- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
benımde 9 gunum kalacak mıı yaaa(((((((8
sen ağlama 2 ayın kalmış sen ağlarsan biz ne yapalım hem bu süreçte gayet güzel dün evdeydim baktım evdeki herkez benimle zaman geçirmek istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 9 gunum kalacak mıı yaaa(((((((8
sormaya Allahtan yaz geldi pek yenmez öyle yaglı şeyler benimde maşşallahım vardır bogazıma düşkünüm bnede benlede çok dalga geçiyor nişanlım brazda o yuzdn dikkat etmeye basladım
sen ağlama 2 ayın kalmış sen ağlarsan biz ne yapalım hem bu süreçte gayet güzel dün evdeydim baktım evdeki herkez benimle zaman geçirmek istiyor
öyle tabi dee ama yaniii...:)))nasıl yapıcazz bakalımmm
sen evine gideceksin daha benim 1 aydan fazla kalmış olacak :)) o zaman sen bana evinden yazacaksın hadi seninde az kaldı diye :))
O hayaller zaten yaşam kaynağı resmen.şafak kaç
Aynen canim :) 91 safak
aynen cnm yoksa insan yıkılıp toparlanamıyo, güçlü olmak lazım biraz.
kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.
Hepimiz ayni durumdayiz canim ya dayanacagiz artik
3 ayının tadını çıkar cnm doya doya ben çıkaramadım
kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.