• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?

çalısıyorum canım bende...hazırlılklar baya yapıldı benim evim kuruldu mobilyam beyaz esyam tamam halılarım tamam gelinlik kuaför fotograf balayı hazır

set üstü ocak , perde , muftak masası , banyo dolapı alınacak tabi daha minik minik noksanla çok onları hiç saymıyorum düğünüm 14 eylülde ama nikah günü alamadık hala oda nikahı olacak diye acele etmedik..
senin nasıl gidiyor baya azalmış senin artık :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

ya sen baya azalmışşş diyorsun da banaa coookkkk uzunn geliooo:((((benımde dahaufak ufak eksıkler var işte bende bilmiyorummm..benımde nıkahımm oldu...düğünü beklıyoruzzzz

ah ah bende vermek için uğraşıyorum bu gün resmen aç geziyorum :( şekeri bile çıkartım hayatımda nasıl kilo verecem ben şişman gelin olmak istemiyorum :14::14::14: 5-6 kilo versem bana yetecek

bende sporaa falan gidiyorummm sıkılasayım dıye...bıde 5 kg versemmm..ohooo:)))

ya sen baya azalmışşş diyorsun da banaa coookkkk uzunn geliooo:((((benımde dahaufak ufak eksıkler var işte bende bilmiyorummm..benımde nıkahımm oldu...düğünü beklıyoruzzzz

ne güzel yani şimdi evlisiniz :nazar::nazar::nazar: düğünden ne kadar önce oldu nikah bizde ne zaman yapsak bilemedik :31::nazar:

mutlaka herkeste olur .. :31:
baba evinden ayrılmak .. :2:
kolaymı düğün dernek .. :4:
sonu mutlu olsun cnm .. :123:

e direkt düğünde nedenn yapmıyorsunuzzz???

Nişanlım istemedi zaten büyük ihtimal. Düğünüm 1 ile 5 arası var evimle salon uzak zaten sabahın 5 kuaför beklıyor genede salona geç kalmış oluyoruz dış çekim derdide var çünkü o yüZden bide salona yetişme derdi olacak onu hiç karıştırmayalım dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlım istemedi zaten büyük ihtimal. Düğünüm 1 ile 5 arası var evimle salon uzak zaten sabahın 5 kuaför beklıyor genede salona geç kalmış oluyoruz dış çekim derdide var çünkü o yüZden bide salona yetişme derdi olacak onu hiç karıştırmayalım dedi

hımmmm...dış çekımı baska gun yaptırsanızz olmaz mı...yanı sen sabah 5 te nasıl gıdeceksin kuaföre...hem düğün günü sağlıklı uyku diyorlarr:(

hımmmm...dış çekımı baska gun yaptırsanızz olmaz mı...yanı sen sabah 5 te nasıl gıdeceksin kuaföre...hem düğün günü sağlıklı uyku diyorlarr:(

Başka gün diye bende düşündüm ama saç makjaz ayrı masraf çünkü kuaförüm biraz pahalı istiyor ondan başkasıda içime sinmez :) hem zaten o gün heyecandan uyku olmaz ki bende. Kına gecemi o yüzden 1 gün arayla Yapacam dinlemek için

Başka gün diye bende düşündüm ama saç makjaz ayrı masraf çünkü kuaförüm biraz pahalı istiyor ondan başkasıda içime sinmez :) hem zaten o gün heyecandan uyku olmaz ki bende. Kına gecemi o yüzden 1 gün arayla Yapacam dinlemek için

artıkk hayırlısıyla bitse yaaaaaaa

Back