• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Dişlerinizde firlaklik var mı ?

Konu kaynamış ama bence güzelsin. Yalnız diğer arkadaş gibi cinsellikle ilgili konular açıp, profil resmini unutma.

Ben insanları konuşma tarzı ile güzel yada yakışıklı buluyorum. Erkek yakışıklı ama ağzını bir açıyor hanzo 😀 mesela
Ben de sosyal medya kendi kendini övenleri görüyorum. Adam tipsiz ama kendine ''bugün de çok yakışıklıyım'' diyor.

Pakistan’da 3 tane kadının bir videosu vardı, meydan gibi bir yerde etrafını erkekler sarmış kadınlar korkuyla birbirine sokulmuşlar kaçıp kurtulabilecekleri imkan yok…O kadınların korkusunu,çaresizliğini yüreğimde hissedip sinirden ağladım…Bu arada kadınları kapalı pazar yeri gibi bir yere çekiyorlar ve sonunu sanırım az çok tahmin edebilirsiniz…Ve utanmadan, arlanmadan bu durumun güzellemesini yapabilecek tiplerle yaşamanın ağırlığı zaten tarifsiz. O saatte orada ne işi varmışçılar, öyle giyerse oraya giderse buradan geçerse tabi taciz edilir tecavüze uğrarcılar bitti bir de böyle hastalıklı ve leş bir zihniyet çıktı demek ki…

Eklentiler

• 8AD1E487-1342-4BA4-8137-38280C93E46A.jpeg
    8AD1E487-1342-4BA4-8137-38280C93E46A.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Öncelikle başkalarına sormayı bırakmalısınız çoğu kişi olumsuz cevap verse çok daha kötü hissettirir. Siz kendinizi sevin önce evet klasik bi söz ama güzellik algısı çok yıpratır insanı. Ben kendime aynada baktığımda vaov güzel demediğim ama şirin, güler yüzlü bi kız görüyorum en önemlisi neşemi görmek çok daha iyi hissettiriyor. Birkaç bakım yeterli oluyor.

Kadınlığın yalnzca güzellik değil; karakter, eğitim, beceri (birçok alan olabilir 😉), kendine yetebilirlik, özgüven… gibi birçok etmenin birleşiminden meydana geldiğini; sağlığına, yemene içmene cildine ve özellikle eğitim ile kendine yatırım yapmaya.. özen göstermen gerektiğini büraz daha büyüyünce anlayacaksın🙃

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Tacize mi uğramak istiyorsunuz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tacize mi uğramak istiyorsunuz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Diyor ki ölmekten iyidir taciz tecavüz edilmek , böyle bir mantık düşünce fikir olamaz kan donduran düşünceler bunlar abla

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Ben mi yanlış okudum yoksa siz ciddi ciddi tacize uğramadığınıza mı sitem ettiniz?

Diyor ki ölmekten iyidir taciz tecavüz edilmek , böyle bir mantık düşünce fikir olamaz kan donduran düşünceler bunlar abla
Yorum sahibi yeterince güzel olmadığı için taciz edilmediğini düşünüyor gibi anladım ama lütfen yanlış anlamış olayım alens yaaa

Yoğun bakım neden?
Sen anlamazsın algıların kapalı. Normal insan davranışları sergilemiyorsun. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum git tedavi ol. Kıskançlığın, fesatlığın bile şu söylediğin sözlerin yanında basit kalıyor. Akla zarar düşüncelerin var. Umarım çevrendekiler seni ciddiye almıyordur yoksa karşındaki insanı intihara sürüklersin öyle tehlikeli birisin.

Bence sen dalga geciyorsun

Yorum sahibi yeterince güzel olmadığı için taciz edilmediğini düşünüyor gibi anladım ama lütfen yanlış anlamış olayım alens yaaa
Yani ne düşünüp böyle konuşuyor
ne istiyor hiç bilmiyorum ama insanlarda
ciddi travmaya sebep olan şeyleri kıskanmak kıskançlıktan geberiyorum tarzı konuşmak hangi akla ve kalbe sığar çözemiyorum, anladığım kadarıyla cinselliği seven biri ama sevmediği tanımadigi insanlar tarafından buna zorlanmayi kiskancak kadar da tuhaf biri .

Konuyu görünce Zeynep geldi aklıma. Sahi nerelerdeki? Oturup dertleşirdiniz.

1 Nisan şakası gibi geldin şurada başımıza kurtuluş yok senden cidden.
Bütün tacizcileri tecavüzcüleri toplayıp sana postalayabilsek.

Fena değilsin ama bakışların özgüvensiz. Bunu düzeltsen güzel olursun.

Güzelsin tabiki neyin var taş gibisin maşallah kimseyle kendini kiyaslama lütfen. Her insanın bı kusuru vardır. Kendini olduğun gibi sev ve barışık ol.

Back