• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?

sormaya Allahtan yaz geldi pek yenmez öyle yaglı şeyler benimde maşşallahım vardır bogazıma düşkünüm bnede benlede çok dalga geçiyor nişanlım brazda o yuzdn dikkat etmeye basladım :19:

:9: evet ya yağlı yenmiyo havalar ısındıkça bazen kaçırsamda dikkat etmeye çalışıyorum bende

kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak :( aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak :( aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.

Hepimiz ayni durumdayiz canim ya :( dayanacagiz artik

Işte bunları okuyunca gözyaşlarıma Hakim olamıyorum :(( o kadar zaman var ama aklıma gelince ailemi birakamam gibi geliyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back