• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim ak hikayemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla hella olsun....
Bravo eşin çok olgun davranmiş
25 yillik bir ailesi war ama
herkezin bildiği gibi tabi allah nasip ederse
mutlu süren evlilikle bir ömür boyu oluyor ve 25 değil 35 sene evli kalan
çiftler war.aile bir yere kadar..allah yokluklarini göstermesin ama muhtaçta etmesin
yarabbim sen bizleri koru...

Walla hella olsun....
Bravo eşin çok olgun davranmiş
25 yillik bir ailesi war ama
herkezin bildiği gibi tabi allah nasip ederse
mutlu süren evlilikle bir ömür boyu oluyor ve 25 değil 35 sene evli kalan
çiftler war.aile bir yere kadar..allah yokluklarini göstermesin ama muhtaçta etmesin
yarabbim sen bizleri koru...

tamamen katılıyorum aile candır herşeydir ama her konuda evlada destek olmayı onu hayatına hazırlamayı gerektırır.Benim bir çocugum oldugunda ona hayatı ogretmeye calısıcam hazırlamaya calısıcam sureklı kolumun altında ona gercek yasamı gosteremem ve ben her an yanında olmıycam kı...Basının caresıne bakmayı ve yuvasını kurmayı ogrenmesı gerek degıl mı?Bu yzuden eger cocugumu gercekten sevıyorsam sevdıgınle hayatını gecırmesıne olanak vermem gerek..benım aılem benı aldıgım kararlarda uyardı ama asla engel olmaya kalkmadı.Yaşa ve gör dedi annem hayatta yaşayarak öğrenilen dersler kadar hakikatli ders olamaz.Bu senın hayatınsengözlerimebaksanab

tamamen katılıyorum aile candır herşeydir ama her konuda evlada destek olmayı onu hayatına hazırlamayı gerektırır.Benim bir çocugum oldugunda ona hayatı ogretmeye calısıcam hazırlamaya calısıcam sureklı kolumun altında ona gercek yasamı gosteremem ve ben her an yanında olmıycam kı...Basının caresıne bakmayı ve yuvasını kurmayı ogrenmesı gerek degıl mı?Bu yzuden eger cocugumu gercekten sevıyorsam sevdıgınle hayatını gecırmesıne olanak vermem gerek..benım aılem benı aldıgım kararlarda uyardı ama asla engel olmaya kalkmadı.Yaşa ve gör dedi annem hayatta yaşayarak öğrenilen dersler kadar hakikatli ders olamaz.Bu senın hayatınsengözlerimebaksanab[/QUOTE
KESİNLİKLE HAKLISIN ..
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM..
AMA ŞUDA BİR GERÇEK
SEN EVLADIN İÇİN BİRŞEYLER HAKKINDA YOL GÖSTERİCİ OLSANDA
HER ZAMAN SENİN DOĞRULTUNDA GİTMİYOR HAYATIN NE GETİRECEĞİNİ
KİMSE KESTİREMEZ.YANİ EŞİN AİLESİNE KARŞI ÇIKIP SENİN YANINDAYMIŞ GİBİ GÖZÜKÜP SONRADAN DEĞİŞME İHTİMALİNİDE GÖZ ÖNÜNDE TUTMAK GEREKİRDİ..
Kİ ZATEN ANNEN UYARMIŞ YAŞA VE GÖR DİE.
İNSAN BU DEVİRDE KENDİNE BİLE GÜVENEMİYOR..ANNE OLARAK TABİ Kİ EVLADININ YANINDA OLMALISIN ...
BENCE SEN AŞKIN YANINDA ÇOK ŞANLIYMIŞSIN Kİ SENİ BU KADAR SEVEN BİR
ADAM KARŞINA ÇIKMIŞ.EVLAT KONUSUNDA BENİM DÜŞÜNCEM İSE BIRAKICAKSIN
,NASIL BEBEKLER EMEKLEDİKTEN SONRA YÜRÜYEBİLİYORSA .HAYAT KONUSUNDADA ONA GÜVENİP ŞANS VERMEK GEREKİR....AMA HERZAMAN AÇIK KAPI BIRAKMALISIN Kİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETMESİN.EŞİNİN ANNESİ ZAAFLARINA YENİK DÜŞEREK EN BÜYÜK HATAYI YAPMIŞ.AMA HAKİKATEN EVLADINI DÜŞÜNÜYORSA İLERİDE MUHAKKAK KABULLENCEKTİR.KABULLENMEZSE EĞER ZATEN EŞİN GEREĞİNİ YAPARAK CEVABINI VERECEKTİR BENCE..

rabbim mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım..cok etkilendim yazından zor zamanları gecmişsiniz,inşallah 15 yıl sonrada bu aşkınız devam eder ...allah yar ve yardımcın olsun .

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
rabbim mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım..cok etkilendim yazından zor zamanları gecmişsiniz,inşallah 15 yıl sonrada bu aşkınız devam eder ...allah yar ve yardımcın olsun .

hayatım çok teşekkür ederim aminnnnnnnnnnnn dostlar başına diyelim yani badireler atlatmadan acı çekmeden aşk aşk olmuyo degılmı:asigim:

roman gibi bi hayat yaşamışsın yaa helal olsun sevdiğine seni bırakmamış gerçek sevgi die buna denir işte mutluluğunuz kat kat artsın inşallahh

roman gibi bi hayat yaşamışsın yaa helal olsun sevdiğine seni bırakmamış gerçek sevgi die buna denir işte mutluluğunuz kat kat artsın inşallahh

detaysız abartısız yazdım canım bıraz daha detaya girerek yazmaya kalksam roman olurmu gerçekten yapsam girer mi en çok satan okunanlar arasına hadi tüm okuyanlardan yorum bekliyorummm bununla ilgilikaydirigubbakcemile3:sm_cool::teytey:

Vay be neler yasanmis.
Bende buna benzer bir askin baslangicindayim biliyormusun canim.
Dilerim yasadiklarini yasamam ama sevdigim her daim, tipki senin esin gibi, tutar ellerimden.
Simdiye kadar tuttuda herzaman, minettarim ona, Allah binlerce kez razi olsun.

Ask mesafe tanimaz... Gönüller bir olunca insan herseyi basariyor herseyi...

Mutluluklar canim.

senağlamasenağlamasenağlama
duygulandım valla
rabbim her daim yardımcınız olsun canım
gönlünüzün muradını versin
yüzünüzden tebessümü eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[/QUOTE
KESİNLİKLE HAKLISIN ..
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM..
AMA ŞUDA BİR GERÇEK
SEN EVLADIN İÇİN BİRŞEYLER HAKKINDA YOL GÖSTERİCİ OLSANDA
HER ZAMAN SENİN DOĞRULTUNDA GİTMİYOR HAYATIN NE GETİRECEĞİNİ
KİMSE KESTİREMEZ.YANİ EŞİN AİLESİNE KARŞI ÇIKIP SENİN YANINDAYMIŞ GİBİ GÖZÜKÜP SONRADAN DEĞİŞME İHTİMALİNİDE GÖZ ÖNÜNDE TUTMAK GEREKİRDİ..
Kİ ZATEN ANNEN UYARMIŞ YAŞA VE GÖR DİE.
İNSAN BU DEVİRDE KENDİNE BİLE GÜVENEMİYOR..ANNE OLARAK TABİ Kİ EVLADININ YANINDA OLMALISIN ...
BENCE SEN AŞKIN YANINDA ÇOK ŞANLIYMIŞSIN Kİ SENİ BU KADAR SEVEN BİR
ADAM KARŞINA ÇIKMIŞ.EVLAT KONUSUNDA BENİM DÜŞÜNCEM İSE BIRAKICAKSIN
,NASIL BEBEKLER EMEKLEDİKTEN SONRA YÜRÜYEBİLİYORSA .HAYAT KONUSUNDADA ONA GÜVENİP ŞANS VERMEK GEREKİR....AMA HERZAMAN AÇIK KAPI BIRAKMALISIN Kİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETMESİN.EŞİNİN ANNESİ ZAAFLARINA YENİK DÜŞEREK EN BÜYÜK HATAYI YAPMIŞ.AMA HAKİKATEN EVLADINI DÜŞÜNÜYORSA İLERİDE MUHAKKAK KABULLENCEKTİR.KABULLENMEZSE EĞER ZATEN EŞİN GEREĞİNİ YAPARAK CEVABINI VERECEKTİR BENCE..

ben eşime hiç karışmıyorum yine derse ki gidicez elini öpüceksin yine giderim saygımda kusur etmem ama kendisi istemiyor görüşmek çünkü çok zor şeyler yaşadık ve bunları bir kalemde silip atamayacağını söylüyor.Ama yine dedediğim gibi kendisi bilir onun annesi ben hala saygı duyarım sonuçta benim hayat arkadaşımı dünyaya getirmiş Allah razı olsun yani...Çocugum konusu da işte yani sonuçta bi köle dünyaya getirmiyorum benim kafamla yaşamaycak ben sadece iyiyi kötüyü söyler uyarırım.Yanlışı ve doğruyu ayırt etmek de ona kalmış bişey.Zaten Yüce Rabbim de öyle yapmamış mı kullarına bizi yaratmış hepimizi özgür iradeye bırakmış yanlız bir uyarıcı gondermıs Kur'anı Kerimimiz uyup uymamak bize kalmış:CüvCüv:İşte çocugumuz da böyle biz büyük olarak görevimizi yapalım da sonucta onun hayatıkaydirigubbakcemile4[/QUOTE]

en doğrusu zaten seninde eşinin isteklerine karşılık vermen olur .her ne olursa olsun eşinin hatrı için yapman gerekir.eşin eğer elini öpelim barışalım diyorsa seninde eşine uyman gerekir.çünkü o senin için erkek olmasına karşılık senin ailenin evinde kalmış.uzun lafın kısası bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım ...

en doğrusu zaten seninde eşinin isteklerine karşılık vermen olur .her ne olursa olsun eşinin hatrı için yapman gerekir.eşin eğer elini öpelim barışalım diyorsa seninde eşine uyman gerekir.çünkü o senin için erkek olmasına karşılık senin ailenin evinde kalmış.uzun lafın kısası bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım

iyi dileklerin çook teşekkürler hayatım ...aklıma yazarken geldi sorayım bariii hikayemi okuyan herkes cvplarsa memnun olurum gerçekten detaylara gırıp yazmaya kalksam roman olurmu dersınızsositososito

Vay be neler yasanmis.
Bende buna benzer bir askin baslangicindayim biliyormusun canim.
Dilerim yasadiklarini yasamam ama sevdigim her daim, tipki senin esin gibi, tutar ellerimden.
Simdiye kadar tuttuda herzaman, minettarim ona, Allah binlerce kez razi olsun.

Ask mesafe tanimaz... Gönüller bir olunca insan herseyi basariyor herseyi...

Mutluluklar canim.

Umarım yaşamazsın hayatım çünkü insan bazen gücünün tükendiğini hissediyor.Sen sadece aşkına sevgine sahip çık gerisi karsındakı ınsana kalmıs dılerım ileride eşin olur.Rabbim herkesin sevenlerin yardımcısı olsun gönlünü ferah tut

senağlamasenağlamasenağlama
duygulandım valla
rabbim her daim yardımcınız olsun canım
gönlünüzün muradını versin
yüzünüzden tebessümü eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnn bunca olumsuzluga ragmen o gönlüme göre biri:asigim:cok kere yaslılara yardım etmıs ve allah ne muradın varsa versın duasını duymustum galıba duaları kabul oldu:utangac:

gerçekten detaylara gırıp yazmaya kalksam roman olurmu dersınızsositosositosositososito

bu arada herşeye rağmen çok zorluklar çekiliyor aşk yolunda.emeksiz hiçbirşey olmuyor kızlar sakın unutmayın.ve aşkınız zor onunuzde engeller var diye sevdiğinizden vazgeçmeyin neolursa olsun sonuna kadar direnin benden size tavsiye.Eger karsınızdakı de yureklı bır ınsansa her zaman sizin yanınızda olacaktır ve herseye ragmenyerimsenibenYüce rabbim herkesin gönlüne göre bir aşk nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:​

eşini takdir ettim yaa seni gerçekten seviyomuş, umarım mutluluğunuz ömür boyu sürer cnm ve inş allah benim gibi mutluluğu bir türlü bulamayanlara da nasip eder :)

eşini takdir ettim yaa seni gerçekten seviyomuş, umarım mutluluğunuz ömür boyu sürer cnm ve inş allah benim gibi mutluluğu bir türlü bulamayanlara da nasip eder :)

amin hayatım inşallah Allah sana da nasip eder.Yürekten dua et yeterli bence.Ayrıca bi tavsiye daha aşkı aramayın o zaten sizi buluryerimsenibenben hep aradım ama bulamadım.en sonunda aramaktan vazgectım ve o sırada eşimi buldumhihoyyythani kaçan kovalanır derler ya gercekten de ben de oyle oldu.Kafanıza fazlaca takıp nıye benı bulmuyo dıye kendı kendınızı tuketmeyın elbet bu yeryuzunde sızınde bır ruh eşiniz vardır buna inanın:asigim:​

umarim bundan sonra hersey diledigin ve istedigin gibi olur...sen mutlumusun gerisini bosver...doya doya yasa sevgini...:1closedeyes:

Umarım yaşamazsın hayatım çünkü insan bazen gücünün tükendiğini hissediyor.Sen sadece aşkına sevgine sahip çık gerisi karsındakı ınsana kalmıs dılerım ileride eşin olur.Rabbim herkesin sevenlerin yardımcısı olsun gönlünü ferah tut

Aslinda böyle bir askin baslangicindayim dedim ama 11 ay oldu bize.
Baslangic dememdeki sebeb, biz, özellikle benim ailemin biraz yumusamasini ve yerinde ve zamaninda konuyu acmayi bekliyoruz.
Cok erken davrandim ben. Daha 2 günlük bir iliskiyken aileme anlattim.
Ailem hemen bilsin istedim hayatimda birinin oldugunu.
Ama ailem nasil güveniyorsun, nasil biri oldugunu nasil biliyorsun diyince bende dogal olarak savunamadim askimizi.

O tükenme anlarini bende cok iyi biliyorum canim, hemde cok iyi.
Gercekten cok zor. Hayatimda hic bir zaman, altini cizerek söylüyorum hic bir zaman bu 11 ayda agladigim kadar aglamadim. Rabbim kimseye engel vermesin.

Dedigim gibi, su an beklemedeyiz. Ve neler yasanacak, neler olacak hic bilmiyoruz. Bu yüzden sanki herseyin baslangicindaymisiz gibi geliyor.
Insallah en zor dönemlerimizi coktan atlatmisizdir.

Rabbim sevenlerin yaninda, ellerimi hic birakmayan sevdigimin ellerini bende hic birakmayacagim..

Askiniz ve askimiz ve bütün asklar sonsuz olsun...

Back