bende vermişim bendee 61 den 57 ye düşmüşüm
vovvv gitsin kilolar kızlar stres işimize yaradı
aynen öyle oldu cnm yaa ama bana gelinlikcim kilo verme ne al ne ver didi bende dikkat ederm almmamaya fakat verirsm bişey yapamma didim
ay bu gelinlikçilerde zaten bi değişikler ben son provaya gittiğimde 5 kilo vermiştim bana sen kilo almışsın dedi yok almadım diyorum verdim hatta diyorum almışsın almışsın diyodu sonuç olarak almamışım arkasına yaptıkları kumaşı ölçülerimden kısa yapmışlar sonradan doğrusunu yapınca cuk diye oluverdi zaten almazsın tatlım orası kesnde verirsende yapcak bişi yok dediğin gibi
cnm tıpkı benim yaşadıklarımı anlatmışsın. ben de aileme çok düşkünüm, resmen perişan oldum. hiç bu kadar üzüldüğümü ve hayattan koptuğumu hatırlamıyorumruhum daralıyo nefes alamıyorum. ben de aynı soruyu soruyorum geçer dimi
Tam beni tarif etmissin canim ya ben 4 aydir nisanliyim strestten 12 kilo verdim dahada 98 gunum var dusun halimi normalde cok yemek yerim yinede yiyorum ama cevrenin evlilikle ilgili sinir edici konusmasi stres sıkıntı derken veriyorumnisanlimla aram cok iyi aileme cok yakin yerde oturacagim ama yinede insan düşünmeden edemiyor sabir diyorum az kaldi sabir
aynen canım hatta bazen sinirim bozulunca iki kat yiyorum ama yok yani kilo verdiğimi görenler ne oldu sana hastamısın diye soruyo o kadar yani
stres insanı öldürür valla bunu anladım zor yani allah sabır versin canım dikkat etmek gerekiyo en cokta fotolarda kötü cıkarım diye üzülüyorum
Bilmiyorum canim ya laf kaldiramiyorum artik cidden bigun dayanamayip patlayacagim diye korkuyorum..senin dugunun nerde olacak hangi sehirdesin.
Canım valla geçse iyi olur yoksa kafayı yiyeceğim evlenincede problem olurki böyle şu düğün olsada bitse bizde kurtulsak sıkıldım artık :2:
aynen belki de beklemek daha zor. adaptasyon daha hızlı olabilir evlenince
katılıyorum.................(
çalışıyormusun canım evdemisin
işten ayrıldım tatlım ya evdeyimmmm(((senn nasılsınn nasıl hazırlıklarrr
bide ben verebilsemm kilo(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?