- 13 Eylül 2013
- 121
- 11
- 68
Kizlar vallahi kendinize dert ariyorsunuz :) sevdigimiz adamla evleniyoruz daha ne istioruz. Ailemizle ayrilicaz evet ama Allah hayirli ayriliklar versin. Ben de 2-3 hafta once boyleydim uzuntumden insanlari kirmaya basladim pek duygusalligimi belli edemem ama gectigimiz haftalarda malum bir olay yasadik 301 abimizi kardesimizi kaybettik. O insanlarin anneleri babalari esleri yerine koydum kendimi. Cok sukur dedim Allah bu tur ayriliklar vermesin. Artik hersey cok da gelisti bi telefon edip saatlerce konusabiliyoruz. Ben baska bir sehire gelin gidicem ve gidicegimi dusundukce resmen icimde bisiler parcalaniyordu. Sonra ya bi telefon actigimda karsidan birisi cevp vericek cok sukur dedim. Ne biliyim bunun kamerali gorusmesi falan var uzmeyin kendinizi.
Nisanlim askere gittiginde cok uzulup aglamistim annem kizdi bana aglama cocugun basina kotu bisi getirceksin Allahin gucune gider demisti. Hakli da yani.
Neyse cok uzatmisim ozet geciyim :)) uzuntunuzden en guzel gunlerinizi kendinize ve nisanliniza zehir etmeyin. Aglamayin demiyorm elbet aglicaksiniz ama ailenizle daha cok zaman gecirin oturup bi odada aglicaginiza ve her zaman halinize sukredin Allah hayirli ayriliklar versin.
Nisanlim askere gittiginde cok uzulup aglamistim annem kizdi bana aglama cocugun basina kotu bisi getirceksin Allahin gucune gider demisti. Hakli da yani.
Neyse cok uzatmisim ozet geciyim :)) uzuntunuzden en guzel gunlerinizi kendinize ve nisanliniza zehir etmeyin. Aglamayin demiyorm elbet aglicaksiniz ama ailenizle daha cok zaman gecirin oturup bi odada aglicaginiza ve her zaman halinize sukredin Allah hayirli ayriliklar versin.