Satış paZarla muhasebe fatura ile geciyor günlerim :)) ama sevıyorum işimi çokkk bakalkm düğünden sonra iş yerim Baya uzak olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mutlu olda canım...bırak uzak olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satış paZarla muhasebe fatura ile geciyor günlerim :)) ama sevıyorum işimi çokkk bakalkm düğünden sonra iş yerim Baya uzak olacak
mutlu olda canım...bırak uzak olsunnn
Oyle Cnm yapacak bısey yok..sen iş neydi
mühendisim tatlım..bi firmanın muduru idim..ayrıldımmm..kısmetse düğünden sonra başlıycamm
yazını okurken çok duygulandım ve biraz da mutlu oldum. tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan günlerdir harap ettim kendimi. severek evlendiğim halde çok mutsuzum 1,5 hafta kaldı çooook mutsuzum
Bana şeyden ötürü dedi iğne izleri olur çok dedi öle zayıflarsan çok diye söyledi kötü durmasın fln diyede arkam zaten görünmick pelerinli olcagı için aman vereyim yaaa nişanlım takıntılı zaten kilomaa o yuzden evlendktn sonrada dikkat etmm lazmı
Bu kelimeyi tekrarlansan tabi mutsuz olursun canım, unutmaki herşeye inanıp inanmamak bizim elimizde. Sen kendini mutsuzluğa inandırma lütfen.
Severek evleniyoruz her birimiz ve bu günler geçtiğinde eşlerimize sarılıp bi oh çekeceğiz. Geçti diyeceğiz emin ol ki
ya tabi dikkat et canım çok kilo iyi değil tabikide benim nişanlımda kilo konusunda çok takıntılı ben aldığımda çok dalga geçiyodu hiç istemiyodu şimdi verince keyfi yerine geldi off bende boğazıma çok düşkünüm ama napıyım kısıyorum işte
Hem de ne stres. Ama hayal kurunca heyecan geliyo stres gidiyo. Bisey kalmadi safak bekliyoruz sukur
mesajını okuyunca bile oh çektim canım :) bugün daha iyiyim. sanırım doğum kontrol hapının yan etkisi, herşeyi depresif gözle görüyorum :)
Kontrol hapına mı başladın canım
evet hiç istemesem de mecburen başladım, ruh halim dışında başka bi yan etkisi olmadı :) sen ne yapmayı düşünüyosun cnm?
Anladım canım hayırlısı olsun ya Ben kullanmayacağım tatlım, eşim kullanacak. Ama ilerde bi çocuk sahibi olduktan sonra, başlamayı düşünüyorum
aslında iyi yapıyosun, zararları ve yan etkileri fazla olabiliyo çünkü. ama bende bi hormon bozukluğu vardı, sürekli kilo alıyodum, regl düzensizliği vardı. o yüzden de biraz başlamak istedim, iyi gelebilir diye. ama bu sefer de psikolojimi bozdu :)) senin de çok az kalmış bu arada cnm :)
Ondan dolayı istemiyorum açıkçası canım eşimde istemiyor kullanmamı şimdilik Keşke bende de olsa kilo alsam Çok geçmiş olsun canım
Psikolojini eşin düzeltecek inşallah Senin gün azaldıkça benimki yaklaşıyo, bitmesin bitmesiin! Çok az kaldı stres var üstümde
aynen ya resmen 9 gün kaldı benim ooof offf
Kızarım bak oflamak yok, oh çekeceğimiz güne kadar sabır canım