- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
verirsin verirsin merak etme tatlım gider o göbişlerde
Ne güzel konuşuyorsun sen ya canım benim :))) valla yüzüm güldü inşallah dediğin gibi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim canım ama yaşadığımdan söylüyorumbanada demişlerdi çünkü ama gidiverdi birden
DAHA 120 gün varken tam 6 kilo verdim şuan 82 gün var siz düşünün halimi stres denmez benimkine bazen bırak gitsin boşver ailenle kal diyorum sonra onsuz olmaz diye düşünüyorum berbat bir durum ya cok kırıyorum nişanlımı cok annesi bişey dediği an hele ipler kopuyo bende başka bir alemdeyim sanki cevap bile vermiyorum hata yapıyorum ben böyl biri degild,im resmen canavara dönüştüm babama cok düşkünüm ondan sanırım geçen gün aglayark uyandım babam nerde diye kalktım allahım bi an önce olsada bitse yoksa ipler tamamen kopucak galiba bendeyaşamaktan sougudum valla aslında herşeyimiz tam hiçbir eksiklik yok bitti bile ama bilmiyorum ruhum daralıyo benim düşündükçe ne yapabilirim bilemem yada evlenince geçer inşallah geçer dimi ya ?
Selam kızlar,
düğüne kısa zaman kala gelinlikti, evdi, eşyaydı, salondu, kuafördü derken düşünülecek o kadar çok şey var ki. Bir de üstüne yeni birisiyle aynı evde yaşayacak olmanın, sorumlulukların artacağının ve artık farklı bir yaşantıya adım atılacağının düşüncesi hepimizin aklındadır eminim. Peki bu süreçte siz veya nişanlınız evlilik stresi yaşıyor musunuz? Hanımların ''acaba benim için doğru kişi mi?'' erkeklerin ise ''özgürlüğüm elden mi gidiyor ?'' gibi sorular akıllardan geçiyor mu, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz, neler yaşıyor hissediyorsunuz, merak ediyorum.
DAHA 120 gün varken tam 6 kilo verdim şuan 82 gün var siz düşünün halimi stres denmez benimkine bazen bırak gitsin boşver ailenle kal diyorum sonra onsuz olmaz diye düşünüyorum berbat bir durum ya cok kırıyorum nişanlımı cok annesi bişey dediği an hele ipler kopuyo bende başka bir alemdeyim sanki cevap bile vermiyorum hata yapıyorum ben böyl biri degild,im resmen canavara dönüştüm babama cok düşkünüm ondan sanırım geçen gün aglayark uyandım babam nerde diye kalktım allahım bi an önce olsada bitse yoksa ipler tamamen kopucak galiba bendeyaşamaktan sougudum valla aslında herşeyimiz tam hiçbir eksiklik yok bitti bile ama bilmiyorum ruhum daralıyo benim düşündükçe ne yapabilirim bilemem yada evlenince geçer inşallah geçer dimi ya ?
Aklımdan acaba benim için doğru kişi mi sorusu hiç geçmediğinden sanırım ki evet dedim, yarın nikahım kıyılalı 1 hafta oluyor.
Neler yaşadığımı kelimelere dökmek zor geliyor. Dün çeyizimi serdik, yorgunluktan bi duygu hissedemedim. Bu sabah kalktığımda çıktım üst kata ve iki odayı tek tek inceledim bozuk olmadığı halde düzenledim tekrardan durdum seyrettim bi süre birden gözlerim doldu. Nedeni ise, yeni bi yaşam. Bu soruyu bende herkese soruyorum nasıl atlattınız diye, her durumda sakin kalarak cevabını alıyorum. Eşimle tartışıyoruz illa ki tek stres bende yok onda da var, ama bende ki stres annemin 'onu yap, bunu yap' demediği kendi irademle birşeyleri yaptığım bi yuva, yapabilir miyim çekip çevirebilir miydim diye düşünmekten edemiyorum. Bi yandan geceleri balkonda otururken ağlamaya başlıyorum, annemin sabah kalk cadı diyerek, babamın kalkar kalkmaz mutfakta çıkartığı sesleri duymadan yeni sabahlara uyanacağım. Eşyalarım alınmadı daha, perdelerim hazır değil doğal olarak, fotoğrafçı, balayı hazır değil. O kadar çok düşünüyordum ki düne kadar artık düşünmüyorum, herşeyi oluruna bıraktım. Çünkü insan düşündükçe kendi kendini strese sokuyor ve bu durumdan doğal olarak karşı tarafta payını alıyor. Zaten reflü var, bi de bunun stresiyle 46 kiloyu da gördüm sonunda.. Rabbim alnımızın akıyla bu yoldan da sıyrılmayı nasip etsin
yazını okurken çok duygulandım ve biraz da mutlu oldum. tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan günlerdir harap ettim kendimi. severek evlendiğim halde çok mutsuzum 1,5 hafta kaldı çooook mutsuzum
Valla bende bi tek benim zannediyordum ama yanilmisim herkes oyle(
sen de benim gibi seni anlıcak birilerini arıyon dimihep bu başlıklardasın. ben de öyleyim. seni gördüm mutlu oldum dert ortağım diye :) çok az kaldı ya. biliyo musun beklemek daha zor. olup bitince mecbur alışcaz. beklemek koyuyo insana. "bu evdeki son 10 günüm" demek koyuyo
Evet canimkonusacak birilerini arıyorum cunku cevremdeki insanlara yansitamiyorum. Üzülüyorum diyemiyorum. Zaten ailem haricinde cevremde dostumdan cok düşmanım var dun olmadik şeyler soyleyip canımı sıktilar. Bende diyorum biran once su 3 ay bitsin beklemek daha cok canimi acıtıyor olsun bitsin hersey
ben de anneme söyledim, çok üzüldü. hemen yanlış anlıyorlar acaba sevmiyor musun falan diyorlar. bu stres ağır geliyo, duygularım öldü resmenailemize çok bağlıyız ondan oluyo heralde böyle, ama şöyle düşünüyorum nasıl olsa bigün olcak. olsun bitsin bir an önce düzenimizi kuralım, ailemiz de bizi mutlu görsün, sen de böyle düşün belki bi an bile olsa rahatlarsın cnm
Canim ben 18. Yasindayim babamin sectigi kisiyle evleniyorum biliyorum Allahin izniyle asla pişman olmayacagim çünkü babam benim icin yanlis secim yapmaz.ama görücü usulü olmasina rağmen ben nisanlimi cok seviyorum asik oldum diyebilirim.kayinvalidem ve kayinpederimde cok iyiler hic bir sorun yok sadece herkes bir agizdan bisey diyo hele akrabalarimin bazilari dusman gibi canimi skmak icin ellerinden geleni yapiyorlar dun aksama kadar sacma sapan seyler soylediler eve geldim sinirden agladim nisanlim teselli etti aglama kimsenin dedigini takma diye ama nereye kadar takma birine laf yetistirim diyorum digeri cikiyor. Bende cok mutluydum zaten evlilige duskun olan bi kizim yuvam olsun istiyorum ama bu stres sknti herseyden sogutuyor bazen.bunaldim iyice
bence de takma cnm, belki de çekemiyorlardır. ben duygusallıktan böyleyim. ama seninkinin sebebi sanırım milletin laf etmesi, boşver gitsin, eğer onu seviyorsan ve mutlu olacağını düşünüyorsan he de geç :)
Canim bi duysan neler soyluyorlar ben Üniversitesi sinavina girmeden 2 ay once nisanlandim o iki ay hic ders calismadim teyzeminde kizi var bu ikinci senesi tekrar hazirlandi onlarda ben calismayinca dediler dusuk alir. Kendinede cok guveniyordu yuksek alicam diye ama 280 aldi.bende ondan yuksek alinca kaldiramadi bide cok şükür 4 aydir hic nisanlimla ailesiyle bi tartismamiz kavgamiz olmadi cekemiyorlar diyolar iste sen o puani alamazdinda stresin olmadigi icin aldin sen zaten niye Üniversitesi okumaya kalkiyorsunki kocan calistirmayacak (ki nisanlim Üniversitesini disaridan bitirdikten sonra calisabilirsin diyo) iste sen kole gibi olacaksin hic biseye vaktin olmayacak.dedim puzzle alacagim bos zamanlarimda iyi olur sklmam hemde zeka gelistiren bisey diyolar cocuk oldugunu biliyorduk kanitlamis oldun daha neler neler cok bunaldim valla kalplerini kirmak istemiyorum Allaha Şükür kimse hakkinda bir fesatlik düşünmüyorum ama neden ugrasiyorlar benle anlamiyorum..(
aa canım bunda anlamıcak ne var. ilk tehşisi koyuyorum. kıskançlık bu başka bişey değil. çok fesatmış onlar. peki nişanlın gerçekten seni çalıştırmayacak biri mi?
Hayircanim ya nisanlim diyorki askim benim calistigim yerdede bir suru abla calisiyor bir suru eziyet ediyorlar insana ben seni nasil ole bir eziyetin altina seni atiyim diyor ama istersen okulunu bitir sonra calis diyor nisanlim ole kotu biri değil.
amann cnm o zmn sorun etme seni sıkcak biri değil demek ki.
1.60 boyum var 57 kilo olmuşum( birden aldım kiloları cok degıl 5 kilo versem daha bisey istemem :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde 1.67 59 kiloydum ama şimdi 52 kiloyum 5 kilo neki canım ya biraz dikkat edebilirsen stresle zaten gidiyo hemen tartıya çıktığımda nasıl şaşırmıştım inanmadım gittim 2 yerde daha tartıldım baktım doğru stresten vermişim ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?