• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim ak hikayemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarim bundan sonra hersey diledigin ve istedigin gibi olur...sen mutlumusun gerisini bosver...doya doya yasa sevgini...:1closedeyes:

evet canım cok dogru soyluyorsun basta bıze kucuk oldugumuz ıcın kızanlar daha sonra hak vermeye basladılar sız ıyı olun kurdugunuz yuvada mesut yasayın onemlı olan bu saatten sonra bu dıyorlar.Dogrusu da zaten.Doya doya yasıyooruzkaydirigubbakcemileevlılık nasıl zormu sıkıcı mı bıkılıyomu evlendıkten sonra hersey degısıyomu dıye soran arkadaslarım var evlılık sevdıgınız ve sızı gercekten seven bırıyle gıdıyosa supeeerr bır omur beraber yasamak yaşlanmak...... bunun hayalını bıle kurmak cok guzel yeter kı allah saglık sıhhat versın....Herkes ıcın temennım bu ınsallah herkes sevdıgınden karsılık alır mutlu bır evlılık yapıp sonuna kadar mutlu yasarlar:CüvCüv:

Aslinda böyle bir askin baslangicindayim dedim ama 11 ay oldu bize.
Baslangic dememdeki sebeb, biz, özellikle benim ailemin biraz yumusamasini ve yerinde ve zamaninda konuyu acmayi bekliyoruz.
Cok erken davrandim ben. Daha 2 günlük bir iliskiyken aileme anlattim.
Ailem hemen bilsin istedim hayatimda birinin oldugunu.
Ama ailem nasil güveniyorsun, nasil biri oldugunu nasil biliyorsun diyince bende dogal olarak savunamadim askimizi.

O tükenme anlarini bende cok iyi biliyorum canim, hemde cok iyi.
Gercekten cok zor. Hayatimda hic bir zaman, altini cizerek söylüyorum hic bir zaman bu 11 ayda agladigim kadar aglamadim. Rabbim kimseye engel vermesin.

Dedigim gibi, su an beklemedeyiz. Ve neler yasanacak, neler olacak hic bilmiyoruz. Bu yüzden sanki herseyin baslangicindaymisiz gibi geliyor.
Insallah en zor dönemlerimizi coktan atlatmisizdir.

Rabbim sevenlerin yaninda, ellerimi hic birakmayan sevdigimin ellerini bende hic birakmayacagim..

Askiniz ve askimiz ve bütün asklar sonsuz olsun...

anladım canım durust olup aılenden bısey saklamaman aslında cok guzel.Gizli gizli gorusup sonrayakalansaydın ve aılen o sekılde ogrenseydı daha ıyı olmazdı..Ama heralde sende benım gıbısın hemen paylasıyorsun.Bunu nası hesap etmedin 2gunluk ılıskının guven tarafını sorgulayacaklarınısenağlamaama ınan zaman herseyın ılacı 11aydır beraberız dıyorsun bunu aılen gormelı uzun zaman 11ay az degıl bu cocuklar bu kadar zamandır bırlıkte demekkı bırseyler var dıye sorgulamaya baslamalılar ve ınanmak zorundalar.Onlar anne baba oldukları ıcın kızlarını koruyup kollamaya calısıyorlar anlamak lazım ama bı yerden sonrada ısteklerıne kulak vermelıler.Yaşın da küçükse biraz belki ondan da sıcak bakmıyor olabılırlermıgamyoncuiremsu

cok harika bi yazıydıı allah mutlulugunuzu daim etsin arkadaşım tbrk ederimm helal olsun

Yani ne derler zafere ilave edilecek tek sey tevazudur diye umarim dogru yazmisimdir:))) guzelim gercekten okurken sanki yasayormus gibi oldum beni bile etkiledi ve helal olsun ikinizede demekki sevginiz askiniz sizi bu mucadeleden dondurmedi hic bir zaman pes etmeden hayata meydan okudunuz iste bu gercek sevgi bence temeli saglam guzel bir yuva kurmussunuz Allahim sizlere sevginizin her gun artacagi sonsuza deyin yasanacagi mutluluk versin ama su varki gercekten ictenlikle soyleyecegim sanada esinede helal olsun pes etmeden sevginizi kanitladiniz birbirinizi birakmadiniz bir yastikta yaslanin her Allaha ellerimi acip dua ederken seni unutmuyacagim emin ol
saygilarimla

kızlar hepinizin içinizin güzelliği dilinizden dökülenlere yansıyor hepinize çok teşekkür ederim hikayemi paylaştığınız için a.s.

eşine de sana da helal olsun
harikasınız
Allah mutluluğunuzu sonsuza kadar bozmasına.s.

İşte budur diyorum. canım benim karşılıklı gerçek sevgilerden, fedakâkarlıklardan gerçek sevgiler çıkıyor

İnşallah bir ömür sağlık, huzur, mutluluk, neşe, bolluk, bereket eksik olmasın

Bu gün okuduğum güzel haberler arasında, senin yaşanmışlıkların da çok çok mutlu etti beni

RABBİM SEN NELERE KADİRSİN YAA...ENİŞTEYİİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM..SÖYLENECEK BİR SÖZ BULAMIYORM..:lepi:

okudum ve bitii çok uzundu canm yaaa :))))
Allah başka zorluklarla karşılaştırmasn sizi...ne güzl kavuşmuşsnz neticede :))

birbirlerin bu kadar sahip çıkan iki insana ancak mutluluk yaraşır.... mutluluklar....

Back