorunce o kiz aklima geliyor. 🙄

Bizim sinifimizda bir kiz vardi. Acayip erkek delisiydi boyle ilgi gormek istiyordu devamli, ama ergen hormonlariyla bile erkekler ondan kaciyordu resmen erkeklerin ilgisi icin yapmadigi yoktu ama oyle de iticiydi. Benim gozumde Ferhans gorunce o kiz aklima geliyor. 🙄
Yok valla beğenilen biri olmama rağmen böyle maalesef.hep daha fazlasını istiyorum.

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Gerizekalisin herhal
Baska aciklamasi olamaz

Yok valla beğenilen biri olmama rağmen böyle maalesef.hep daha fazlasını istiyorum.

Hiç inanmiyorum. Begenilen biri, erkeklerin kendisini begendigine gelip adam gibi merhaba dedigini, tanismak istedigini, kucuk iltifatlar ettigini, normal sekilde ilgilendigini bilirdi. Tutup taciz, tecavuzu begenilmek sanip kiskancliktan catlamazdi.

Senin bi dedigin bir dedigini tutmuyor zaten. Bir bakiyorum kimse yok, kimse bana bakmiyor, jimseyi bulamiyorum diye agliyorsun, ertesi gun her gun 3 kisiyle sevisiyorum yaziyorsun. O gun moduna gore atiyorsun kafadan bir şey. Ama saglikli ilişkiler ve iletisim kurabildigini dusunmuyorum hic bir erkekle.

Çünkü aç kalmışsın zamanında. İlgilenmemişler senle. Çocukluktan geliyor travmaların. Şimdi ailem çok iyiydi deme, yemezler. Böyle orijinal bi tip normal aileden çıkamaz, mümkünü yok.

Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı? Baştan yapmasın da velev ki yaptı ? Hiçbirşey ölümden önemli moli diyorum.ne ezbere konuşuyonuz be.
Lütfen tecavüz konusu gibi hayati bir konuda yorum yapma.
Böyle bir yorumu kabul etmiyorum kendi adıma
Pıskolojık tedavi görmen gerek senin.

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Çok guzelsin. Gerçekten. Boyle guzel gozler pek fazla da bulunmaz ha bu arada. Kendinizi diger insanlarla kiyaslamayin. Ben de bir yaş donemimde hiç sevmiyordum kendimi. Çok fazla kompleksim vardi. Surekli onun orasi oyle benimki boyle falan diyordum. Meger kendimi sevmiyormuşum. Şimdi kendimi sevdikden sonra çook guzel olduğumu farkettim.

Ülkede o kadar olay oluyor, sen utanmadan bunu kıskandığını yazıyorsun ısrarla.
Cidden utanmaz bir insansın.
Git tedavi ol ve bu saçma düşüncelerini kendine sakla.
Neye kizdiginizi anlayamadım ama benim yaptığımı yapabilirsiniz,en azından sinirleriniz bozulmaz.

Eklentiler

• IMG_20221226_125623.jpg
    IMG_20221226_125623.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 89
Hiç inanmiyorum. Begenilen biri, erkeklerin kendisini begendigine gelip adam gibi merhaba dedigini, tanismak istedigini, kucuk iltifatlar ettigini, normal sekilde ilgilendigini bilirdi. Tutup taciz, tecavuzu begenilmek sanip kiskancliktan catlamazdi.

Senin bi dedigin bir dedigini tutmuyor zaten. Bir bakiyorum kimse yok, kimse bana bakmiyor, jimseyi bulamiyorum diye agliyorsun, ertesi gun her gun 3 kisiyle sevisiyorum yaziyorsun. O gun moduna gore atiyorsun kafadan bir şey. Ama saglikli ilişkiler ve iletisim kurabildigini dusunmuyorum hic bir erkekle.

Ne yapalim hepimiz kocalarimizi bosayalim hepsi Ferhans'a mi kalsin istiyor anlamiyorum ki 😄

Ben de erkeklerle sadece cinsellik odakli, yuzeysel iliskiler yasadigini ve bu nedenle duygusal bag kuramadigi icin doyum hissini yasamadigini dusunuyorum.

Bence orta güzelliktesiniz. Sizin yerinizde olsam saçlarımı keserdim. Uzun saç sanki olmamış birde hacimsiz duruyor. Ve kaş şeklinizide değştirin çok kavisli biraz düzleştirebilirsiniz 🤷‍♀️

Back