• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?

Kizlar vallahi kendinize dert ariyorsunuz :) sevdigimiz adamla evleniyoruz daha ne istioruz. Ailemizle ayrilicaz evet ama Allah hayirli ayriliklar versin. Ben de 2-3 hafta once boyleydim uzuntumden insanlari kirmaya basladim pek duygusalligimi belli edemem ama gectigimiz haftalarda malum bir olay yasadik 301 abimizi kardesimizi kaybettik. O insanlarin anneleri babalari esleri yerine koydum kendimi. Cok sukur dedim Allah bu tur ayriliklar vermesin. Artik hersey cok da gelisti bi telefon edip saatlerce konusabiliyoruz. Ben baska bir sehire gelin gidicem ve gidicegimi dusundukce resmen icimde bisiler parcalaniyordu. Sonra ya bi telefon actigimda karsidan birisi cevp vericek cok sukur dedim. Ne biliyim bunun kamerali gorusmesi falan var uzmeyin kendinizi.
Nisanlim askere gittiginde cok uzulup aglamistim annem kizdi bana aglama cocugun basina kotu bisi getirceksin Allahin gucune gider demisti. Hakli da yani.
Neyse cok uzatmisim ozet geciyim :)) uzuntunuzden en guzel gunlerinizi kendinize ve nisanliniza zehir etmeyin. Aglamayin demiyorm elbet aglicaksiniz ama ailenizle daha cok zaman gecirin oturup bi odada aglicaginiza ve her zaman halinize sukredin Allah hayirli ayriliklar versin.

aynen öyle oldu cnm yaa ama bana gelinlikcim kilo verme ne al ne ver didi bende dikkat ederm almmamaya fakat verirsm bişey yapamma didim :1:

:9: ay bu gelinlikçilerde zaten bi değişikler ben son provaya gittiğimde 5 kilo vermiştim bana sen kilo almışsın dedi yok almadım diyorum verdim hatta diyorum almışsın almışsın diyodu sonuç olarak almamışım arkasına yaptıkları kumaşı ölçülerimden kısa yapmışlar sonradan doğrusunu yapınca cuk diye oluverdi:9: zaten almazsın tatlım orası kesnde verirsende yapcak bişi yok dediğin gibi:1:

:9: ay bu gelinlikçilerde zaten bi değişikler ben son provaya gittiğimde 5 kilo vermiştim bana sen kilo almışsın dedi yok almadım diyorum verdim hatta diyorum almışsın almışsın diyodu sonuç olarak almamışım arkasına yaptıkları kumaşı ölçülerimden kısa yapmışlar sonradan doğrusunu yapınca cuk diye oluverdi:9: zaten almazsın tatlım orası kesnde verirsende yapcak bişi yok dediğin gibi:1:

Bana şeyden ötürü dedi iğne izleri olur çok dedi öle zayıflarsan çok diye söyledi kötü durmasın fln diyede arkam zaten görünmick pelerinli olcagı için :1: aman vereyim yaaa nişanlım takıntılı zaten kilomaa o yuzden evlendktn sonrada dikkat etmm lazmı

cnm tıpkı benim yaşadıklarımı anlatmışsın. ben de aileme çok düşkünüm, resmen perişan oldum. hiç bu kadar üzüldüğümü ve hayattan koptuğumu hatırlamıyorum :( ruhum daralıyo nefes alamıyorum. ben de aynı soruyu soruyorum geçer dimi :(

Canım valla geçse iyi olur yoksa kafayı yiyeceğim evlenincede problem olurki böyle şu düğün olsada bitse bizde kurtulsak sıkıldım artık :2:

Tam beni tarif etmissin canim ya ben 4 aydir nisanliyim strestten 12 kilo verdim dahada 98 gunum var dusun halimi normalde cok yemek yerim yinede yiyorum ama cevrenin evlilikle ilgili sinir edici konusmasi stres sıkıntı derken veriyorum :( nisanlimla aram cok iyi aileme cok yakin yerde oturacagim ama yinede insan düşünmeden edemiyor sabir diyorum az kaldi sabir

aynen canım hatta bazen sinirim bozulunca iki kat yiyorum ama yok yani kilo verdiğimi görenler ne oldu sana hastamısın diye soruyo o kadar yani :53:
stres insanı öldürür valla bunu anladım zor yani allah sabır versin canım dikkat etmek gerekiyo en cokta fotolarda kötü cıkarım diye üzülüyorum :50:

aynen canım hatta bazen sinirim bozulunca iki kat yiyorum ama yok yani kilo verdiğimi görenler ne oldu sana hastamısın diye soruyo o kadar yani :53:
stres insanı öldürür valla bunu anladım zor yani allah sabır versin canım dikkat etmek gerekiyo en cokta fotolarda kötü cıkarım diye üzülüyorum :50:

Öyle canim ya :(

işten ayrıldım tatlım ya evdeyimmmm:((((senn nasılsınn nasıl hazırlıklarrr

çalısıyorum canım bende...hazırlılklar baya yapıldı benim evim kuruldu mobilyam beyaz esyam tamam halılarım tamam gelinlik kuaför fotograf balayı hazır

set üstü ocak , perde , muftak masası , banyo dolapı alınacak tabi daha minik minik noksanla çok onları hiç saymıyorum düğünüm 14 eylülde ama nikah günü alamadık hala oda nikahı olacak diye acele etmedik..
senin nasıl gidiyor baya azalmış senin artık :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back