- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.670
- 548
Dedi. 19 kişinin tecavüzünden kılpayı kurtulan kadını kıskandı göz göre göre.Yani ben böylesini görmedim hic daha önce. Tacizde mi kiskanilir Tecavüze ugrasa,yarabbi sükür der.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedi. 19 kişinin tecavüzünden kılpayı kurtulan kadını kıskandı göz göre göre.Yani ben böylesini görmedim hic daha önce. Tacizde mi kiskanilir Tecavüze ugrasa,yarabbi sükür der.
Biz mazoşiztiz, seviyoruz görmeyi.Neye kizdiginizi anlayamadım ama benim yaptığımı yapabilirsiniz,en azından sinirleriniz bozulmaz.
Ya bu nasıl mantalite? Bu ülkede 85 yaşında kadına tecavüz edildi ne güzelliğinden bahsediyorsun sen ya? Bu kadar çok sevişmek istiyorsan çevir sokaktan önüne gelen adamı zaten sevişir seninle emin ol "ay ben yapamam" diyen çıkmaz ama sakın ha sakın tecavüz güzellemesi yapmaya çalışma burda!Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Vallahi benim yüreğim pay vermiyor.Biz mazoşiztiz, seviyoruz görmeyi.
nEAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
düşünkü çok çok güzel birisin bu demek oluyorki hayatın güzel olduğun için mükemmel olacak şanslı olacaksın asla güzellik senin hayatına kattıklarındır eğitimin ,işin,sosyalliğin bi bütündür dışı güzele 1 haftada doyulurhuyu güzele bir ömür doyulmaz derler güzellik algısını bırak eğitimine işine odaklanArkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
ben ferhansın şu yorumlarından sonra erkeklerle cinsellik bile yaşayamadığını düşünüyorum.Ne yapalim hepimiz kocalarimizi bosayalim hepsi Ferhans'a mi kalsin istiyor anlamiyorum ki
Ben de erkeklerle sadece cinsellik odakli, yuzeysel iliskiler yasadigini ve bu nedenle duygusal bag kuramadigi icin doyum hissini yasamadigini dusunuyorum.
Hayal görüyorum falan sandım şu yorumunu okurken Ferhans cidden kıskanacak başka bir şey mi bulamadın , tamam sevgisizlik ilgisizlik isteği yoğun olabilir küçüklük travmalarina bağlı ama bu denli bir şeyi kıskanmak hiç sağlıklı değil ya cidden bunu ciddi ciddi kıskandın mı dalga mı geçiyorsun , üstelik her konuyu da cinselliğe çeviriyorsun bir şekildeAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Sapığın dikkatini inek de çekiyor.Ciddiyim,inekle ilişkiye giren birini biliyorum, zihinsel ve konuşma engelli birine de tecavüz eden birini biliyorum,kız doğum yapmış çocuk esirgeme kurumuna verildi.Dikkat çekmek değil mesele,o birleşmeyi sağlayabileceği fiziksel özelliğe sahip olsun yeter, anladın sen onuAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Kıskandıysanız size Suriyeli mahallesini tavsiye ederim. Siz gidene kadar gözlerini bir dakika bile ayırmıyorlarAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Bunu hangi şehirde yaşadınız?Karsi koydugum icin cok ofkelenip, darp edip ben bayilinca öldüm sandigi icin yolun kenarina koymus. Bizzat kendi ifadesi.
Ferhans için dünyada cennet.Kıskandıysanız size Suriyeli mahallesini tavsiye ederim. Siz gidene kadar gözlerini bir dakika bile ayırmıyorlar
Şimdi inekleri de kıskanmaya başlarsa hiç şaşırmamSapığın dikkatini inek de çekiyor.Ciddiyim,inekle ilişkiye giren birini biliyorum, zihinsel ve konuşma engelli birine de tecavüz eden birini biliyorum,kız doğum yapmış çocuk esirgeme kurumuna verildi.Dikkat çekmek değil mesele,o birleşmeyi sağlayabileceği fiziksel özelliğe sahip olsun yeter, anladın sen onu
Şimdi inekleri de kıskanmaya başlarsa hiç şaşırmam
Ben de vav fıstık gibi değilim önemli olan insanı kendini bilmesi ve özgüven sahibi olmasıArkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?