• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

Karsi koydugum icin cok ofkelenip, darp edip ben bayilinca öldüm sandigi icin yolun kenarina koymus. Bizzat kendi ifadesi.
Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Çocukluğunda görmediğin ilgiyi sapıklarda mı arıyorsun yani bu mudur?

Linç edilme ve banlanma ihtimali göze alarak yazıyorum. Canınızdan önemli miydi tecavüz? Yani canın karşısında hiçbir durumin olmaması gerekmez mi ? Neden kadınlar direneceğim diye ölmeyi tercih ediyor.eee baktın adam seni öldürecek direnme yani.ölüm herşeyden kötü değil mi ? Neden canınızdan bile önemli?
Ölmeyi tercih mi ediyor? Sen nasıl bir vakasın ya. Çok şey yazarım da banlanmak istemiyorum.

Bu soruyu bana soracak konumda bir kisi oldugunu dusunmedigim icin ciddiye almiyorum. Ama genel olarak hayatinda insanlarla iletisim kurarken durman gereken yeri ve sınırlarını bilmen gerektigini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Tecavüze izin veren kadın senin gibi biri kullanabilir bu cümleyi ancak.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen bu tacuz, tecavüz sevici tipi aramızda gormek zorunda mıyız cidden?
Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı? Baştan yapmasın da velev ki yaptı ? Hiçbirşey ölümden önemli moli diyorum.ne ezbere konuşuyonuz be.

Sizce insan o anda canını düşünebilir mi? O iğrenç heriften kurtulmak için çabalar sadece. Kaldı ki böyle şerefsizler önce tecavüz edip sonra öldürüp bir yerlere de gömüp kaçabiliyor. Ne yapacak o halde adamın suyuna mi gidecek? Çok değişiksiniz. Tedavi olmanız gerekiyor. Bu taciz edilen kadınları kıskanmak bile normal değil. Çocukken defalarca taciz edildim! Ve inanın güzellikle, çekicilikle alakası yok! Kıskanılacak bir şeyde değil. Tamamen travma sebebi. Ben o yaşadığım şeylerden sonra erkekler bana dokunduğunda ürperiyordum bir süre. Şuan bile hayatıma birini alamıyorum, sağlıklı ilişkiler kuramıyorum.

Anlatamadim mı canim ? Bir durup düşünün allah askına iki dakika saldırmayın hemen. bir adam tecavüz etmek için seni kaçırdı diyelim.çırpınıp durursan seni öldürecek, ilişkiye girersen öldürmeyecek.eee siz diyorsunuz ki ne olursa olsun izin vermesin yoğun bakımlık olsun ,ölsün.bu mu daha mantıklı olan yani? Bu mu yapılması gereken.o durumdan ne olursa olsun kurtulmak için herşeye izin vermen gerekir ki ölmeyesin iki dakika saldırmadan okuyun be.siz diyorsunuz ki ölsün.
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı? Baştan yapmasın da velev ki yaptı ? Hiçbirşey ölümden önemli moli diyorum.ne ezbere konuşuyonuz be.

Ablacim simdi de beni mi kiskandin yaa? 😂😂 Valla guzel kadinim, o konuda kiskanacaksan kiskan da taciz kisminin kiskanilacak bir tarafi olmadigina inanmalisin.

Sizce insan o anda canını düşünebilir mi? O iğrenç heriften kurtulmak için çabalar sadece. Kaldı ki böyle şerefsizler önce tecavüz edip sonra öldürüp bir yerlere de gömüp kaçabiliyor. Ne yapacak o halde adamın suyuna mi gidecek? Çok değişiksiniz. Tedavi olmanız gerekiyor. Bu taciz edilen kadınları kıskanmak bile normal değil. Çocukken defalarca taciz edildim! Ve inanın güzellikle, çekicilikle alakası yok! Kıskanılacak bir şeyde değil. Tamamen travma sebebi. Ben o yaşadığım şeylerden sonra erkekler bana dokunduğunda ürperiyordum bir süre. Şuan bile hayatıma birini alamıyorum, sağlıklı ilişkiler kuramıyorum.
Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ? Eee tabi ki suyuna gidecek.bırak deyince bırakıyor sanki.suyuna giden ve kurtulan bir çok insan var.iyi siz iyice kudurup kendinizi öldürtün bana ne.laftan anlamiyonuz.banlanacağım zaten de sonra görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Velev ki başınıza geldi diyorum.ben mi yapsın diyorum.site sahibini hakemliğe davet ediyorum.kimin söylediği mantıklı?
Seninle bu konuyu uzun uzun yazışmaya gerek yok.
Sen daha önce de taciz, tecavüz güzellemesi yaptın.
Bunları yaşayan kadınları kıskandığını söyledin.
Yazdıklarının ne anlama geldiğini anlayamayacak kadar sorunlusun. Senin başına gelse de bir rahatlasan.

Toplu tecavüz girişimine uğramaktan son anda kurtulmuş biri içinde aynı kıskançlık cümlelerini kullanmıştı. İçimden başka şeyler geçiyor ama Ferhans da olsa hiçbir kadının yaşamasını istemeyeceğim için dile getirmiyorum. Kadinlardan da o yüzden nefret ediyor zaten. Agir vaka kendisi.

Ben nemfomanyak olduğunu düşünmeye başladım bu tecavüz güzellemelerinden sonra.

Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ?

Yanlis olan tarafi su ki, bir tehdit aninda her bir insanin tepkisi bambaska olur. Asla genellenemez. Sen teslim olursun, baskasi savasir, bir digeri iletisim kurup konusarak ikna etmeye cabalar vs. Ve gercekten o tehditle karsilasana kadar nasil tepki verecegini sen dahil kimse bilemez.

Ama senin yapmaya calistigin genelleme, tecavuze ugrayan kadinlara 'neden bagirmadin?' diye sormak kadar sacma. Tek tip makineden cikmiyoruz, farkli evlerden gelen farkli duygulari olan insanlariz, bu kadar dinamik canlilari tek tip dusunce ile degerlendiremezsin.

Aklıma bir video geldi

Sizin için arayıp buldum ❤️ insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur. Hobiler edinin yürüyüşe çıkın karakter güzelliği önemli, fiziksel güzellik en sona bakar aklı başında insan.

Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ?
Bende diyorum ki insan o haldeyken canını düşünemiyor. Yaşamadığınız için anlamamanız normal. Ne olursa izin versin demiyoruz. O halde bir kadına ne tavsiye verilebilir ki? Ne desek boş.

Fotoya doğru düzgün bakmadım bile. Kız güzel olsan ne olmasan ne. Allah çirkin şansı versin derler ya 😂 şansımız bahtımız açık olsun her şeyden önce 😌 Gerisi estetikle de hallolur 😂

Eee düşünmeli diuorum işte.neden ben düşündüm.siz canını düşünmeli demiyorsunuz ki, ne olursa olaun izin vermesin diyorsunuz.yani öyle diyorlar.bu yazdığımın nesi yanlış ? Eee tabi ki suyuna gidecek.bırak deyince bırakıyor sanki.suyuna giden ve kurtulan bir çok insan var.iyi siz iyice kudurup kendinizi öldürtün bana ne.laftan anlamiyonuz.banlanacağım zaten de sonra görüşürüz

Tecavüzcü bunu saf cinsel istekten dolayı yapmıyor, karşısındakini güçsüz düşürme, zarar verme gibi sapkın arzuları olduğu için yapıyor. Mesela tacizci, kadının o anda korkmasından zevk alıyor zaten. Kendilerini üstün hissetmek istiyor bu sapıklar. Yani sizin karşı koyup, koymamanızın bir önemi yok burada. Her halükarda size zarar vermek isteyecek tecavüzcü. Saf cinsel istek olsa para vererek bu isteğini karşılayabilir zaten. Şunları şuraya açıkça yazmak bile sinir bozucu ya. Yani niye anlatıyorum bilmiyorum ama gerçek hayatta başına böyle bir şey gelmiş bir kadının karşısına geçip böyle vak vak konuşursanız, sonuçları sizin için daha ağır olur. Burası nasılsa bir forum, yazıp geçmek kolay tabi. Başka bir konuda da yazmıştım, köpeğim tecavüz mağduru. Sadece onun, bakın milyonlarca kadının ve çocuğun değil sadece onun halini görseydiniz size bu kadar normal gelmezdi bu tecavüz işi.

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Sen psikyatriye başlamıştın, yanında psikoloğa da ihtiyacın var. Lütfen tedaviyi bıraktım deme. Bir gün yol kenarında cesedini bulacaklar, çok beğendiler diye zevkten öldü diyeceğiz. Nasıl kafa kızım bu

Back